ką darysi, taip nepriima, o ir per darbus ne bet kada galiu nueiti. mama su juo neina i gydymo istaigas
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 25, 14:56)
TAI VAT TIK RYT VĖLAI VAKARE UŽRAŠĖ POLIKLINIKOJ VIZITUI
O mus isvis konsultuodavo telefonu (nelabai suprantu ko ten eit i ta poliklinika, jei nieko tokio nera)
Beje kiek daviau visokiu Tavegiliu ir visko, nepadejo man nieko. Pralaukem tas baisybes ir viskas (ir ta ACC ar kaip jos pirkau, ale nieko nepastebejau)
Mums 8 metai ir mes nesirgom vejauraupiais Nezinau, ar verta skiepyti, nes mazajam 1.5 metuku, tai jo tikrai neskiepysiu O jei mazasis susirgs, tai ir didziajam klius, arba atvirksciai. Kazkoks galvosukis
TAVEGILIS DUODAMAS TIK TAM KAD SUMAŽINTŲ NEIŽULĮ, JIS NEGYDO, ALE AŠ NENORIU DUOT. KAIP BE APŽIŪROS GALI NUSTATYTI KAS VAIKUI YRA. VAT TELEFONU MAN PASAKĖ-VĖJARAUPIAI, KAI NUĖJOM-NIEKO PANAŠAUS, ALERGIJA NUO PER DIDELIO KIEKIO BALTYMŲ-O SPUOGAI BEVEIK ANALOGIŠKI.
VISADA KVIEČIU GYDYTOJA AR VEŽU, KAI SERGA, YPAČ KAI PERŠĄLA, KAD NEBŪTŲ KAS PLAUČIUOSE. NE VISKĄ GALI NAMIE ŽINOT, SUPRAST IR PAPASAKOT, REIKIA APŽIŪROS GYDYTOJO.
BĖRIMŲ IRGI YRA BE GALO DAUG, LIGŲ TOKIO STILIAUS NE VIENA, TAD GERIAU KAI MATO JAU NUSIMANANTIS, NES TARKIMA MAMA JAU NEPAMENA MANO VĖJARAUPIŲ
ŠĮKART MES DAR NEPAGAVOM VĖJARAUPIŲ
VISADA KVIEČIU GYDYTOJA AR VEŽU, KAI SERGA, YPAČ KAI PERŠĄLA, KAD NEBŪTŲ KAS PLAUČIUOSE. NE VISKĄ GALI NAMIE ŽINOT, SUPRAST IR PAPASAKOT, REIKIA APŽIŪROS GYDYTOJO.
BĖRIMŲ IRGI YRA BE GALO DAUG, LIGŲ TOKIO STILIAUS NE VIENA, TAD GERIAU KAI MATO JAU NUSIMANANTIS, NES TARKIMA MAMA JAU NEPAMENA MANO VĖJARAUPIŲ
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 27, 18:43)
TAVEGILIS DUODAMAS TIK TAM KAD SUMAŽINTŲ NEIŽULĮ, JIS NEGYDO, ALE AŠ NENORIU DUOT. KAIP BE APŽIŪROS GALI NUSTATYTI KAS VAIKUI YRA. VAT TELEFONU MAN PASAKĖ-VĖJARAUPIAI, KAI NUĖJOM-NIEKO PANAŠAUS, ALERGIJA NUO PER DIDELIO KIEKIO BALTYMŲ-O SPUOGAI BEVEIK ANALOGIŠKI.
Faktas,kad tavegilis negydo tik niežulį nuima,bet ne visus jis vienodai veike.Zirteksas irgi tik niežuliui slopinti.
