Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

QUOTE(viktoshka @ 2014 09 08, 14:40)
Kažin ar dabar rasite daug pasirinkimo  g.gif

pasirinkimo visai nėra. kaune bazėse ieškojau tamsaus švarko tai nieko ir neradau.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 08, 13:53)
pasirinkimo visai nėra. kaune bazėse ieškojau tamsaus švarko tai nieko ir neradau.

Pilnai tikiu, nes turguj sakė, kad kiek yra privežta tą ir parduoda, daugiau neužsisako...
O mes per trumpai kelnes užlenkėm, namie matavom lyg ir gerai buvo, net su atsarga , o kai pasiuvo doh.gif na tikiuosi nors rudeniui užteks, o toliau atlenksim...
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 08, 15:00)
Pilnai tikiu, nes turguj sakė, kad kiek yra privežta tą ir parduoda, daugiau neužsisako...
O mes per trumpai kelnes užlenkėm, namie matavom lyg ir gerai buvo, net su atsarga , o kai pasiuvo  doh.gif  na tikiuosi nors rudeniui užteks, o toliau atlenksim...

as kelniu labai fainų iš asda.co.uk užsipirkau. Jei labai atspalvio netaikot pažiūrėkit. Kelnės puikios su skysčius bei purvą atstumiančia apdaila. Užsipylė barščių taip ir nubėgo gražiai, jokios dėmės neliko. O kaina išviso juokinga.

http://direct.asda.c...default,sc.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 08, 14:06)
as kelniu labai fainų iš asda.co.uk užsipirkau. Jei labai atspalvio netaikot pažiūrėkit. Kelnės puikios su skysčius bei purvą atstumiančia apdaila. Užsipylė barščių taip ir nubėgo gražiai, jokios dėmės neliko. O kaina išviso juokinga.

http://direct.asda.c...default,sc.html

O geras thumbup.gif ir kaina tikrai juokinga, tik aš labai senamadiška šiuo klausimu, negaliu nepamatavus ir nepačiupinėjus nupirkti, o ir kiek jau buvau pasiryžusi internetu nupirkti visą laiką negaliu pataikyti, kad atitiktų, tai tas ne taip, tai tas negerai, gerai, kad galima buvo grąžinti... na, žodžiu nusideginau ir bijau dabar kažką internetu pirkti...
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 08, 15:12)
O geras  thumbup.gif ir kaina tikrai juokinga, tik aš labai senamadiška šiuo klausimu, negaliu nepamatavus ir nepačiupinėjus nupirkti, o ir kiek jau buvau pasiryžusi internetu nupirkti visą laiką negaliu pataikyti, kad atitiktų, tai tas ne taip, tai tas negerai, gerai, kad galima buvo grąžinti... na, žodžiu nusideginau ir bijau dabar kažką internetu pirkti...

Aš irgi bijau nes mano vaikas labai nestandartinis, bet kai tokia kaina pabandyt galima. Pažiūrėkite aprašyme yra nurodyta
http://direct.asda.c...default,pd.html

Outside Leg Length:

3-4 years = 59.5cm, 4-5 years = 64.5cm, 5-6 years = 69.5cm, 6-7 years = 73.5cm
7-8 years = 77.5cm, 8-9 years = 81.5cm, 9-10 years = 85.5cm
10-11 years = 89.5 cm, 11-12 years = 93.5cm, 12-13 years = 97.5cm
13-14 years = 101.5cm, 14-15 years = 105.5cm, 15-16 years = 109.5cm

Aš pirkau kelnes 5-6 metams, tai šoninis kelnių ilgis 68,5cm. Juosmu reguliuojamas guma. Na paemiau 5kias ir visom patenkinta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2014 09 08, 14:26)
Juosmu reguliuojamas guma. Na paemiau 5kias ir visom patenkinta.  4u.gif

Super, tik mum kolkas nereikia, bet ačiū už info, gal kažkam pravers, o ateityje žinosime kur ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 09 08, 15:31)
Super, tik mum kolkas nereikia, bet ačiū už info, gal kažkam pravers, o ateityje žinosime kur ieškoti  mirksiukas.gif

ai kazkaip pasirode kad ieskot smile.gif na atsiprašau už balamūtinimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2014 09 05, 10:22)
Uniformos reikalai tokie  smile.gif
Nuėjo į mokyklą, gražus, su nauja uniforma. Buvo kūno kultūra, sportinės aprangos neturėjo (pamokų tvarkaraščio dar nėra). Bėgo salėje per vaškuotas grindis, griuvo - tai dabar labai "gražiai" vašku blizga kelnių keliai. Štai kiek laiko uniforma buvo nauja  unsure.gif . O gal žinote kaip tą vašką iš kelnių išimti  ax.gif

doh.gif su mokytoja dėl to nekalbėjot? nesąmonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
maniškė antrą dieną iš eilės apsikleckavo sarafaną. plaunu. mąstau apie antrą. nu vis ne kasdien plaut, o eit su kleckuotu ne kažką mastau.gif ( nuo pietų stalo)

ką jūs šiuo klausimu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 08 rugsėjo 2014 - 22:27
Forgete- kokio ūgio jūsų berniukas? Asdoj lyg padidinti rūbai būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 09 09, 00:41)
Forgete- kokio ūgio jūsų berniukas? Asdoj lyg padidinti rūbai būna ax.gif

aha padidinti, maniškis 117 tai as imu 5-6, nes 6-7 jau labai perdideli.
Atsakyti
Ačiū! Bandysim ieškoti smile.gif
Atsakyti