Įkraunama...
Įkraunama...

Uniforma mokykloje

QUOTE(-luka- @ 2012 08 21, 14:35)
As noreciau kad mokykloje kuria prades lankyti mano mergaite butu ivestos uniformos, bet noreciau kad jos butu grazios ir patogios. Kazi taip buna  g.gif

dar neteko tokios matyti. Nors tai dar labai nuo konkretaus zmogaus priklauso. Man pvz svarkas, o ypac vaikui yra viena is didziausiu pasaulio nesamoniu. Lygiai taip pat, kaip ir privalomas sijonas mergaite, ypac turint omeni, kai ziema pas mus temperatura minusine.

QUOTE(Rykute @ 2012 08 28, 23:08)
Keista girdeti, kad medziagos neparduoda  g.gif  Pas mus buvo isdalinti lapeliai su medziagos pavadinimu ir kur jos galima isigyti  :

pas mus buvo nurodyta i kuria siuvykla reikia kreiptis ir viskas. O jau nuejus i siuvykla pamaciau ir medziaga, ir uniforma - iki to laiko buvo tik aisku, kad pilnas komplektas berniukui yra kelnes, liemene ir svarkas.
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 08 29, 15:12)
dar neteko tokios matyti. Nors tai dar labai nuo konkretaus zmogaus priklauso. Man pvz svarkas, o ypac vaikui yra viena is didziausiu pasaulio nesamoniu. Lygiai taip pat, kaip ir privalomas sijonas mergaite, ypac turint omeni, kai ziema pas mus temperatura minusine.
pas mus buvo nurodyta i kuria siuvykla reikia kreiptis ir viskas. O jau nuejus i siuvykla pamaciau ir medziaga, ir uniforma - iki to laiko buvo tik aisku, kad pilnas komplektas berniukui yra kelnes, liemene ir svarkas.

Pas mus švarkas storo trikotažo, tai visai patogus, o kelnės tik šventėm, šiaip džinsus ar šiaip kokias kelnias nešioja.
O Vilniuje tik viena siuvykla siuva?
Atsakyti
QUOTE(Vaiga1 @ 2012 08 24, 11:09)
Man tai pikta, kad siuvykla siuvanti uniformas ( ir jokia kita siuvykla tokių pačių uniformų nesiūva) neparduoda audinio. Kodėl? Todė, kad masiškai visi pirktų audinius ir siūtų pas siuvėjas, nes būtų daug pigiau. Švarkelis pradinukui, be kišenių, be pamušalo, jokių įsiuvų, skeltukų  -100 Lt !!! doh.gif Su kelnėm ir kaklaraiščiu - beveik 300 Lt  Kosmosas !!! O kai dar du berniukai, kurie uniformą per metus sunešioja...Tėvams turėtų būti suteiktos visos galimybės aprengti vaiką kuo pigiau...
Uniformų įvedimas , manau, daug kam  pasipelnymo šaltinis  verysad.gif

Pasidomėkite "Auksinis siūlas" Vilniuje siuvamomis uniformomis. Tikrai kainos nėra didelės,kokybė labai gera. Labai malonus aptarnavimas. Rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2012 08 29, 14:12)

o musu visai patogi- sarafanas ir storo pusvilnonio trikotazo svarkelis (bliuzonas) su uztrauktuku.
Sarafanas manau ir i ziemos kostiuma ikistas nesusilamdys.
Atsakyti
QUOTE(juodoji rožė @ 2012 08 04, 22:09)
Mano nuomone mūsų mokykla pasirinko blogą variantą, nes į ''uniformą'' įeina tik megztinis, ir kuris, beje atsiėjo nemažai: 76 litus. Ir nieko ypatingo jame aš nematau.  mastau.gif