Tai džiugu girdėti kad jums ne vėjaraupiai
kuo tept kad neniežėtų-gaila žiūrėti. ir aš džiaugiuosi kad ne vėjaraupiai bet kažkada teks ir jį paragaut kai darže kartais pasirodom
QUOTE(Arsua32 @ 2007 10 26, 12:06)
Mums 8 metai ir mes nesirgom vejauraupiais Nezinau, ar verta skiepyti, nes mazajam 1.5 metuku, tai jo tikrai neskiepysiu O jei mazasis susirgs, tai ir didziajam klius, arba atvirksciai. Kazkoks galvosukis
na pas mus ta pati situacija, susirgo vyresnysis, o po to dukrai...
net ir nezinau ka patarti, kai sirgo, kaltinau save, kad vyresniojo nepaskiepijau, bet kai prasirgo, pasidare dziugu, kad susirgo ir dabar bus ramu...
QUOTE(agniux911 @ 2007 10 27, 18:43)
Na del Tavegilio niekas berods ir nesake, kad jis gydo, as pvz parasiau, kad jis nepadejo nuimti niezulio, tai nemaciau daugiau naudos ji davineti...
kas del daktaru, pirmas susirgo mano 10 metu sunus, tai kazkaip apie alergija nelabai ir masciau, o kai susirgo dukra, taigi jau savaime aisku, kad apsikrete, todel nemaciau reikalo ir vezti... (zinoma jei tai butu pimas mano vaikas, ir nezinociau kad vejaraupiai, vezciau)
Na o del susirgimu, siaip kai persala, nelakstau kas karta, nes toje poliklinikoje aibe serganciu taip pat, zinoma jei kazkaip ne taip kosti, auksta temperatura, tada aiku bendraujam su gydytoja
Siaip iseitu jauciu kas pora savaiciu lankutis, nes vis slogos ir slogos
Sveikos, va ir man beda vaikas isberta ir nesuprantu ar cia vejaraupiai ar ne , tai vezu pas gydytoja.
mano sunus kai susirgo vejaraupiais, nuvarem i poliklinika,prie langelio registraturos tik pasakiau kad tikriausiai mums vejaraupiai,tai tuoj pat nuvede i atskira kabineta, ir iskviete daktare mazasis susrgo sunkiai,nubertas buvo visas kunas,akys,burna,pedutes,kojas- viskas bet sunkiausia buvo pirmas 4 dienas,poto lengviau,pradejo gyti viskas.as nesirgusi vaikystei,pries puse metu pasiskiepyjau ir apsisaugojau kai vaikas sirgo
Manoji keturmetė irgi susirgo vėjaraupiais, tai dabar graužiuosi, kad nepaskiepijom. Jau taip sunkiai serga, kad neturiu žodžių, nėra nei vienos vietelės, kur nebūt tų šašų... Gerai, jei vaikas perserga lengvai, bei jei sunkiai...iš pat pradžių tepėm klasika patapusia briliantine žaluma, o jau vakar pradėjom Fenistil gel. Nors leidžiasi mažė.
sveikos,mano penkiametis susirgo vejaraupiais (pati sumasciau , kadangi yra berimas vandeningomis puslytemis ir temp 38.5 laikosi jau para) zodziu berima pastebejau vakar vakare, pasiskambinau gydytojai vaiko tai sake atvaziuoti i darbo pabaiga,kad neapkresti kitu ,o kad tokia temp nieko baisaus vistiek vezti i ligonine ......sake tepti spuogelius brilijantine zaluma,duoti zyrtec nuo niezejimo ir jokiu budu nemusti temp paracetamoliu? gal kas zinot kodel?zvakuciu tai jau senai nekisam vyras gi nesileidzia geriam tabletes.... kokios dar tinka temp numusti?
QUOTE(jovitn @ 2007 11 13, 10:32)
niezejimo ir jokiu budu nemusti temp paracetamoliu? gal kas zinot kodel?
O kodel neleido? Pirma karta girdziu, kad dideles temperaturos musti negalima Ne tik kad galima, bet ir BUTINA. O tinka bet kas-paracetamolis, analginas, ibupromas.