QUOTE(Urartu @ 2010 05 11, 10:43)
Prie uniformų mokyklos grįžta būtent galvodamos apie vaikus...
Papildyta:
Dėl savo vaikų tėvai dar ne tokius dalykus padaro
O dėl galimybės būt nepaprastai gražiai apsirengus pavežiot vaiką į kaimo mokyklą - menkniekis...
Mano vaikas irgi mokėsi mokykloje be uniformų ir mokykloje su uniformom, taigi taip pat turiu ką palyginti
Uniforma viso labo yra tik rūbas... Labai supaprastinantis ir vaiko, ir jo tėvų (o ypač mamos) gyvenimą rūbų klausimais... Ir keista stebėti kai kurių mamų begalinį šių dalykų sureikšminimą iki "pajuokos objekto" ar net galimybės keisti mokyklą...
Papildyta:
Dėl savo vaikų tėvai dar ne tokius dalykus padaro

O dėl galimybės būt nepaprastai gražiai apsirengus pavežiot vaiką į kaimo mokyklą - menkniekis...

Mano vaikas irgi mokėsi mokykloje be uniformų ir mokykloje su uniformom, taigi taip pat turiu ką palyginti

Uniforma viso labo yra tik rūbas... Labai supaprastinantis ir vaiko, ir jo tėvų (o ypač mamos) gyvenimą rūbų klausimais... Ir keista stebėti kai kurių mamų begalinį šių dalykų sureikšminimą iki "pajuokos objekto" ar net galimybės keisti mokyklą...
Gal kurios mamos ir padaro tikrai nesiginčiju. Jei rimtai, tai aš tiek labai nesureikšminu šito dalyko ir tiesiog susitaikau su situacija. Tik šiaip retkarčiais su kuo nors padiskutuoju

Mano šeimoje nėra drabužių kulto, vienintelė taisyklė, kad jie būtų švarūs ir tvarkingi, todėl neturim mes nei nuoskaudų nei problemų dėl to. Ir noro atrodyti nepaprastai gražiai irgi nėra. Todėl man asmeniškai, uniforma tik papildomas pinigų išmetimas, nes paprastus drabužėlius vis tiek perku.