Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(ausrele @ 2007 08 20, 20:52)
Labas, 4u.gif

Mes irgi sergam vejaraupiais jau antra diena, aisku paciu netinkamiausiu laiku ir netiketai...
Temp. 38 buvo, issitepliojom zelionke, veiduka ir galvyte spiritu.Kai kurie spuogiukai vandeningi.

Norejau paklausti, kaip daznai reikia tepti su "zelionke"?

Manau rytą ir vakarą!
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 08 20, 19:46)
Manau rytą ir vakarą!

Kol kas taip ir dariau... cry.gif verkiam abu...per diena nusidrasko, ar ten puslytes truke, ziauriai skauda ir persti...nesisivaizduoju...priesalerginius geriam.

Ar galima maudyti, nes suprakaituoja?

Aciuks 4u.gif
Atsakyti
maudykit kuo dažniau, aš į vonią įberdavau truputįkalio permanganato, vieni sako, kad kenkia, bet mums labai padėjo, jis truputį sausindavo tuos spuogelius, neleisdavau infekcijai atsirasti
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 08 21, 16:42)
maudykit kuo dažniau, aš į vonią įberdavau truputįkalio permanganato, vieni sako, kad kenkia, bet mums labai padėjo, jis truputį sausindavo tuos spuogelius, neleisdavau infekcijai atsirasti

Ar po maudyniu vel reikia tepti su zelionke, jei pries kokia valanda istepta? Ir dar, ar tepami tik nauji spuogiukai ar reikia ir senus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 21 rugpjūčio 2007 - 18:57
O mes ka tik paskiepinom savo pipira nuo vejaraupiu,tad labai noreciau suzinoti gal kas paskiepino ir kaip ar pasiteisina tie skiepai,ar vaikas neuzsikrecia ir jei uzsikrecia gal praserga lengva forma?Laukiu atsakymu!
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2007 08 21, 19:37)
Kol kas taip ir dariau... cry.gif verkiam abu...per diena nusidrasko, ar ten puslytes truke, ziauriai skauda ir persti...nesisivaizduoju...priesalerginius geriam.

Ar galima maudyti, nes suprakaituoja?

Aciuks  4u.gif

neverkit, ir mes susirgom, serga brolis, jauciu sirgs ir sese doh.gif
Kap jus laikotes?
Atsakyti
Labukas.Gal galit nupasakoti kaip jie atrodo,man taip atrodo,kad maniškiai prasidėjo?!
Atsakyti
Na mes sergame ziauriai, o kaip bus su mazaja is vis nezinau, paskambinus gydytojai, tai suzinojau, kad net zmogaus vidus buna isbertas (pas mano sunu visur ju yra, tiek burnoj, tiek lytiniuose organuose) verysad.gif , pasikasyti neina
Siandien isigijau Acic 400 mg tabletes, sako jos gydo, bandysim

O prasidejo pas mus nuo spuogeliu, as dar pagalvojau kas cia? Pirma galvoje, ir ten... Patepiau bepantenu, bet po to ir siaip savijauta pasidare liudnoka, sunku, o po to pakele marskinukus ir pamaciau ir pilva, ir nugara isberta. Siaip pries 1.5 savaites buvom Palangoj, tai ten sirgo viena mergyte vejaraupiais, tai ja greit izoliavo, kad manoji neapsikrestu (o mes jos net nematem), tai kazko itariu, kad is ten parsivezem... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnele @ 2007 09 05, 15:54)
Na mes sergame ziauriai, o kaip bus su mazaja is vis nezinau, paskambinus gydytojai, tai suzinojau, kad net zmogaus vidus buna isbertas (pas mano sunu visur ju yra, tiek burnoj, tiek lytiniuose organuose) verysad.gif , pasikasyti neina
Siandien isigijau Acic 400 mg tabletes, sako jos gydo, bandysim

O prasidejo pas mus nuo spuogeliu, as dar pagalvojau kas cia? Pirma galvoje, ir ten... Patepiau bepantenu, bet po to ir siaip savijauta pasidare liudnoka, sunku, o po to pakele marskinukus ir pamaciau ir pilva, ir nugara isberta. Siaip pries 1.5 savaites buvom Palangoj, tai ten sirgo viena mergyte vejaraupiais, tai ja greit izoliavo, kad manoji neapsikrestu (o mes jos net nematem), tai kazko itariu, kad is ten parsivezem... verysad.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikite greičiau! mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ryt vaziuojam i poliklinika, nes savo daktarei pasakiau pozymius sako lyg ir vejaraupiai. Is pradziu atrode, kad uodas apkandziojo veideli per pora dienu dar nelabai ju daug ir keisciausia, kad tik ant vienos rankytes ir ant kaktytes ir keli ant plauku, gal dar ne vejaraupiai bus g.gif ir temperaturos nera. Ryt isaiskes mano abejosnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantukas @ 2007 09 09, 19:09)
mes ryt vaziuojam i poliklinika, nes savo daktarei pasakiau pozymius sako lyg ir vejaraupiai. Is pradziu atrode, kad uodas apkandziojo veideli per pora dienu dar nelabai ju daug ir keisciausia, kad tik ant vienos rankytes ir ant kaktytes ir keli ant plauku, gal dar ne vejaraupiai bus g.gif ir temperaturos nera. Ryt isaiskes mano abejosnes g.gif

na ir kap?
Mes tai po biski sveikstam, laukiu dukruzes unsure.gif
jei nesusirgs (kas abejoju), tikrai paskiepyciau unsure.gif
Atsakyti
Nenoriu buti ikiri bet mamos gal yra kurios savo vaikucius paskiepino nuo vejaropiu?Kaip tas skiepas ar pasiteisina kad vaikas arba nsuserga arba praserga labi nezymiai?
Atsakyti