Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 13:48)
as tai buciau uz uniformas drinks_cheers.gif (musu mokykloje ju nera),bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus apie ju kokybe ir kainas blink.gif ,tai jau vercia pamastyt g.gif

aš irgi susimąsčiau dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(camilla31 @ 2010 02 24, 14:48)
as tai buciau uz uniformas drinks_cheers.gif (musu mokykloje ju nera),bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus apie ju kokybe ir kainas blink.gif ,tai jau vercia pamastyt g.gif

Visokių uniformų yra. Kitose mokyklose mačiau nešioja tik švarkus. Ir ne siūtus sintetinius, o tokius storai megztus. O viso komplekto reikalauja tik per šventes. Toks variantas manau nėra blogas. Bet kai kasdien reikia eiti suo pačiu sintetiniu kosciumu doh.gif
Atsakyti
Kaip bebūtų, manau uniformos yra gerai. smile.gif Sūnus jau antri metai su tuo pačiu švarkučiu eina. Manau dar metus ištemps. Jie labai gudriai pasiūti - auga kartu su vaiku. Kelnytės irgi "augančios". Bet jų kasdien nenešioja, tik per šventas. Tai ištemps visas 4 klases.
Atsakyti
Jei mokykla ne poniukų, tai uniformos nereik. ax.gif Šiaip uniforma vaikus suvienodija-mažiau smerkimo ir pavydo .
Atsakyti
Pradinukams tikrai nereiketu uniformu, nes maziai dar i apsirengima nelabai kreipia demesi. O uniformos tikrai nesuvienodina. Mano jaunelio klaseje daugiau negu trecdalis klases atsinesa PSP kompiuteriukus. Tai ir mano vaikas baigia galva isuzti. Tikrai nemanau, kad jei pamatytu klasioka su grazesnem kelnem, paprasytu manes irgi tokias pat nupirkti. Nu nerupi jiems dar rubu mados. Greiciau daiktu mados, naglesniu mokymosi priemoniu.
Kai praejusiais metais sunus parsinese klases nuotrauka, net supurte pazvelgus i ja. Visi vienodi, liudni zvilgsniai. Is karto kilo asociacija - vaiku kolonijos aukletiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niedulis: 26 vasario 2010 - 19:45
QUOTE(niedulis @ 2010 02 26, 20:42)
Pradinukams tikrai nereiketu uniformu, nes maziai dar  i apsirengima nelabai kreipia demesi. O uniformos tikrai nesuvienodina. Mano jaunelio klaseje daugiau negu trecdalis klases atsinesa PSP kompiuteriukus. Tai ir mano vaikas baigia galva isuzti. Tikrai nemanau, kad jei pamatytu klasioka su grazesnem kelnem, paprasytu manes irgi tokias pat nupirkti. Nu nerupi jiems dar rubu mados. Greiciau daiktu mados, naglesniu mokymosi priemoniu.
Kai praejusiais metais sunus parsinese klases nuotrauka, net supurte pazvelgus i ja. Visi vienodi, liudni zvilgsniai. Is karto kilo asociacija - vaiku kolonijos aukletiniai.

o aš priešingai pasakyčiau -- kaip tik pradinukams uniformos reikalingos labiau. mano sūnaus mokykloj uniformas yra tamsiai raudonas megztukas. ir praktiška, ir patogu. mažiukai kartais pasitaiko kad nugrybauja, pasimeta. tai nors aplinkiniai mato (pvz. parduotuvėj pardavėjas, kad vaikai buvo atėję saldainių pirkt).

o va paaugliams jau nereikėtų. nes kūnas jau įgauna formas. jeigu uniforma reikalaja nešiot sijoną, o pas tave leškos storos? tikrai nefaina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 02 26, 10:25)
Kaip bebūtų, manau uniformos yra gerai.  smile.gif Sūnus jau antri metai su tuo pačiu švarkučiu eina. Manau dar metus ištemps. Jie labai gudriai pasiūti - auga kartu su vaiku. Kelnytės irgi "augančios". Bet jų kasdien nenešioja, tik per šventas. Tai ištemps visas 4 klases.

Nu idomu kas ten per augančios uniformos g.gif Man tai ta uniforma tai tikras košmaras doh.gif Per menesi spejo visas švarkas išsipašyt, pasidare toks išpašytas skuduras, pagal dydi gal ir tiks dar kitais metais, bet tai kad jau visas baisus išpašytas.Kelnes pirkau UK, tai tos labai kokybiškos, skalbiamos, jokiu problemu su jomis thumbup.gif pritaikytos pirmokui, kuriam reikia kas savaite jas skalbt. O vat su siutu švarku tai jau problema, jis neskalbiamas, reikia valyti, o tai brangu doh.gif Aš tai užtai kad tokios siutos uniformos tai gryna nesamone doh.gif Vat fabrikines uniformos kaip UK ar USA, tai yra visai kitas dalykas, bent prižiuret jas patogu. thumbup.gif
Atsakyti
Kieno kokia parirtis, tas taip ir apibendrina ax.gif Prie mano dukros rūbų pradinukės kabinėjosi, nors ta uniformą ir nešiojo visos. Net aiškino: "tu negraži, aš pas bernus klausiau", "megstinis negražus, plaukai negražūs". Plaukai labai gražūs, mergaitė gerai mokėsi, bet jau pirmoj kl. klasiokės apstumdė ir lėtūne išvadino, todėl bent rengiau tvarkingai, kad daugiau nesikabinėtų, bet kabinėjosi visus 4-is metus. Apkalbinėdavo visaip, ignoruodavo,pravardžiuodavo.. ir ne tik dukrą, o visus lėtesnius klasėj. Skūsdavosi vaikai mokytojai, aš net tėvų susirinkime kalbėjau, bet mokytoja tyli, lyg jos tai neliestų. Man patarė nesikišti, nes "bus blogiau". Dukros draugė padėkojo, kad įsikišau,o jos mamytė susirinkimo metu vis kartojo:"mano dukra man nieko nesipasakoja"...Nutilo tik.. kai aš papasakojau, kad buvo balsuojama klasėj , kuri draugė geresnė ir jos dukra pralaimėjo...Šustriakių iniciatyva buvo balsuojama. Dėl tokių dalykų į teismą nepaduosi...vienintelė išeitis-į kitą mokyklą ir kuo greičiau. Aš to laiku nepadariau, todėl dukra nustojo stengtis mokytis. Galbūt, kad ramybę turėtų...Gabi mergina. mokosi gana gerai, yra klasės seniūnė jau keli metai, bet, matau, kad mokytis nesistengia ir bijo tų "kietų".Vistiek prisėjo mokyklą keisti.

Bandė tėvas su tom pradinukėm kalbėtis,bet nesusikalbėjo. Stebėjosi po to ilgai---baisios, naglos, piktos,melagės mergos-tikrai ne vaikai...
Tikriausiai neturi reikšmės ta uniforma...nors prieš tai kitokią nuomonę parašiau. g.gif Gal tik tėvams mažiau reikia galvas sukti, kuo vaiką aprengti.
Atsakyti
QUOTE(Sate @ 2010 02 27, 20:29)
Skūsdavosi vaikai mokytojai, aš net tėvų susirinkime kalbėjau, bet mokytoja tyli, lyg jos tai neliestų. Man patarė nesikišti, nes "bus blogiau".

Tokiu atveju pirmiausia kalta mokytoja. Jei nesugeba susitvarkyti su klase, turi signalizuoti tevams. Bet, matyt, pati mokytoja neturi atsakomybes jausmo. Mano sunaus klaseje irgi yra idomiu pumpureliu, bet pakanka mokytojos zvilgsnio ir stoja tvarka.
Atsiprasau, kad nukrypau nuo temos.
Atsakyti
Mūsų mokykloje uniformos yra privalomos, ir visi tuo džiaugiasi..mūsiškės uniformos gerai nešiojasi, gerai ir paprastai skalbiasi, jokių valyklų nereikia...tik marškinukus pakeiti, ir-pirmyn..kiek galvos skausmo nuo tėvelių pečių nukrenta bigsmile.gif Maniškis dar tik pirmokas, labai džiaugiasi ir didžiuojasi uniforma,kai pasiųlau, gal džinsus dėkis, sako, nea, nenoriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linozmona @ 2010 03 03, 15:05)
Mūsų mokykloje uniformos yra privalomos, ir visi tuo džiaugiasi..mūsiškės uniformos gerai nešiojasi, gerai ir paprastai skalbiasi, jokių valyklų nereikia...tik marškinukus pakeiti, ir-pirmyn..kiek galvos skausmo nuo tėvelių pečių nukrenta bigsmile.gif 

ir koks ten galvos skausmas dzinsus su dzemperiu paduoti? O gal tiksliau garsiai pastebeti, kad laikas pasikeisti nes issimurzino.
Atsakyti
Jei vaikui pAtogi ir lengvai skalbiama - aš UŽ. biggrin.gif
Atsakyti