Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 23, 00:18)
Manu mazuliai aštuoni men.o va štai mes jausergam vėjarauliai.Truputį nerimauju gal yra mamyčių kurių vaikiukai kudikystėj prasirgę  šita liga.Mes tepam fuksino tepalu.Man net kaista kad tokio amžiaus kudikis serga vėjaraupiais verysad.gif

sveika,
mano drauges lelius sirgo 6 men. ir viskas buvo gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 26, 08:27)
sveika,
mano drauges lelius sirgo 6 men. ir viskas buvo gerai  biggrin.gif

Bet matai nevisi leliukai vienodai serga mirksiukas.gif Mums dar ir šendie temp.38,7ir bert pradėjo naujose vietose.Jau ketvirta para.Duodu jau IBUFENA temp. musti,nes nuo eferalgano žvakučių viduriukus paleido.dirgina glewivinę.Matai žiurint kaip tas tavo draugė leliukas prasirgo ir kiek dienų viskas tesės. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 10:13)
Bet matai nevisi leliukai vienodai serga mirksiukas.gif Mums dar ir šendie temp.38,7ir bert pradėjo naujose vietose.Jau ketvirta para.Duodu jau IBUFENA temp. musti,nes nuo eferalgano žvakučių viduriukus paleido.dirgina glewivinę.Matai žiurint kaip tas tavo draugė leliukas prasirgo ir kiek dienų viskas tesės. g.gif

beria 3-4 dienas,
nusipirk balzamo ,,psilobalzam" as justei veida tepiau, tai tikrai nei kases, nei nieztejo, toliau nezinau kokia doze gali duoti, as savajai daviau 0,5 tab. tavegilio jis siek tiek slopina, tai ji pamiegojo gerai ir ramiai. Apie tavegili vieni daktarai sako duoti kiti ne spresk pati.O drauge sake jos maziukui buva iki 39 , bet su tais vaistukais susitvarke,
laikykis mamyte, tuoj viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 26, 09:25)
beria 3-4 dienas,
nusipirk balzamo ,,psilobalzam" as justei veida tepiau, tai tikrai nei kases, nei nieztejo, toliau nezinau kokia doze gali duoti, as savajai daviau 0,5 tab. tavegilio jis siek tiek slopina, tai ji pamiegojo gerai ir ramiai. Apie tavegili vieni daktarai sako duoti kiti ne spresk pati.O drauge sake jos maziukui buva iki 39 , bet su tais vaistukais susitvarke,
laikykis mamyte, tuoj viskas bus gerai  4u.gif

Duodu tavegilį nors paskyrė suprastina. Tepu acic tepalu brangus bet jau negailiu nei pinigų perkuosi .Čia skaičiau vienai mamytei vaikučiui buvo net vidaus organai pazeisti tai bijau,kad mums taip nebūtų.Mano kolegės dukra karsčiavo pora dienų ir labai nedaug buvo išberta tai labai lengvai persirgo.
Na tikrai laikausi,bet jau silpnumo priepuoliai užeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 10:39)
Duodu tavegilį nors paskyrė suprastina. Tepu acic tepalu brangus bet jau negailiu nei pinigų perkuosi .Čia skaičiau vienai mamytei vaikučiui buvo net vidaus organai pazeisti tai bijau,kad mums taip nebūtų.Mano kolegės dukra karsčiavo pora dienų ir labai nedaug buvo išberta tai labai lengvai persirgo.
Na tikrai laikausi,bet jau silpnumo priepuoliai užeina blush2.gif

pamatysi viskas bus gerai, liko tikrai ne daug, as kaip juste susirgo ir viska perskaiciau ir sustresavau, bet ............., pagalvok, kad jau vienas rupestelis praeis ir kaip lankysit darzeli jau ligos sitos nebijosit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutadobke @ 2007 06 26, 09:46)
pamatysi viskas bus gerai, liko tikrai ne daug, as kaip juste susirgo ir viska perskaiciau ir sustresavau, bet ............., pagalvok, kad jau vienas rupestelis praeis ir kaip lankysit darzeli jau ligos sitos nebijosit  biggrin.gif

