Mano sūnui temperatūros nėra, bet baisu į vaiką žiūrėt. Visas mėlynas. Ir ant lytinių organų yra, ir ant padukų, ir ant delnukų. Jau 5 diena kaip sergam, bet vis atsiranda nauji spuogai. Kada baigsis KOŠMARAS.
QUOTE(1976 @ 2008 02 18, 15:39)
Mano sūnui temperatūros nėra, bet baisu į vaiką žiūrėt. Visas mėlynas. Ir ant lytinių organų yra, ir ant padukų, ir ant delnukų. Jau 5 diena kaip sergam, bet vis atsiranda nauji spuogai. Kada baigsis KOŠMARAS.
Uzjauciu...Pas maniski irgi nebuvo sveikos vietos.Nors su voleliu visa dazyk .Negana to dar auksta temperatura laikesi.Penkta diena sergat? Turetu nauju daugiau neatsirast.
Sekmes jums.Kad greiciau baigtusi si liga!!! Guodzia tai,kad daugiau NIEKADA nesusirgsit vejaraupiais
Labai bijau dėl savo mažosios. Žinau, kad užsikrės ir ji. Tik net nežinau ar tepsiu šituo "rašalu". Veidukas sūnaus tai kaip sumušto.
QUOTE(1976 @ 2008 02 18, 17:05)
Labai bijau dėl savo mažosios. Žinau, kad užsikrės ir ji. Tik net nežinau ar tepsiu šituo "rašalu". Veidukas sūnaus tai kaip sumušto.
QUOTE(1976 @ 2008 02 18, 16:05)
Mano vienas dabar prasirgo, jam 2.5 metuku, kelias paras pakarsciavo, tepiau zaluma, nio veiduko tai greitai nusiplove, nuo kunelio ilgiau laikesi spalva, butinai duodavau tavegilio nes nuima niezuli, o taip tai kelias naktis be miego buvom, jam labai niestejo, o ypac uzpakaliuka, o jau mergaitem tai visai liudna buna, nes kai sysiu daro tai dar ir griauzia
Pirma diena tai dar davesi tepamas, o po to tai vyras laiko, as tepu
QUOTE(Dukra @ 2008 02 18, 16:07)
Mano vienas dabar prasirgo, jam 2.5 metuku, kelias paras pakarsciavo, tepiau zaluma, nio veiduko tai greitai nusiplove, nuo kunelio ilgiau laikesi spalva, butinai duodavau tavegilio nes nuima niezuli, o taip tai kelias naktis be miego buvom, jam labai niestejo, o ypac uzpakaliuka, o jau mergaitem tai visai liudna buna, nes kai sysiu daro tai dar ir griauzia
Va va, net į WC vaikas nenori eiti, nes bijo, kad skaudės. Irgi išberta visa: nuo viršugalvio iki padukų. Ir vis dauginasi ir dauginasi. O kai kurie toookie dideli spuogeliai ir vandeningi.
Ir dar merginos, pasirodysiu visai kaip blondinė , bet jeigu aš ištrinsiu ją visą salicilo spiritu ne tik spuogelius, tai gal jų ir nebesisės daugiau. A? Aš jau nebežinau ką daryti.
O dar vaiką į ramunėlių vonią įkišau. Tai dabar taip nervinuosi. Nes perskaičiau , kad negalima. Žodžiu panikoje esu.
QUOTE(camarada @ 2008 02 19, 17:34)
bet jeigu aš ištrinsiu ją visą salicilo spiritu ne tik spuogelius, tai gal jų ir nebesisės daugiau. A? Aš jau nebežinau ką daryti.
O dar vaiką į ramunėlių vonią įkišau. Tai dabar taip nervinuosi. Nes perskaičiau , kad negalima. Žodžiu panikoje esu.
As manau visa kuna tepti negerai, juk odele labai isdziovins.
O kad i nuprausei tai nieko tokio, as kas vakara prausdavau iki puses ir nei geriau nei blogiau nuo to nebuvo.
Sveikos .Pagaliau radau sia temo. Mano mazoji 11men. susirgo vejaraupiais. Amzius nera labai daznas tai ligai, bet yra kaip yra. Mazyle visa zalia ir berimas tik dideja. Siaubas kazkoks, berimas atrodo visur. Ir burnyteje, ar lytiniu organu gleivineje, ir ausytese, ir npedos... Jau 2 nakti visai nemiega ir mes kartu su ja. Siandien 3 berimo diena. Ar galima duoti kokiu raminanciu, gal bent kiek pamiegotu..
Gal patarsite, kuo tepti gleivine?
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.