Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

sveikos ,
va mes vejaurapiais praeita savaite prasirgom, ir labai lengvai,
bet i darba spejau nueiti 2 dienas
ir mano pupa persalo, tai sedem su 38,5 temp. daktare sake, kad imunine po vejaraupiu susilpnejo ir ...............
g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 04, 16:16)
sveikos ,
va mes vejaurapiais praeita savaite prasirgom, ir labai lengvai,
bet i darba spejau nueiti 2 dienas
ir mano pupa persalo, tai sedem su 38,5 temp. daktare sake, kad imunine po vejaraupiu susilpnejo ir ...............
g.gif  verysad.gif

4u.gif Sveikite greičiau. Mes rudenį planuojam eiti į darželį ir dar vis svarstau ar skiepyti ?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 07 05, 13:15)
4u.gif Sveikite greičiau. Mes rudenį planuojam eiti į darželį ir dar vis svarstau ar skiepyti ?

laba,
nezinau su tais skiepais nelabai gerai, nes jis ne visam gyvenimui, o kaip uzaugs jei nepasiskiepys, tai bus dar blogiau.
o mes jau dabar persirge ir ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 07 05, 12:21)
laba,
nezinau su tais skiepais nelabai gerai, nes jis ne visam gyvenimui, o kaip uzaugs jei nepasiskiepys, tai bus dar blogiau.
o mes jau dabar persirge ir ramu  ax.gif

Tai va net nežinau ką ir bedaryti,sako per daug nerimauju,visi perserga ir nieko. g.gif
Atsakyti
Nuva jungiuosi dar sykeli, mano mazius parejus dviem savaitem pagavo vejaurauspius, siryt atsikele visas isbertas , Justui tiek nebuvo, tai istepiau su zelionke, kurios gavau is LT ir vaikstom zali doh.gif Jis sako as esu dabar Srekas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano manymu skiepytis verta tik paaugliams.
Nes kuo mažesnis praserga, tuo geriau. Bent jau iki 10metų, tikrai manau neverta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Mano dukrytei dabar 1.5metai.Vakar susirgom vejaraupiais doh.gif .Istikruju labai nusigandau,bet kartu ir palengvejo.Nes ji dar labai mazyte ir nera taip baisiai,is pradziu spuogeliu buvo nedaug,vos keli ant pilviuko,bet atsikelus ryte ju buvo dar daugiau.Na bet gerai,maza budama persirgs ir bus ramu rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis sirgo septyneriu, tai neduok dieve, savo antra skiepysiu nuo penkeriu jei nesusirgs.
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 07 14, 16:04)
maniskis sirgo septyneriu, tai neduok dieve, savo antra skiepysiu nuo penkeriu jei nesusirgs.

Bet kiek metam yra tas skiepas?
Atsakyti
gal kas septynus ar kas desimt metu reikia kartot skiepa
Atsakyti
QUOTE(lauke @ 2007 07 18, 16:03)
gal kas septynus ar kas desimt metu reikia kartot skiepa

Ačiukas! mirksiukas.gif
Atsakyti
Ligą sukelia Varicella-Zoster virusai, priklausantys Herpes viridae šeimai.
VZV patenka į žmogaus, persirgusio vėjaraupiais, nervų sistemos dorsalinius ganglijus ir išlieka juose visą gyvenimą prislopintos būklės. Ilgainiui VZV gali vėl suaktyvėti ir kliniškai pasireikšti juostine pūsleline (herpes zoster).
Persirgti nesveika 4u.gif .
Atsakyti