QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 28, 19:13)
Na tai jau džiaugsmas šendie mano širdį.Mano pupa jaučias puikiai Ir valgė gerai su apetitu ne taip kaip vakar.Kraujo tyrimus padarė tai gal kiek hemoglobinas mažokas.Bet gyd. ramina,kad tai labai normalu nes tiek dienų temp.issilaikė organizmas truputį nusilpo.Guvi linksma mergytė pilni namai jos
Noriu mmamų pakalusti įdomu per kiek laiko spuogiukai išnyksta.Sausi šašai nukritinėja.Ačių dievui nesikaso nesidrasko nes dar mažytė turbūt nelabai supranta. kada po sitos ligos vedėtės į lauka Daktarė sako teoriškai jau galima ,bet jei praktiškai tai dar nepatartina liepė pakentėt iki sekmadienio.
Tai lig viskas.Kaip ir visai neblogos mūsų naujienos.
Sergantiems linkiu greičiau pasveikt
Noriu mmamų pakalusti įdomu per kiek laiko spuogiukai išnyksta.Sausi šašai nukritinėja.Ačių dievui nesikaso nesidrasko nes dar mažytė turbūt nelabai supranta. kada po sitos ligos vedėtės į lauka Daktarė sako teoriškai jau galima ,bet jei praktiškai tai dar nepatartina liepė pakentėt iki sekmadienio.
Tai lig viskas.Kaip ir visai neblogos mūsų naujienos.
Sergantiems linkiu greičiau pasveikt
Oi tai puiku ,kad jauciates geriau,manajam tai tik i vakara uzkyla temperatura,duodu eferalgano sirupo pries miega ,bet valgyt tai valgo,tik gert labai daug geria,siandien ir spuogeliu padaugejo,turbt begsiu iki vaistines to tepaliuko,mums kita savaite kelione,tai nelabai norisi tepliot zaliai,o ir norisi,kad greiciau pasveiktu,man tai sake ,kad 10 dienu tai tas laikas kai gali uzkrest kita zmogu,o po to tai drasiai visur gali eit,na man tai idomu kiek laiko tie spuogeliai laikysis