Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 08 20, 18:01)
Nu ką aš žinau - mano vaiko mokykloj yra tik švarkai. Ir kuo rengtis tikrai reikės galvoti kas rytą, ir madas demonstruoti į valias,čia apie mergaites kalbu. Vis vien rengsis kaip kas išmano ir turi, o švarkai, tai tik labai maža dalelytė.... O švarko kaina 230-250 lt. Man tai žiauriai brangu, o vaikai - 2.

Specifiniai kažkuo švarkai? Vyresniajam kai siuvau, tai pasiuvimas 80 lt ir dar medžiaga. Jei nekažkokie ypatingi, pilna turguose švarkų po 60-70 lt.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 08 20, 18:01)
Nu ką aš žinau - mano vaiko mokykloj yra tik švarkai. Ir kuo rengtis tikrai reikės galvoti kas rytą, ir madas demonstruoti į valias,čia apie mergaites kalbu. Vis vien rengsis kaip kas išmano ir turi, o švarkai, tai tik labai maža dalelytė.... O švarko kaina 230-250 lt. Man tai žiauriai brangu, o vaikai - 2.

Čia kaip kam. Pas mus sarafanai, 90 lt, marškinėliai balti, iš jų pirkt neprivaloma. vėliau lyg švarkai kokie bus, sijonukai. g.gif vien už švarką manau brangokai tiek.

QUOTE(viktoshka @ 2014 08 20, 20:17)
Žinoma brangiai  doh.gif  ir nesuprantu kodėl, juk yra gi ir pigesnių variantų ne ką prastesnių (aišku jei leidžia rinktis patiems, o ne pirkti iš pasiūlytos siuvyklos). Mes visą 3 dalių komplektą už 110 nusipirkome.

tai jūs čia labai jau pigiai prasisukot.
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 21, 00:39)
tai jūs čia labai jau pigiai prasisukot.

Jo, buvo pasirinkimas nuo 50 iki 250 Lt, pasirinkome viduriuką ax.gif
Atsakyti
Mano mokykloje dar tik ivedinejamos uniformos. As mokausi 7 klaseje, tai svarkas 300 litu kainavo g.gif Tai mano tevams atrodo didele kaina, nes mes teciui kostiuma uz panasia kaina perkame, o cia gi tik svarkas... Manau nesvarbu, yra uniforma ar nera, vistiek paaugliai sugeba rasti budu atrodyti issaukianciai. Pvz. batai... Esu maciusi savo mokykloje ne viena mergaite su uniforminiu svarku, dzinsais ir aukstakulniais, su kuriais nepavaiksto. Zinoma, tai reti atvejai, daugiau pasitaiko issidaziusiu mergaiciu, bet pats faktas, kad ju yra... g.gif
Atsakyti
Labai blogai, kad žmonėms neduoda pasirinkimo, o įteikia adresą ar firmos pavadinimą kur reikia siūti ir nors tu persiplėšk, bet nupirk už n summą... o dar sako, kad tai dėl lygybės, kad visi vienodi būtų doh.gif nu nei velnio schmoll.gif jei tėvai priversti pirkti pačius brangiausius drabužius... o kiti net neįperka pagal tokius reikalavimus, juk tėvų pajamos nevienodos, tad kokia gi čia lygybė.
O išsiskirti (daug kartų jau rašiau) tikrai galima kitais būdais (pirmokams - kuprinės, penalai, pieštukai, bateliai, lankeliai ir t.t. sąrašą galima vardinti iki begalybės, o vyresnių - na čia jau fantazijos reikalas), tad jokia čia lygybe net nekvepia.
Nesu labai nusiteikusi prieš uniformą, bet jei jau ji yra tai reikia supaprastinti jos įsigijimą, mūsų mokykla pagal duotą pavyzdį leido mums patiems išsirinkti ir nusipirkti, tuo labai džiaugiuosi.
Atsakyti
Tai kad daugelyje mokyklų galima nusipirkti tik medžiagą ir siūtis, kur nori. Tik pagal duotą modelį. Nežinau, ar daug mokyklų turi tokius jai specifinius uniforminius rūbus. O švarkų galima rasti visuose turguose, bazėje- įvairiausių spalvų, atspalvių, vienspalvių, languotų . g.gif
Atsakyti
Tai vat tikriausiai tame ir esmė, kad medžiaga ir pasiūvimas brangus doh.gif O nusipirkti galima daug pigiau, tik vat nesuprantų tų tėvelių, kurie leidžia tokias sumas, na nebent piniginė leidžia bet vis tiek...Šiandien per radiją girdėjau, kad 9tokės tėvai nusipirko jai uniformą už 700 doh.gif
Atsakyti
Uniformos reikalai tokie smile.gif
Nuėjo į mokyklą, gražus, su nauja uniforma. Buvo kūno kultūra, sportinės aprangos neturėjo (pamokų tvarkaraščio dar nėra). Bėgo salėje per vaškuotas grindis, griuvo - tai dabar labai "gražiai" vašku blizga kelnių keliai. Štai kiek laiko uniforma buvo nauja unsure.gif . O gal žinote kaip tą vašką iš kelnių išimti ax.gif
Atsakyti
Kazkada vaska isiminejau su lygintuvu, ant virsaus servetele uzdejus, tada vaskas isslydo ir susigeria i servetele. Aisku kazkiek giliai lieka.
Atsakyti
QUOTE(Stitch @ 2014 09 08, 08:38)
Kazkada vaska isiminejau su lygintuvu, ant virsaus servetele uzdejus, tada vaskas isslydo ir susigeria i servetele. Aisku kazkiek giliai lieka.

Ačiū labai už patarimą 4u.gif , bandysiu, o tai gaila sugadintų naujų kelnių doh.gif
Atsakyti
Mano mokinukas dar žiopliukas, kelnes turim dvejas, tai jau abiejas plauti reikėjo, švarką taip pat jau teko vayti doh.gif Tai sriuba apipylė, tai kažkur atsirėmė, kad visas šonas nuspalvotas...
Manau, reikėtų pasirūpinti mums dar vienu švarku, gal tikrai turguje rasim pigiau, nes siuvimas- brangus malonumas (už 2 kelnes ir švarką sumokėjom 300lt) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 09 08, 13:35)
Mano mokinukas dar žiopliukas, kelnes turim dvejas, tai jau abiejas plauti reikėjo, švarką taip pat jau teko vayti doh.gif  Tai sriuba apipylė, tai kažkur atsirėmė, kad visas šonas nuspalvotas...
Manau, reikėtų pasirūpinti mums dar vienu švarku, gal tikrai turguje rasim pigiau, nes siuvimas- brangus malonumas (už 2 kelnes ir švarką sumokėjom 300lt) blush2.gif

Kažin ar dabar rasite daug pasirinkimo g.gif
Atsakyti