Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 19:13)
Na tai jau džiaugsmas šendie mano širdį.Mano pupa jaučias puikiai  wub.gif Ir valgė gerai su apetitu ne taip kaip vakar.Kraujo tyrimus padarė tai gal kiek hemoglobinas mažokas.Bet gyd. ramina,kad tai labai normalu nes tiek dienų temp.issilaikė organizmas truputį nusilpo.Guvi linksma mergytė pilni namai jos thumbup.gif
Noriu mmamų pakalusti įdomu  g.gif per kiek laiko spuogiukai išnyksta.Sausi šašai nukritinėja.Ačių dievui nesikaso nesidrasko nes dar mažytė turbūt nelabai supranta. schmoll.gif kada po sitos ligos vedėtės į lauka mirksiukas.gif Daktarė sako teoriškai jau galima ,bet jei praktiškai tai dar nepatartina liepė pakentėt iki sekmadienio.
Tai lig viskas.Kaip ir visai neblogos mūsų naujienos.
Sergantiems linkiu greičiau pasveikt 4u.gif

Oi tai puiku ,kad jauciates geriau,manajam tai tik i vakara uzkyla temperatura,duodu eferalgano sirupo pries miega ,bet valgyt tai valgo,tik gert labai daug geria,siandien ir spuogeliu padaugejo,turbt begsiu iki vaistines to tepaliuko,mums kita savaite kelione,tai nelabai norisi tepliot zaliai,o ir norisi,kad greiciau pasveiktu,man tai sake ,kad 10 dienu tai tas laikas kai gali uzkrest kita zmogu,o po to tai drasiai visur gali eit,na man tai idomu kiek laiko tie spuogeliai laikysis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 28, 20:53)
Oi tai puiku ,kad jauciates geriau,manajam tai tik i vakara uzkyla temperatura,duodu eferalgano sirupo pries miega ,bet valgyt tai valgo,tik gert labai daug geria,siandien ir spuogeliu padaugejo,turbt begsiu iki vaistines to tepaliuko,mums kita savaite kelione,tai nelabai norisi tepliot zaliai,o ir norisi,kad greiciau pasveiktu,man tai sake ,kad 10 dienu tai tas laikas kai gali uzkrest kita zmogu,o po to tai drasiai visur gali eit,na man tai idomu kiek laiko tie spuogeliai laikysis g.gif

sveika, kelia spuogelius 3-4 dienas,
o paskui jau jie darosi sasiukai ir gyja.
Geros Jums keliones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 20:56)
sveika, kelia spuogelius 3-4 dienas,
o paskui jau jie darosi sasiukai ir gyja.
Geros Jums keliones  4u.gif

oi dekui uz informacija 4u.gif ,na mums jau antra diena kai iskylo nauju spuogeliu,bet ziuriu kad jis man jau neiskencia ir kasosi,tepiau su spiritu,bet manau reik tepala nupirkt,gal geriau g.gif tik idomu kuri cia pirkt tiek daug cia visos prirase,neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 06 28, 21:03)
oi dekui uz informacija 4u.gif ,na  mums jau antra diena kai iskylo nauju spuogeliu,bet ziuriu kad jis man jau neiskencia ir kasosi,tepiau su spiritu,bet manau reik tepala nupirkt,gal geriau g.gif tik idomu kuri cia pirkt tiek daug cia visos prirase,neapsisprendziu g.gif

as pirkau psilobalzama, (veida tepiau). o kuna vis gi tepiau su briliantine zaluma
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 28, 21:05)
as pirkau psilobalzama, (veida tepiau). o kuna vis gi tepiau su briliantine zaluma

turiu toki,bet jis daugiau manau yra nuo niezejimo,o ar spuogus dziovina tai nezinau,nors gal g.gif
Atsakyti
mes tepemes žaluma brilijantine ir tepdavau ant nakties su psilo balzam tepaliuku ir 2 kartus i diena duodavau po treksdali tavegilio kad nuimtu neštėjimą smile.gif mums labai mažai buvo išberta o sesers mergaite buvo išberta labai daug ir su aukšta temperatūra o mums temperaturos nebuvo tik 2 dienas 37 smile.gif tai galima sakyt jei skaitysis tai persirgom vejaraupiais biggrin.gif
Atsakyti
O mums nors jau persirgom vejaraupiais liko zarnyno sutrikimai.Mergaite kas antra-trecia diena vemia,viduriuoja.Matyt vejaraupiai buvo pazeide ir vidaus organus.Jei dar karta vems,turesim eiti pas gydytoja.Tikiuosi to nereikes,siandien trecia diena kai nevemia,gal jau praejo.
Atsakyti
Mes jau jauciames gerai ir labai jau mazai buvo isbertas,as tik pergyvenau ,kad ant veido butu kuo maziau,bet va tepiau su spiritu ir jau uzgijineja,tikrai kaip ir sake gydytoja-lengva forma,na mums jau antradieni baigsis tas karantinas,galesim jau ir i lauka iseit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukasss @ 2007 07 01, 23:00)
Mes jau jauciames gerai ir labai jau mazai buvo isbertas,as tik pergyvenau ,kad ant veido butu kuo maziau,bet va tepiau su spiritu ir jau uzgijineja,tikrai kaip ir sake gydytoja-lengva forma,na mums jau antradieni baigsis tas karantinas,galesim jau ir i lauka iseit thumbup.gif

Na sveikinu Šaunu 4u.gif O va pas mus tai abai daug tu šašelių kai kurie nukritinėja,bet ant veidelio tai dėmelių sočiai doh.gif labai bijau ,bet manu ,kad laikas parodis ar neliks randelių nors manu ,kad ne nes nesilupinėja. Sveikit 4u.gif
Atsakyti
doh.gif Maniskiai dar nei vienas nera prasirges vejaraupiais. Didzioji, kiek eidavo i darzeli karantino metu ir nieko. Bet, kuo vyresnis vaikas, tuo sunkiau pernesa sia liga:oh blink.gif ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 03, 17:09)
doh.gif Maniskiai dar nei vienas nera prasirges vejaraupiais. Didzioji, kiek eidavo i darzeli karantino metu ir nieko. Bet, kuo vyresnis vaikas, tuo sunkiau pernesa sia liga:oh  blink.gif ar taip?

Sakoma ,kad taip,bet va mno mažulė labai sunkiai persirgo O va jei skatei tai mums tik 8 mėn.,o sūnaitėlis labai lengvai persirgo net nepajautėm. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 07 03, 17:33)
Sakoma ,kad taip,bet va mno mažulė labai sunkiai persirgo O va jei skatei tai mums tik 8 mėn.,o sūnaitėlis labai lengvai persirgo net nepajautėm. mirksiukas.gif

Sveikite greičiau! 4u.gif
Atsakyti