Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

nu jo privalo, bet ji aiskina, kad nera jos praktikoje buve jokiu komplikaciju buve, tipo nieko cia nera, nesijaudinti. o kaip nesiajudinti, jei tikrai man neramu!!!! o pas ja man sake neit, nes kitus vaikucius galim uzkresti. tai smagu man ir savaitgalis ant nosies, ir daktare nepriima!!!
nebezinau kur kreiptis dar.
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2007 06 01, 10:07)
nu dabar, tai isvis susinervinau, kaip visada as daktarei aiskinu vieni, ji man kita. sako cia nieko tokio su medetku tepalu patepkit, as jai sakau, kad ne spuogeliuose esme, jai juk ten raudona baisiausia, ir skauda, net paziuret neduoda, nebekalbu apie prisilietima! tai kur man dar kreiptis, kad kas man ka aiskiau pakalbetu su manimi, gal tikrai reiktu ten profesonalui kokiam paziuret, o jei kas tikrai negerai, jei kokios komplikacijos!

Neatsakinga daktare bash.gif Paimkit vaika, nuvezkit i bet kurios ligonines priimaji, paprasykite, kad apziuretu. Nesijaudinkit, jei nieko baisaus-i ligonine neguldys, mat vietu neturi ir papildomos zarazos gauti nenori kitiems ligoniams.
Siaip tai mano bernams pernai, kai buvo vejaraupiai, tai po triju dienu karsciavimo(39 tem) LIEPE gerti antibiotikus, nes vasara per karscius yra tikimybe pasigauti meningita arba kaip tavo, Bufyte, atveju-slapimo taku infekcija, sako, paskui gydymas bus ilgesnis ir sunkesnis. Labai dziaugiuosi, nes neliko nei randeliu, nei komplikavosi i ka nors, o temperatura tik keturias dienas laikesi, paskui po lauka jau varinejo thumbup.gif O kaimynai tycia savo vaikus atvesdavo, kad apsikrestu-kuo mazesnis-tuo dazniausiai lengviau serga(nors mano atveju atvirksciai buvo).
Atsakyti
QUOTE(bufytė @ 2007 06 01, 10:59)
nu jo privalo, bet ji aiskina, kad nera jos praktikoje buve jokiu komplikaciju buve, tipo nieko cia nera, nesijaudinti. o kaip nesiajudinti, jei tikrai man neramu!!!! o pas ja man sake neit, nes kitus vaikucius galim uzkresti. tai smagu man ir savaitgalis ant nosies, ir daktare nepriima!!!
nebezinau kur kreiptis dar.
Pritariu nuomonei,kad tokiu atveju reikia vezti mergaite i priimamaji.Ir ateityje siulau pasirinkti kita gydytoja g.gif Greiciau sveikit 4u.gif
Atsakyti
ar galima maudyti vaiką? šiandien 3 diena g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 06 07, 09:50)
ar galima maudyti vaiką? šiandien 3 diena g.gif:

Jei temperaturos neturit ne vienos dalies, tai galima 4u.gif Geriausia butu po dusu, jei neturit tokios galimybes-i vandeni iberkite kalio permanganato kruopeliu. Po maudyniu-tiek dusu, tiek vonioje-"nuprauskite" su degtine(dezinfekcijai) ir paildomai su brilijantine zaluma kiekviena spuogeli patepkite. 4u.gif
Atsakyti
o kur kalio permanganato galima gaut? vaistinėj? dėkui
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2007 06 07, 10:37)
o kur kalio permanganato galima gaut? vaistinėj? dėkui

Vaistinej buna, be recepto, nebrangiai 4u.gif Tik vandenuka nedarykite labai jau violetini, nes oda sausina paskui, vos vos-cia irgi dezinfekcijai, kad bemaudant sveika oda neuzsikrestu nuo pulinuku 4u.gif Sveikit 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif tie karščiai dar vargina karsta.gif
Atsakyti
Mamos help.gif help.gif help.gif Persirgom vėjaropiais prieš savaitė.Šašiuku neliko,bet ant veiduko liko raudonos dėmelės ir pora duobučių verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ką daryti verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gal žinot kokių priemonių nuo randelių?Karšta buvo ir dukra nakti iškrapštė spuogelius doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2007 06 10, 00:39)
Mamos  help.gif  help.gif  help.gif Persirgom vėjaropiais prieš savaitė.Šašiuku neliko,bet ant veiduko liko raudonos dėmelės ir pora duobučių verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Ką daryti verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Gal žinot kokių priemonių nuo randelių?Karšta buvo ir dukra nakti iškrapštė spuogelius doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Mano maziui liko keletas randeliu ant nugaros ir kaktos.Is pradziu irgi buvau sunerimus,bet laikui begant jie visiskai isbalo.Ir dabar niekas nepastebetu! Jusu randeliai yra dar visai sviezus,todel ir gasdina.Neliudekit! Viskas bus ok.gif
Atsakyti
Na va,ir mes jau turim sita dziaugsma+stipru kosuli.Rytoj atvaziuos gydytoja apziureti,kad tik nebutu kosulys komplikacija nuo vejaraupiu.
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2007 06 13, 15:44)
Na va,ir mes jau turim sita dziaugsma+stipru kosuli.Rytoj atvaziuos gydytoja apziureti,kad tik nebutu kosulys komplikacija nuo vejaraupiu.

Na va, o taip tikejaisi, kad jus aplenks 4u.gif Apziures gydytoja ir skirs antibiotikus. Nes kai dvi ligos-gali buti sunkesne abieju gyjimo forma 4u.gif
Atsakyti