o man atrodo, kad vaikams megztinis kaip tik patogiau negu švarkas, ypač pradinukams. Pas mus mokykloje yra pusvilnoniai džemperiukai berniukams ir sarafanai mergaitėms. visai patogu vaikui.
Atsakyti
Noriu iškelti temą į viršų, nes šiuo metu labai aktualus klausimas:
Kur mamytės uniformą pradinukams užsakinėjate?
Kadangi mūsų mokykloje įvesta uniforma ir reikia pradėti jau ruoštis 4u.gif
Mums davė 2 kontaktus Vilniuje: "Aukso siūlas" ir "Majoris ir partneriai", kainos 180-250 Lt, bet mokytoja akcentavo, kad nekokybiškai siuva ar medžiaga prasta, na žodžiu mum galima ir patiems ieškoti, tik nežinau kur, kad ir kokybiškai ir ne žiauriai brangiai doh.gif
Girdėjau, kad kai kurie Gariūnuose perka, kai kurie pas baltarusus užsakinėja.
Kaip galvojate ar užtenka vienų marškinių ir kelnių ar reikės dviejų kad pamainai būtų g.gif
Pasidalinkite mintimis ir patirtim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 04 birželio 2014 - 10:34
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 04, 11:32)
Noriu iškelti temą į viršų, nes šiuo metu labai aktualus klausimas:
Kadangi mūsų mokykloje įvesta uniforma ir reikia pradėti jau ruoštis  4u.gif
Mums davė 2 kontaktus Vilniuje: "Aukso siūlas" ir "Majoris ir partneriai", kainos 180-250 Lt, bet mokytoja akcentavo, kad nekokybiškai siuva ar medžiaga prasta, na žodžiu mum galima ir patiems ieškoti, tik nežinau kur, kad ir kokybiškai ir ne žiauriai brangiai  doh.gif
Girdėjau, kad kai kurie Gariūnuose perka, kai kurie pas baltarusus užsakinėja.
Kaip galvojate ar užtenka vienų marškinių  ir kelnių ar reikės dviejų kad pamainai būtų  g.gif
Pasidalinkite mintimis ir patirtim  4u.gif

galit manau ir siutis tada indvidualiai pas siuveja, tik aisku medziagos reiktu jau ieskotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2014 06 04, 10:51)
galit manau ir siutis tada indvidualiai pas siuveja, tik aisku medziagos reiktu jau ieskotis smile.gif

Tai va būtent, kad nežinau nei geros siuvėjos nei kur kokybišką medžiagą nusipirkti doh.gif
Atsakyti
Mano mergaite bus pirmoke ir nuo siu metu mokykloje ivedamos uniformos,bet dabar galvoju ir ziema tures eiti su sijonu ??? Ka darote mamos ziema?
Atsakyti
[quote=eiwile,2014 06 12, 18:26]
Mano mergaite bus pirmoke ir nuo siu metu mokykloje ivedamos uniformos,bet dabar galvoju ir ziema tures eiti su sijonu ??? Ka darote mamos ziema?

pas mus mokykloj yra sarajanai tai ir ziema einam su jais.apsimauna storesnes petkelnes ir eina.as tik uz uniformas nes nera vaikai skirstomi pagal padeti.jai nepaslaptis kuria mokykla lankysit ir kiek kainuoja dabar uniforma jai siutis.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2014 06 04, 10:32)

Mūsų mokykla tai čia siuvasi
http://www.uniformusiuvimas.lt/
Atsakyti
[quote=panda1,2014 06 13, 18:51]
[quote=eiwile,2014 06 12, 18:26]

pas mus mokykloj yra sarajanai tai ir ziema einam su jais.apsimauna storesnes petkelnes ir eina.as tik uz uniformas nes nera vaikai skirstomi pagal padeti.jai nepaslaptis kuria mokykla lankysit ir kiek kainuoja dabar uniforma jai siutis.
[/quote]

Lankysime Panevezio Zemynos progimnazija,uniforma jau siuna visiems vienodai viena siuvykla is vilniaus kainuos nemazai svarkas 110 lt emblema 10 lt megztinis 65 lt sarafanas 75 lt kaklaskare 15 lt dar buvo ir bliuzkutes po 35 lt bet neemiau prisitaikysim savo ax.gif
Atsakyti