QUOTE(murzinyte @ 2009 11 19, 12:27)
Neturtingiem teveliam Airija moka pasalpa pries mokslo metus - susipirkti ko reikia
O batams net ir tiems yra reikalavimai - juodi, be jokiu rekianciu emblemu ir pan. Ir siaip cia man rodos zmoniu mentalito problema o ne uniformu ar valstybines sistemos
Airiai kazkaip nekreipia demesio i tuos dalykus. Vaiksto vaikai ir su praeitu metu uniformom ir su senom kuprinem, nors tevai prabangiausiom masinom vazineja.

As uz uniforma,vaikui viskas aisku ir mamai ar teciui,nereikia galvos sukt is ryto

QUOTE(Miauki @ 2009 11 30, 12:38)
Pradinukų mamoms uniforma yra vargas, skalbiu dukart per savaitę, nes po dailės grįžta dailus, per naktį nespėja išdžiūti, kelnių keliai jau apsitrynę, pabalę. Kartą nespėjo persirengti, su uniforma į būrelį nuėjo, neišplaunamais dažais ištepė.
Man irgi vargas ta uniforma

o as esu uz uniformas tik vyresniems vaikuciams. Man atrodo pradinukams - tai didelis laisves varzymas. Mergaitems ziema labai nepatogu - salta ir persirenginet turi i mokykla ateje. Drauges dukra nemegsta savo uniformos, bet liesa mergaite kabo ant jos kaip maisas ta uniforma, pasiuvo isaugimui...
Nors vaikas tik rugseji eis i 1 klase, rinkausi mokykla, kur reikia nesioti uniformas.
Uniformos-labai geras dalykas tada, kai prasideda "madu demonstravimas". Kai yra unoforma maziau ka demonstruoti lieka: rankines ir batai

QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 17:21)
Uniformos-labai geras dalykas tada, kai prasideda "madu demonstravimas". Kai yra unoforma maziau ka demonstruoti lieka: rankines ir batai 

QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 16:21)

Pritariu, bet jeigu yra uniforma, tai norėtųsi, kad ta uniforma ir patogi būtų, ir ne kaip maišas ant vaiko kabėtų, ir už normalią kainą. Kai sesuo parodė dukters uniformą žagtelėjau: megztinis - visiškos sintetikos, be formos (ale maišas), bet užtat už 70 Lt.
Mano sūnaus mokykloje uniformų nėra (kažkaip rinkdama vaikui mokyklą pirmiausia žiūrėjau į mokytoją ir atstumą iki namų, bet ne į uniformą

QUOTE(double_cat @ 2010 01 28, 16:21)

Kad neprasidetu madu demonstravimas reikia vaiku samone ugdyti tinkama linkme.

O jei griztant uz ar pries-as pries. Turiu du sunus mokinius ir man ta uniforma yra kankyne. Kaip jau minejo nespeji skalbt guaso ir visokiu kliju is jos, problema pritaikyt ruba po svarku kai salta, tuoj isaugama ir atrodo kaip klounai-pradzioj del to, kad per didele pasiuvi, nes norisi, kd tarnautu ilgeliau, o paskui, kai ima isauginet

Mano manymu, visai neprivaloma mergaitėms kelnės
Mano vaikų mokykloje irgi yra uniformos. Mergaitėms - sarafanas ir švarkelis. Šaltuoju metų laiku leidžiama vietoje sarafano nešioti kelnes... bet man nepatinka tokios "improvizuotos" uniformos... Taigi aš saviškei žiemai nupirkau šiltas timpas, manunamas ant pėdkelnių. Sakė, su jokiais džinsais taip šilta nėra, o ir atrodo tvarkingiau. Būtų mano valia, būtų privaloma ne tik sarafanas+švarkelis, bet ir nurodyčiau, kokios spalvos marškinius ar golfą nešioti, o ir batus kokius nors normalius vienodus įsakyčiau avėti
Oi, neduokit man valdžios!!! 
P.S. mūsų mokykloje uniforma kainuoja apie 200 lt.

P.S. mūsų mokykloje uniforma kainuoja apie 200 lt.
QUOTE(Bekasė @ 2009 11 11, 15:51)
Ir aisku mergaitems saltuoju metu laikotarpiu privalo buti kelnes, o ne sijonai.
Mūsų mokykloje taip pat yra uniforma ir aš tuo labai patenkinta.O kadangi turėjau gaimybė pati pasisiūti-tai parinkau kokybišką audinuką ir padariau pagal figūrą .Sijonas ir švarkas kainavo apie 60lt