Na aišku turi būt gerai,bet mano vyresnėlis taip lengvai prasirgo ir bėrimų tiek mažai buvo tai man dukriuko bėrimai siaubingi aš net nepamenu kaip ten viskas prasidėjo.tai sakau sūnaitėlis labai lengvai persirgo jis tuo metu buvo pas mama tai nuvaževau tai ir savijauta buvo jo puiki ir aplamai... kaip nevienodai vaikai perserga g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 11:10)
Na aišku turi būt gerai,bet mano vyresnėlis taip lengvai prasirgo ir bėrimų tiek mažai buvo tai man dukriuko bėrimai siaubingi aš net nepamenu kaip ten viskas prasidėjo.tai sakau sūnaitėlis labai lengvai persirgo jis tuo metu buvo pas mama tai nuvaževau tai ir savijauta buvo jo puiki ir aplamai... kaip nevienodai vaikai perserga  g.gif

aga juk mes visi asmenybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 25, 18:20)
Dėkui už patarimus ali varge kaip sužinot kur jai labiausiai niežti juk ji tokia mažytė na tepliosiu iš akies.Vyras  nupirko  šendie ACIC pora tūtelių tai dabar tepliojamės.Jau fukcino nenaudoju..Na tikiuos gal ryt bus geriau.

4u.gif Sveikite greičiau!
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 06 26, 17:02)
4u.gif Sveikite greičiau!

labux,
tepk visus spuogelius ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 06 25, 15:00)
Berimas gali but iki 4-5 dienu... Teks prakentet, ir tuoj viskas nurims... Pas mus panasiai buvo. Tepk psilo balzamu, jis ramina niestincias vietas...
  As tai siand jau Medetku balsamo nupirkau sasiukam patepliot, kad greiciau dingtu.

as ir duodu Tavegyl, ale padeda nors neisikaso doh.gif
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 26, 09:10)
Na aišku turi būt gerai,bet mano vyresnėlis taip lengvai prasirgo ir bėrimų tiek mažai buvo tai man dukriuko bėrimai siaubingi aš net nepamenu kaip ten viskas prasidėjo.tai sakau sūnaitėlis labai lengvai persirgo

unsure.gif Mnao Justui atsirado vienas puogas prie pat akies, tas man kelia rupesti doh.gif jetus siandiena ziuriu i vaika ir sliumbiu, sako kodel mayt verki................ norejau pasakyt kad mama medike ir zino daugiau negu isties mamai reiktu zinoti......................
tad taip mes ir sveikstam................ unsure.gif
Mazius kol kas nepagavo infekcijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 06 24, 13:28)
Zelionka- tai dazas ir spiritas.

Netiesa schmoll.gif Kalbejau su gydytoja, jai sakiau ta pati, kad zelionke-tai dazai su spiritu, ji i akis man net nusijuoke, sako, buvusi seminaruose apie vejaraupius neseniai, tai visi gydytojai sutike, jog kolkas nera geresnio ir efektyvesnio vaisto nuo vejaraupiu, kaip brilijantine zaluma. Tas dazas ne dazo, o dziovina puslele,ir jo dziovinimo poveikis ilgesnis, ko nepasiekia su salicilo spiritu tokio rezultato. Jokie psilobalzamai, net kalio permanganato tirpalas, kuri skiria naujagymiu bambutes prieziurai nera efektingi. Gydytoja minejo, jog pacios mamos ir padaro ateiciai vaikams randeliu, bijodamos vaikus savaite zelionke pamarginti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 06 27, 11:55)
Netiesa schmoll.gif Kalbejau su gydytoja, jai sakiau ta pati, kad zelionke-tai dazai su spiritu, ji i akis man net nusijuoke, sako, buvusi seminaruose apie vejaraupius neseniai, tai visi gydytojai sutike, jog kolkas nera geresnio ir efektyvesnio vaisto nuo vejaraupiu, kaip brilijantine zaluma. Tas dazas ne dazo, o dziovina puslele,ir jo dziovinimo poveikis ilgesnis, ko nepasiekia su salicilo spiritu tokio rezultato. Jokie psilobalzamai, net kalio permanganato tirpalas, kuri skiria naujagymiu bambutes prieziurai nera efektingi. Gydytoja minejo, jog pacios mamos ir padaro ateiciai vaikams randeliu, bijodamos vaikus savaite zelionke pamarginti.  verysad.gif

niu nieko as ir nesakau zalios mes buvom , visas kunas dar+ ir tatiruociu prisipiesem, bet veido as jai nezaliavau o tepiau su psilo balzamu, ir randu kiek matau neturesim, tai kad kiek zmoniu tiek ir nuomuoniu, o kiekvienas renkasi, kas jam yra priimtina thumbup.gif
Atsakyti