Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

O mums vejaraupiai praejo pagaliau.Berimas nebuvo didelis,mergaites nesikase.Tik liko dar stiprus kosulys,sloga didele.Nevalgo vis dar beveik nieko ir naktimis neramiai miega.Jei buciau zinojus,kad vejaraupiai pasireks tokia forma,tikrai buciau skiepijus.
O naujiems ligoniukams linkime greitai ir lengvai persirgti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 06 21, 12:18)
O mums vejaraupiai praejo pagaliau.Berimas nebuvo didelis,mergaites nesikase.Tik liko dar stiprus kosulys,sloga didele.Nevalgo vis dar beveik nieko ir naktimis neramiai miega.Jei buciau zinojus,kad vejaraupiai pasireks tokia forma,tikrai buciau skiepijus.
O naujiems ligoniukams linkime greitai ir lengvai persirgti. 4u.gif

dekui,
as nakciai jai daviau tavegilio 0,5 tabletes, tai miegojo gerai, o dabar sake kad lbai niezti ir pasikasius apkaltino kate doh.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikite greičiau!
Atsakyti
Manu mazuliai aštuoni men.o va štai mes jausergam vėjarauliai.Truputį nerimauju gal yra mamyčių kurių vaikiukai kudikystėj prasirgę šita liga.Mes tepam fuksino tepalu.Man net kaista kad tokio amžiaus kudikis serga vėjaraupiais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 22, 23:18)
Manu mazuliai aštuoni men.o va štai mes jausergam vėjarauliai.Truputį nerimauju gal yra mamyčių kurių vaikiukai kudikystėj prasirgę  šita liga.Mes tepam fuksino tepalu.Man net kaista kad tokio amžiaus kudikis serga vėjaraupiais verysad.gif

Sako kudikysteje gana lengvai perserga.Nesikaso dar taip kaip paauge,todel mazesne tikimybe infekciju ar randeliu.Sekmes sveikstant 4u.gif
Atsakyti
O kaip tas Fuksinas?

Nes mes tepam tiks Psilo Balsam ir Zovirax... Tai man atrodo mazokai kazkaip. Va zelionka tai nelabai noriu tepliot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 06 22, 23:33)
Sako kudikysteje gana lengvai perserga.Nesikaso dar taip kaip paauge,todel mazesne tikimybe infekciju ar randeliu.Sekmes sveikstant 4u.gif

Dėkui aciuks.gif sveiksim ali tik labai neramu vyresnėlis tai lengva forma persirgo tai kaip sakant ir nepastebėjau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(buenavista @ 2007 06 22, 23:37)
O kaip tas Fuksinas?

Nes mes tepam tiks Psilo Balsam ir Zovirax... Tai man atrodo mazokai kazkaip. Va zelionka tai nelabai noriu tepliot sad.gif

Dar tik sendie ištepiau tai tiesiog nežinau pažiurėsiu kokie rezultatai bus ryt g.gif
Atsakyti
Aš su savo kūdikiais taip pat jau prasirgom. Pirmoji dukra-labai lengvai-temperatūra 37, spuogų ne daug, nesikasė tik ant kaktytės pora spuogų užkliuvo. Turim dabar tik vieną randelį. Niekuo jos netepiau, tik dažnai maudėmės. Mes su sūnum po dviejų sav. susirgom. Mane išbėrė stipriai, temperatūra 39+, sūnui 38. Bėrė tris dienas. Kliuvo ir gerklei, tai net valgyt sunkiai sekėsi. Lindom dažnai po dušu, nes gausiai pylė prakaitas, o po dušo ir ne taip niežėjo. Sūnui daviau tavegilio po pusę tab. Tepiau briliantine žaluma. Sau su spiritu.
Kolkas skauda gerklę vis.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 11:07)
Aš su savo kūdikiais taip pat jau prasirgom. Pirmoji dukra-labai lengvai-temperatūra 37, spuogų ne daug, nesikasė tik ant kaktytės pora spuogų užkliuvo. Turim dabar tik vieną randelį. Niekuo jos netepiau, tik dažnai maudėmės. Mes su sūnum po dviejų  sav. susirgom. Mane išbėrė stipriai, temperatūra 39+, sūnui 38. Bėrė tris dienas. Kliuvo ir gerklei, tai net valgyt sunkiai sekėsi. Lindom dažnai po dušu, nes gausiai pylė prakaitas, o po dušo ir ne taip niežėjo. Sūnui daviau tavegilio po pusę tab. Tepiau briliantine žaluma. Sau su spiritu.
Kolkas skauda gerklę vis.

O norėčiau pakalusti g.gif ar vaikystėj nepersirgai vėjaraupiais kad kliuvo ir tau.Kiek amžiaus buvo dukriukas kaip susirgo.
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 06 23, 11:35)
O norėčiau pakalusti  g.gif ar vaikystėj nepersirgai vėjaraupiais kad kliuvo ir tau.Kiek amžiaus buvo dukriukas kaip susirgo.

Mama sako, kad sirgau. Tada visi kiemo draugai žali buvom. O dukra persirgo 1m. 5 mėn.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2007 06 23, 21:25)
Mama sako, kad sirgau. Tada visi kiemo draugai žali buvom. O dukra persirgo 1m. 5 mėn.

Alli kaip idomiai g.gif as vis maniau kad karta persirgus nesusirgsi,bet suzinojau sergant lengvesne forma liga atsikartoja.Mano sūnus taip yra sirges.
O va mano mažuliai jau šendie temp.38,6BIškutį nesmagu verysad.gif Gyd.sakė kad sunkesnė forma .
Atsakyti
doh.gif Mano Justas serga, nzn , sakes, cia ner zelionkes doh.gif doh.gif Kuo tepti, ner baisi forma ale pusliukiu turim oi oi kiek............. doh.gif dar kasosi nerealiai doh.gif
Daviau nakciai siai tavegilio, gal nuims ta slykstu niezuli???????
Kas ka patarti galit kuo LT gydytojai vaikam israso??????????
Pas mus mano trys vyrai nesirge as viena su imunitetu doh.gif Ale jei vyras susirgs bus amen doh.gif doh.gif
Atsakyti