Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(Paranormali @ 2007 06 24, 00:14)
doh.gif  Mano Justas serga, nzn , sakes, cia ner zelionkes  doh.gif  doh.gif  Kuo tepti, ner baisi forma ale pusliukiu turim oi oi kiek............. doh.gif  dar kasosi nerealiai doh.gif
Daviau nakciai siai tavegilio, gal nuims ta slykstu niezuli???????
Kas ka patarti galit kuo LT gydytojai vaikam israso??????????
Pas mus mano trys vyrai nesirge as viena su imunitetu doh.gif  Ale jei vyras susirgs bus amen doh.gif  doh.gif

Vai vai tai ne kas jums ,o kur va jūs gyvenat g.gif Aš kreiptis vistiek i kokia nors medicinos įstaiga yra galimybė gal vis tiek kokį nors medikamenta paskirtų.Laikykitės sveikatytės Jums 4u.gif

O mano Kotryna šendie atsikėlė dar daugiau išberta jau kaip sakoma sveikos vietos nelabai yra.Jau kaip ir ketvirta para maniau,kad su vakar baigėsi bėrimas,net apsiverkiau verysad.gif user posted image Temperatūra vis dar laikosi 38,5 .Nu bet tavegilio dar neduodu kaip ir rami lig ir nesikaso tai gal apseisim ir be jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2007 06 24, 00:14)
doh.gif  Mano Justas serga, nzn , sakes, cia ner zelionkes  doh.gif  doh.gif  Kuo tepti, ner baisi forma ale pusliukiu turim oi oi kiek............. doh.gif  dar kasosi nerealiai doh.gif
Daviau nakciai siai tavegilio, gal nuims ta slykstu niezuli???????
Kas ka patarti galit kuo LT gydytojai vaikam israso??????????
Pas mus mano trys vyrai nesirge as viena su imunitetu doh.gif  Ale jei vyras susirgs bus amen doh.gif  doh.gif

Jei yra galimybe, izoliuok vyra, nors jis jau galejo apsikresto per 14-21 dienos inkubacini perioda, tik berimai pasireiks veliau arba isveis nepasireiks smile.gif

Siaip mes sergam, tik berima baigesi, liko sasiukai... Bet jokia zelionka netepem, ir grieztai uzdraudziau net mamai tept. Kam gasdint ta vaika, kai is jos jokios beveik naudos. Zelionka- tai dazas ir spiritas. Paimk paprasciausio salicilo spirito, ir padgink tuos vandeningus spuogelius, tepk psilo balsam, kad nuimtu niezejima, pagirdyk tavegili ir viskas. Gale sirgimo, po 10dienu, ismaudyk kalio permanganato tirpale.

As norejau paklausti, kuo tepti sasiukus, jau apsitraukusisu,nudziuvuysisus, kad jie greiciau isnykjtu ir neliktu randu? Nes mums 5dieni i kelione, o jauciu kad jie per savaite visikai neisnyks.
Atsakyti
Vis delto pasikonsultavau su gyd.tai mums paskyrė Suprastina.ir liepė tepti ACIC TEPALIUKU sakė labai padeda.Mes tepliojomės fukcinu.galvoju dabar gal reikėjo tik su spiriuku.Nu mano mergaitė veidas tai baisiai atrodo o subinukas dar baisiau.Jau ir ant liežiuvio atsirado puslyčių.Sveikos vietos ant kūnelio mazai kur yra.Pasidalinkit nuomone ar visų vaikai taip gausiai išberti.Nu metų kaip sakant turiu ir patirties,bet siaubingai jaučiuosi verysad.gif Kiek laiko jusų leliams laikėsi temperatūra.
Atsakyti
Mes tai irgi gausiai buvom peberti. Veida acic irgi tepiau, kitur jau su spiritu, nes visa kuna per brangu butu blink.gif Laikesi tempa mum 4 dienas, paskutine diena soktelejo iki 39C doh.gif Bet va vakar pirma nakti be vaistu nuo tempos jau miegojo, ir siand jau zvalus visas, laksto, tik tie sasai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 06 24, 14:09)
Mes tai irgi gausiai buvom peberti. Veida acic irgi tepiau, kitur jau su spiritu, nes visa kuna per brangu butu  blink.gif    Laikesi tempa mum 4 dienas, paskutine diena soktelejo iki 39C  doh.gif  Bet va vakar pirma nakti be vaistu nuo tempos jau miegojo, ir siand jau zvalus visas, laksto, tik tie sasai  doh.gif

O kaip apetitas mano kažko nelabai nori valgyt kietesnio maisto.geriam labai daug negailiu ir pasiliekam ties mišinuku.
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 24, 14:14)
O kaip apetitas mano kažko nelabai nori valgyt kietesnio maisto.geriam labai daug negailiu ir pasiliekam ties mišinuku.

Apetitas ir turi but sumazejes... Bandyk duot daugiaui skytesnio maisto... Kiek nori tiek ir uok, nenori, tai per prievarta nekisk...Juk pati zinai, kaip su temperatura norisi valgyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 24, 13:14)

Man pačiai burna buvo išberta, tai skauda vien valgyt. O be to sergant juk ir apetito nėra. Mano abu vaikai sirgdami taip pat beveik nevalgė.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 24, 20:11)
Man pačiai burna buvo išberta, tai skauda vien valgyt. O be to sergant juk ir apetito nėra. Mano abu vaikai sirgdami taip pat beveik nevalgė.

Išviriau truputį vištienos su daržovytėm tai viska beveik ir atvėmė,bet valgė su apetitu.Oi geriam daug .Vėl užklo aukšta temp.tai po žvakutės taip atsigavo,kad jau irė pagaut nebegalim.Šendie trumpam padarėm lakšiaus žolės vonelę tai kaip ir atsigavo mažulė.Aišku čia dar nepabaiga gali vėl naktį pakilt temp.
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 24, 08:11)
Vai vai tai ne kas jums ,o kur va jūs gyvenat  g.gif Aš kreiptis vistiek i kokia nors medicinos įstaiga yra galimybė gal vis tiek kokį nors medikamenta paskirtų.Laikykitės sveikatytės Jums 4u.gif

O mano Kotryna šendie atsikėlė dar daugiau išberta jau kaip sakoma sveikos vietos nelabai yra.Jau kaip ir ketvirta para maniau,kad su vakar baigėsi bėrimas,net apsiverkiau verysad.gif  user posted image Temperatūra vis dar laikosi 38,5 .Nu bet tavegilio dar neduodu kaip ir rami lig ir nesikaso tai gal apseisim ir be jo verysad.gif

g.gif Nu yra ale su infekcija pas gydytoja, bet va dabar mastau kiek vaikus izoliuoti reik????? kada galima atgal i kolketyva isleisti????
A mano mazylis nebertas kol kas unsure.gif Gal nesirgs ka????? rolleyes.gif
Vnzo suzinojau kas cia yr nuo tu ciken spots, turi jie kazkoki losijona, ryt leksiu i vaistine doh.gif unsure.gif
Aciu mamukai uz patarimus, 4u.gif
Atsakyti
Vai vai būkit geros patarkit negi nėra rimtesnio vaisto apart Tavegilio ar Suprastino.Duodu tavegilį tai nors mergaite nesiblaško.Na jau pūslų pūslelių šendie dar daugiau.Kai vakar buvom priėmime sakė kritiniais atvejai net ir į ligoninę guldo.Pvz.Mums grėstų kauno infekcinė doh.gif šendie 3 diena ir vis meldžiu dieva ir laukiu pagerėjimo.Temperatūra nusimušam ir vėl po valandėlės 38,6Kaip sakoma laikausi bet net nejaučiu kaip ašaros riedėt pradeda verysad.gif
Atsakyti
Berimas gali but iki 4-5 dienu... Teks prakentet, ir tuoj viskas nurims... Pas mus panasiai buvo. Tepk psilo balzamu, jis ramina niestincias vietas...

As tai siand jau Medetku balsamo nupirkau sasiukam patepliot, kad greiciau dingtu.
Atsakyti
QUOTE(buenavista @ 2007 06 25, 16:00)
Berimas gali but iki 4-5 dienu... Teks prakentet, ir tuoj viskas nurims... Pas mus panasiai buvo. Tepk psilo balzamu, jis ramina niestincias vietas...
  As tai siand jau Medetku balsamo nupirkau sasiukam patepliot, kad greiciau dingtu.

Dėkui už patarimus ali varge kaip sužinot kur jai labiausiai niežti juk ji tokia mažytė na tepliosiu iš akies.Vyras nupirko šendie ACIC pora tūtelių tai dabar tepliojamės.Jau fukcino nenaudoju..Na tikiuos gal ryt bus geriau.
Atsakyti