Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

Nieko prieš uniformas, tačiau netikiu argumentu, kad tai dėl lygybės ar ją sukurs: lygybe čia nė nekvepia ir net žalinga leisti veikui taip bandyti galvoti
Atsakyti
aš - tik už uniformas. nėra ko madų rodyt. tegu demonstruoja namie
Atsakyti
Aš tai už uniformas. Nes pikta darosi, kad kiti vaikai, paaugliai tyčiojasi vieni iš kitų dėl savo stiliaus bei aprangos. O kaina nėra svarbi, visgi ne vienai dienai nešioja. smile.gif
Atsakyti
Ar užtenka vieno uniformos komplekto? Pasisiuvom jau uniformą, kelnes turim dvejas, o švarkelį tai vieną. Mano pirmokas judrus, aktyvuolis, nežinau kaip reikės išsiversti su vienu švarku... blush2.gif Ar bandyti pirkti dar vieną, kad ir kiek prastesnį, bet kad būtų kuo pakeisti... unsure.gif Kaip jūs darot?
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2014 08 01, 20:49)
Ar užtenka vieno uniformos komplekto? Pasisiuvom jau uniformą, kelnes turim dvejas, o švarkelį tai vieną. Mano pirmokas judrus, aktyvuolis, nežinau kaip reikės išsiversti su vienu švarku... blush2.gif Ar bandyti pirkti dar vieną, kad ir kiek prastesnį, bet kad būtų kuo pakeisti... unsure.gif Kaip jūs darot?

Mes nusipirkome 2 komplektus
Atsakyti
Už uniformą, nereikės sukti galvos, ką rengtis kasryt biggrin.gif
bet nusipirkom tik vieną sarafaną, dabar galvoju,gal reiktų antro,kaži,ar išsiversim su vienu? unsure.gif
Atsakyti
Kai buvo sprendziamas uniformu klausimas,buvau uz, bet per daugeli metu supratau,kad uniforma geriau tik per sventes deveti...del madu, tai jos vis tiek nesiliove,nes gali dar daug ka pademonstruoti,jei tik nori .Taigi,ir patycios klesti..O uniformos tiesiog nepatogios.
Atsakyti
Aš niekaip nesuprantu švarko apsirengimo mokykloje. T.y. kam pradinukams jie... mano vaikis labai karštuolis, mokykla taip pat labai šilta, neįsivaizduoju, kad jis švarką apsirengęs sėdėtų ten. Todėl labai kvaila atrodo mokėti 100 ir daugiau litų už švarką, kuris kabos ant kėdės atlošo....
Įdomiausia, kad uniforma berniukams pradinėse klasėse yra TIK švarkas... Visiškas nesusipratimas...
Atsakyti
Musu uniforma ieina svarkas ir megztinis ,sarafanas, bet kad turetume pasikeisti pati nupirkau pora megztuku tamsiai melynu o ta svarka tik per sventes rengsimes ax.gif
Atsakyti
Mūsų irgi pilnas komplektas (švarkas, liemenė, kelnės, balti ir mėlyni marškiniai ir net kaklaraištis yra), bet mes nusipirkome dar pora marškinius kartu su megztinių-liemene ir viena megztinuką su sagomis tamsiai mėlynos spalvos, vietoj švarko (tikėkimės, kad leis nešiotis g.gif ).
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 08 14, 17:17)
Už uniformą, nereikės sukti galvos, ką rengtis kasryt biggrin.gif 
bet nusipirkom tik vieną sarafaną, dabar galvoju,gal reiktų antro,kaži,ar išsiversim su vienu?  unsure.gif

Nu ką aš žinau - mano vaiko mokykloj yra tik švarkai. Ir kuo rengtis tikrai reikės galvoti kas rytą, ir madas demonstruoti į valias,čia apie mergaites kalbu. Vis vien rengsis kaip kas išmano ir turi, o švarkai, tai tik labai maža dalelytė.... O švarko kaina 230-250 lt. Man tai žiauriai brangu, o vaikai - 2.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2014 08 20, 17:01)
.... O švarko kaina 230-250 lt. Man tai žiauriai brangu, o vaikai - 2.

Žinoma brangiai doh.gif ir nesuprantu kodėl, juk yra gi ir pigesnių variantų ne ką prastesnių (aišku jei leidžia rinktis patiems, o ne pirkti iš pasiūlytos siuvyklos). Mes visą 3 dalių komplektą už 110 nusipirkome.
Atsakyti