Įkraunama...
Įkraunama...

~~~Snaigių nėrimo schemutės~~~

QUOTE(dahlia+++ @ 2009 12 10, 21:32)
Atradau ir aš laiko iškrakmolinti šių metų snaigutes  unsure.gif . Tik nuotraukų kokybė    doh.gif  blush2.gif  (vakare fotografuota, apšvietimas doh.gif ).
Daugelis iš jų nusižiūrėtos iš interneto platybių, kai kurios mano susigalvotos.

Nai nai kaip grazu bigsmile.gif

Ir Mur mur labai thumbup.gif irgi schemos domintu blush2.gif
Atsakyti
dahlia+++ , zavingos tavo snaigutes 4u.gif

Del schemuciu, tai schema turiu tik tos didesnes snaiges. kitu snaiguciu yra tik aprasymas (anglu klb.), jei norit rasykit per AZ, atsiusiu.
user posted image
Atsakyti
Gal kada, kitamet, ir imsiuosi nerti tokias kaip tavo, MUR mur.. Bet taip negailestingai artėjant eglučių puošimo metui aš ėjau paprastesniu keliu - nėriau tas, kur reikalauja mažiau laiko.. Nes tos visos su daug "spygliukų", su keliose eilėse apnertais lankeliais doh.gif doh.gif labai laiką valgo...
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 10, 22:07)
Del  schemuciu, tai schema turiu tik tos didesnes snaiges. kitu snaiguciu yra tik aprasymas (anglu klb.), jei norit rasykit per AZ, atsiusiu.

Man rodos kelkit cia ta angliska aprasyma, nes bus daug norinciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2009 12 11, 11:54)
Man rodos kelkit cia ta angliska aprasyma, nes bus daug norinciu  mirksiukas.gif

cia is rusaiciu forumo, tikiuosi viskas bus siame psl:http://forum.hobbypo...?...329&start=0
pasiziurejau, kad cia jos isvertusios i rusu kalba ir nera salia nuotraukeliu kaip kuri snaigute atrod. pati turiu PDF formate, ideti nemoku PDF, tai jei norit, rasykit vis tik per AZ wink.gif

o cia imetu nuorodele, pereikit visus psl. bigsmile.gif daug kas matyta, bet gal rasit ka naujo ir nematyta.
http://club.osinka.r...%...2&start=555
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 11 gruodžio 2009 - 11:47
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 11, 11:41)
o cia imetu nuorodele, pereikit visus psl.  bigsmile.gif daug kas matyta, bet gal rasit ka naujo ir nematyta.
http://club.osinka.r...%...2&start=555

Super nuorodele. As dar nebuvau macius ax.gif
Kaip daba spet viska nunert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 09, 23:15)
rodausi savasias smile.gif labai didelis aciu Juoda-raudona uz pagalba verciant ir neriant snaigutes is vieno zurnaliuko  aciuks.gif

Tokių arba labai panašių snaigių schemos yra "Rankdarbiai+visažinis" žurnale, paskutiniame numeryje.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 12 11, 14:22)
Tokių arba labai panašių snaigių schemos yra "Rankdarbiai+visažinis" žurnale, paskutiniame numeryje.

cia gal sis g.gif kazkur internete buvau radusi:
user posted image
Atsakyti
Kiek cia grozybiu visokiu doh.gif Kaip norisi visko, ale laiko tiek nebedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 12 11, 15:54)
cia gal sis  g.gif kazkur internete buvau radusi:

schmoll.gif , tikrai ne tokios. Bet kuriuo atveju, t žurnaliuką nusipirkt verta vien dėl tų snaigių. Pati jį prenumeruoju, jau buvau sugalvojus, kad kitais metais nebereikia man jo, bet kai pamatai tokius dalykus, tai vėl galvot pradedi, kad ga reikia...

O va čia parodysiu savo snaigių krakmolinimo technologiją:
user posted image

user posted image

Išskalbtas snaiges dar drėgnas gerai supurškiu (kad net varvėtų) standikliu (yra visuose PC, Senukuose ir pan.), tada smaigstau adatėlėm, tuo pačiu ištampydama pagal formą. Kai išdžiūsta, nuimu ir viskas. Standumas nėra "kaulinis", bet tikrai pakankamas. Vis tiek kitais metais iš naujo skalbt reikia.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2009 11 11, 23:08)
Fanfan, aš snaigutes neriu iš 10 Nr. baltų medvilninių siūlų, iš tų, kur didelėse špūlėse būdavo. Dabar tokių pirkti nebėra parduotuvėse, aš prisipirkau seniai seniai. Dar tokių siūlų gali turėti bobutės turguose...

tokiu špuliu yra Kaune siulu parduotuvėje prie baziu. Na kur žiedas yra su taikos pr.
Atsakyti
laguna, ačiū už informaciją kur pirkti siūliukus, nes as jau visiškai juos baigiu... Viską nėriau iš baltų siūliukų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti