Mano pradinukas irgi nesioja uniforma, ir as esu pries uniformas. Uniforma kainavo 275 Lt, bet kiekvienais metais kaina kyla. Praejusiais mokslo metais kelnes kainavo 100 Lt ir kovo menesi jau kelius lopiau, nes isdilo. Siais mokslo metais kelnes kainavo jau 110 Lt. Audinys plonas, sudetis 65 proc. vilnos ir 35 proc. poliesterio, bet man atrodo, kad tie procentai bus sumaisyti, nes audinys labai greitai nusiblizgina. Kokiu galu tie dizaineriai sugalvoja, kad pradinukui patogiausias drabuzis svarkas?
Kas liecia madu demonstravima, negalvokit, kad uniformos vaikus sulygina. NESAMONE. Mano jaunelio klaseje paskutinis mados klyksmas - PSP konsoles.
QUOTE(niedulis @ 2010 02 09, 19:49)
Mano pradinukas irgi nesioja uniforma, ir as esu pries uniformas. Uniforma kainavo 275 Lt, bet kiekvienais metais kaina kyla. Praejusiais mokslo metais kelnes kainavo 100 Lt ir kovo menesi jau kelius lopiau, nes isdilo. Siais mokslo metais kelnes kainavo jau 110 Lt. Audinys plonas, sudetis 65 proc. vilnos ir 35 proc. poliesterio, bet man atrodo, kad tie procentai bus sumaisyti, nes audinys labai greitai nusiblizgina. Kokiu galu tie dizaineriai sugalvoja, kad pradinukui patogiausias drabuzis svarkas?
Kas liecia madu demonstravima, negalvokit, kad uniformos vaikus sulygina. NESAMONE. Mano jaunelio klaseje paskutinis mados klyksmas - PSP konsoles.
Vaiko klasėje kelios mamos pačios siuvo uniformas

Ir aš nusprendžiau pasisakyt... Šiaip būčiau už, bet kai už tokią kainą gauni apgailėtinos kokybės drapanas, supykau labai! Vaikas dar tris mėnesius nebuvo nešiojęs, o švarkas apsiburbuliavęs, siūlės bryzga, kelnės plonos, kiek gi plaut galima?! Ne apatinis trikotažas gi. Ir bendras vaizdas mokykloje 50:50, nes tikrai ne visi su uniformom. O už tokią kainą vaikui bent porą kelnių ir porą megztukų nupirkčiau ir ne ale universalius kaip uniforma, bet žiemai šiltenius, pavasariui vėsesnius. Tikrai rugsėjį neužsisakinėsim siūvykloj.
O čia gera idėja su pasisiuvimu pas savo siuvėją
O čia gera idėja su pasisiuvimu pas savo siuvėją

As irgi sakau, kad mano vaikas brangesniu ir baisesniu kelniu uz uniformines neturejes. Kai pirkau pas dizainere, kurios firma siuva uniformas, paklausiau, ar jinai savo vaikui siaip nesiojimui pirktu tokius rubus, ji atsake - ne. Bet pas mus privaloma uniforma, tikrai nera taip, kad kas kaip nori, taip eina.
Sveiki, a jus visada nauja uniforma perkate??? Ar ir deveta bet geros bukles buna?
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 17, 20:46)
Sveiki, a jus visada nauja uniforma perkate??? Ar ir deveta bet geros bukles buna?
Abejoju, kad dėvėta bus geros būklės

QUOTE(niedulis @ 2010 02 09, 21:49)
Kokiu galu tie dizaineriai sugalvoja, kad pradinukui patogiausias drabuzis svarkas?
Kokie dizaineriai?

Mokykla sudaro sutartį su siuvimo firmele, jie pasiūlo rinktis iš keleto modeliukų - va ir visas dizainas...
Maniškis uniformą nešioja. Pritariu: nepatogi, audinys labai prastas (kelnių apačia atbrizgo jau per Rugsėjo 1-ąją), galų gale išvaizda - grynai kaip tarybinės uniformos, net sagos blizgančios.
Dukra eis rudeni i 1 klasse, tai man cia siulo sarafana, sako mazai devetas. Tai ir ne zinau ar verta?
QUOTE(zarazna @ 2010 02 18, 11:22)
Kokie dizaineriai?
Mokykla sudaro sutartį su siuvimo firmele, jie pasiūlo rinktis iš keleto modeliukų - va ir visas dizainas...

Pas mus tai dizainere kure, baigusi Dailes akademija, rubu modeliavima. Kazkada ir Hansa bankui buvo sukurusi uniforma.
Del padevetos unformos pirkimo. Sarafano ar svarkelio nebijociau pirkti ir padeveto, bet kelniu, tikrai ne (sprendziu pagal savo vaika).
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 02 18, 11:23)
Dukra eis rudeni i 1 klasse, tai man cia siulo sarafana, sako mazai devetas. Tai ir ne zinau ar verta?
Sarafana manau, kad verta, nes jie taip baisiai kaip plonytes kelnes tikrai nesusidevi

O apskritai del uniformu, pritariu niedulis, nes jos tikrai vaiku soc.padeties nesulygina ir didziausia vaidmeni atlieka daiktai, kuriuos vaikai atsinesa i mokykla.
Pvz. 1klase, mergaites nesasi didziausius Littles Pet shop namus, su kruva tu mazu gyvuneliu

Ir koks tada vaidmuo atitenka uniformai

QUOTE(reikli @ 2009 12 11, 10:44)
As uz uniforma,vaikui viskas aisku ir mamai ar teciui,nereikia galvos sukt is ryto 

as tai buciau uz uniformas
(musu mokykloje ju nera),bet paskaicius kitu mamyciu pasisakymus apie ju kokybe ir kainas
,tai jau vercia pamastyt