QUOTE(juranda @ 2005 11 11, 09:53)
Sveiki, norejau gauti jusu patarima.
Mano sunelis 4.5m, vakar pradejo karsciuoti....iskart itariau, kad mums prasidejo vejaraupiai, bet spuogeliu nesimate.Itarimai del vejaraupiu kilo todel, kad labai daug vaiku darzelyje jau yra susirge.
Siandien nedidele temperatura laikosi, bet spuogeliu vis dar nera. Gal kas zinot ar spuogeliai atsiranda po temperaturos, ar pries ja?O gal mums tai ne vejaraupiu pradzia?
Laukiu patarimo
Mano sunelis 4.5m, vakar pradejo karsciuoti....iskart itariau, kad mums prasidejo vejaraupiai, bet spuogeliu nesimate.Itarimai del vejaraupiu kilo todel, kad labai daug vaiku darzelyje jau yra susirge.
Siandien nedidele temperatura laikosi, bet spuogeliu vis dar nera. Gal kas zinot ar spuogeliai atsiranda po temperaturos, ar pries ja?O gal mums tai ne vejaraupiu pradzia?
Laukiu patarimo
Sveikute,
tavo vaikeliui jau turbut per tas pora dienu isaiskejo, ar vejaraupiai ar kokia kita liga. Nors dazniausiai vejaraupiai prasideda nuo berimo, ar kartu berimas su temperatura, ir temperatura laikosi tol, kol beria, po to belieka tik uzsigydyti berimukus.
Mano dukryte sirgo 3 metuku, laaabai sunkiai!!! Ir vien todel dabar esu uz skiepijima, net jei imunitetas igyjamas ir ne visam gyvenimui (beje, persirgus vejaraupiais kartais imunitetas taip pat nesusidaro, ir siaip medicinoje nieko nera neimanomo).
Buvo labai isberta, sveikos vieteles nebuvo, net burnyte, akytes, padidejo limfmazgiai, negalejo normaliai pasislapint, temp laikesi keturias dienas.
Kas labai padejo ir kitoms mamytems patariu - priesalerginiai vaistukai, mes gerem Aerius, tai jie mazina niezuli, patinima, mazylis nesikaso
Tepem zaluma, ir todel labai tiksliai matem, kada jau nebera nauju spuogeliu.
Savo antra dukryte tikrai skpiepysiu