Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

Snaigučių (ir angeliukų) nėrimui man patys geriausi 50 nr. turkiški siūlai, špulėse po 100gr. Dažniausiai juos perku siūlų kioske prie autobusų stoties, kaina - 9,50 (bazėse jie daug kur brangesni ax.gif , šitas kioskas man patinka mirksiukas.gif )
Atsakyti
user posted image
Šiais metais apnerti žaisliukai su karoliukais.
Atsakyti
kristi13 Fantastiškai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurida28 @ 2009 12 09, 16:44)
.Tada susmaigstau, specialiai lenta nusipirkau, tokia kur skelbimus galima prismeigti. smile.gif Ir kita diena jau sustinge, labai puikiai thumbup.gif Dekui, kas parase toki standinimo buda 4u.gif

o cia gal kazkas panasaus i kamstine danga? kur tokia lenta pirkai, kiek kainuoja ax.gif nes ir kai krakmolini ir lygini lygintuvu man iki galo neisdziuna, todel manau, kad per nakti galima palikti susmaigstyta, formos korekcijai ir uztvirtinimui biggrin.gif

Krist13
tavo zaisliukai nuostabus, isivaizduoju, kokia nereali eglute turetu buti puosta vien tokiais bigsmile.gif zaisliukais...

Atsakyti
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
Pradziai slapias iskrakmolintas pralyginu gerai, o tada susmaigstau.
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 15, 11:14)
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
Pradziai slapias iskrakmolintas pralyginu gerai, o tada susmaigstau.

lotuliukas.gif reik tureti tokiu kedziu su paminkstinimais, pas mus medis ax.gif bandziau i lyginimo lenta, bet nilabai gerai, norisi ko nors tvirtesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 15 gruodžio 2009 - 10:36
Kamštinių lentų yra Seniuose pirkti. Kainas galima jų interneto psl. pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 12 12, 12:11)
schmoll.gif , tikrai ne tokios. Bet kuriuo atveju, t žurnaliuką nusipirkt verta vien dėl tų snaigių. Pati jį prenumeruoju, jau buvau sugalvojus, kad kitais metais nebereikia man jo, bet kai pamatai tokius dalykus, tai vėl galvot pradedi, kad ga reikia...

O va čia parodysiu savo snaigių krakmolinimo technologiją:
user posted image

user posted image

Išskalbtas snaiges dar drėgnas gerai supurškiu (kad net varvėtų) standikliu (yra visuose PC, Senukuose ir pan.), tada smaigstau adatėlėm, tuo pačiu ištampydama pagal formą. Kai išdžiūsta, nuimu ir viskas. Standumas nėra "kaulinis", bet tikrai pakankamas. Vis tiek kitais metais iš naujo skalbt reikia.

Nuostabu 4u.gif aciu jums uz minti, nes vis galvojau kaip tas snaiges graziai iskrakmolinti.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 12 15, 13:40)
Kamštinių lentų yra Seniuose pirkti. Kainas galima jų interneto psl. pažiūrėti  4u.gif

Aciu!!! radau internete, o tada prisiminiau, kad kazkur turejau nauju kamstiniu padekliuku didesniu. susiradau ir pameginau thumbup.gif lenta butu geriau, nes vienu metu daugiau snaigiu prisegt galima. taciau, tada ir adateliu gerooookai daugiau reikia smile.gif

dar klausimelis, gal kur uzmatet tokiu adateliu su burbuliukais ant galu? nes su paprastom adatom, tai labai pirstu subado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 15 gruodžio 2009 - 13:21
QUOTE(kristi13 @ 2009 12 13, 19:45)
user posted image
Šiais metais apnerti žaisliukai su karoliukais.

o is kur schemutes emei siem zaisliukams? labai jau grazus thumbup.gif wub.gif as prisineriau tu zaisliuku bet paprastu...
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 15, 10:36)
lotuliukas.gif  reik tureti tokiu kedziu su paminkstinimais, pas mus medis  ax.gif bandziau i lyginimo lenta, bet nilabai gerai, norisi ko nors tvirtesnio

Man rodos visai gera alternatyva minkstom kedems butu sofos, kur buna is daliu susideda.
Gal supratot apie ka as cia ax.gif
Atsakyti
stai mano zaisliukai is siulu likuciu blush2.gif
user posted image
Atsakyti