sveikos ,
va mes vejaurapiais praeita savaite prasirgom, ir labai lengvai,
bet i darba spejau nueiti 2 dienas
ir mano pupa persalo, tai sedem su 38,5 temp. daktare sake, kad imunine po vejaraupiu susilpnejo ir ...............
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 04, 16:16)
sveikos ,
ir mano pupa persalo, tai sedem su 38,5 temp. daktare sake, kad imunine po vejaraupiu susilpnejo ir ...............
Sveikite greičiau. Mes rudenį planuojam eiti į darželį ir dar vis svarstau ar skiepyti ?
QUOTE(ligiukss @ 2007 07 05, 13:15)
Sveikite greičiau. Mes rudenį planuojam eiti į darželį ir dar vis svarstau ar skiepyti ?
laba,
nezinau su tais skiepais nelabai gerai, nes jis ne visam gyvenimui, o kaip uzaugs jei nepasiskiepys, tai bus dar blogiau.
o mes jau dabar persirge ir ramu
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 05, 12:21)
laba,
nezinau su tais skiepais nelabai gerai, nes jis ne visam gyvenimui, o kaip uzaugs jei nepasiskiepys, tai bus dar blogiau.
Tai va net nežinau ką ir bedaryti,sako per daug nerimauju,visi perserga ir nieko.
Nuva jungiuosi dar sykeli, mano mazius parejus dviem savaitem pagavo vejaurauspius, siryt atsikele visas isbertas , Justui tiek nebuvo, tai istepiau su zelionke, kurios gavau is LT ir vaikstom zali Jis sako as esu dabar Srekas
Mano manymu skiepytis verta tik paaugliams.
Nes kuo mažesnis praserga, tuo geriau. Bent jau iki 10metų, tikrai manau neverta
Nes kuo mažesnis praserga, tuo geriau. Bent jau iki 10metų, tikrai manau neverta
Mano dukrytei dabar 1.5metai.Vakar susirgom vejaraupiais .Istikruju labai nusigandau,bet kartu ir palengvejo.Nes ji dar labai mazyte ir nera taip baisiai,is pradziu spuogeliu buvo nedaug,vos keli ant pilviuko,bet atsikelus ryte ju buvo dar daugiau.Na bet gerai,maza budama persirgs ir bus ramu
maniskis sirgo septyneriu, tai neduok dieve, savo antra skiepysiu nuo penkeriu jei nesusirgs.
QUOTE(lauke @ 2007 07 14, 16:04)
maniskis sirgo septyneriu, tai neduok dieve, savo antra skiepysiu nuo penkeriu jei nesusirgs.
Bet kiek metam yra tas skiepas?
gal kas septynus ar kas desimt metu reikia kartot skiepa
QUOTE(lauke @ 2007 07 18, 16:03)
gal kas septynus ar kas desimt metu reikia kartot skiepa
Ačiukas!
Ligą sukelia Varicella-Zoster virusai, priklausantys Herpes viridae šeimai.
VZV patenka į žmogaus, persirgusio vėjaraupiais, nervų sistemos dorsalinius ganglijus ir išlieka juose visą gyvenimą prislopintos būklės. Ilgainiui VZV gali vėl suaktyvėti ir kliniškai pasireikšti juostine pūsleline (herpes zoster).
Persirgti nesveika .
VZV patenka į žmogaus, persirgusio vėjaraupiais, nervų sistemos dorsalinius ganglijus ir išlieka juose visą gyvenimą prislopintos būklės. Ilgainiui VZV gali vėl suaktyvėti ir kliniškai pasireikšti juostine pūsleline (herpes zoster).
Persirgti nesveika .