Snaigučių (ir angeliukų) nėrimui man patys geriausi 50 nr. turkiški siūlai, špulėse po 100gr. Dažniausiai juos perku siūlų kioske prie autobusų stoties, kaina - 9,50 (bazėse jie daug kur brangesni , šitas kioskas man patinka )
Šiais metais apnerti žaisliukai su karoliukais.
kristi13 Fantastiškai gražu
QUOTE(jurida28 @ 2009 12 09, 16:44)
.Tada susmaigstau, specialiai lenta nusipirkau, tokia kur skelbimus galima prismeigti. Ir kita diena jau sustinge, labai puikiai Dekui, kas parase toki standinimo buda
o cia gal kazkas panasaus i kamstine danga? kur tokia lenta pirkai, kiek kainuoja nes ir kai krakmolini ir lygini lygintuvu man iki galo neisdziuna, todel manau, kad per nakti galima palikti susmaigstyta, formos korekcijai ir uztvirtinimui
Krist13 tavo zaisliukai nuostabus, isivaizduoju, kokia nereali eglute turetu buti puosta vien tokiais zaisliukais...
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
Pradziai slapias iskrakmolintas pralyginu gerai, o tada susmaigstau.
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 15, 11:14)
As susmaigstau i minkstos kedes sedimaja dali.
reik tureti tokiu kedziu su paminkstinimais, pas mus medis bandziau i lyginimo lenta, bet nilabai gerai, norisi ko nors tvirtesnio
Kamštinių lentų yra Seniuose pirkti. Kainas galima jų interneto psl. pažiūrėti
QUOTE(simre @ 2009 12 12, 12:11)
, tikrai ne tokios. Bet kuriuo atveju, t žurnaliuką nusipirkt verta vien dėl tų snaigių. Pati jį prenumeruoju, jau buvau sugalvojus, kad kitais metais nebereikia man jo, bet kai pamatai tokius dalykus, tai vėl galvot pradedi, kad ga reikia...
O va čia parodysiu savo snaigių krakmolinimo technologiją:
Išskalbtas snaiges dar drėgnas gerai supurškiu (kad net varvėtų) standikliu (yra visuose PC, Senukuose ir pan.), tada smaigstau adatėlėm, tuo pačiu ištampydama pagal formą. Kai išdžiūsta, nuimu ir viskas. Standumas nėra "kaulinis", bet tikrai pakankamas. Vis tiek kitais metais iš naujo skalbt reikia.
O va čia parodysiu savo snaigių krakmolinimo technologiją:
Išskalbtas snaiges dar drėgnas gerai supurškiu (kad net varvėtų) standikliu (yra visuose PC, Senukuose ir pan.), tada smaigstau adatėlėm, tuo pačiu ištampydama pagal formą. Kai išdžiūsta, nuimu ir viskas. Standumas nėra "kaulinis", bet tikrai pakankamas. Vis tiek kitais metais iš naujo skalbt reikia.
Nuostabu aciu jums uz minti, nes vis galvojau kaip tas snaiges graziai iskrakmolinti.
QUOTE(Meškuolė @ 2009 12 15, 13:40)
Kamštinių lentų yra Seniuose pirkti. Kainas galima jų interneto psl. pažiūrėti
Aciu!!! radau internete, o tada prisiminiau, kad kazkur turejau nauju kamstiniu padekliuku didesniu. susiradau ir pameginau lenta butu geriau, nes vienu metu daugiau snaigiu prisegt galima. taciau, tada ir adateliu gerooookai daugiau reikia
dar klausimelis, gal kur uzmatet tokiu adateliu su burbuliukais ant galu? nes su paprastom adatom, tai labai pirstu subado
QUOTE(kristi13 @ 2009 12 13, 19:45)
o is kur schemutes emei siem zaisliukams? labai jau grazus as prisineriau tu zaisliuku bet paprastu...
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 15, 10:36)
reik tureti tokiu kedziu su paminkstinimais, pas mus medis bandziau i lyginimo lenta, bet nilabai gerai, norisi ko nors tvirtesnio
Man rodos visai gera alternatyva minkstom kedems butu sofos, kur buna is daliu susideda.
Gal supratot apie ka as cia
stai mano zaisliukai is siulu likuciu