Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

6 metu vaikas susirgo vejaraupiais, bet jau beria tai ziauriai, doh.gif negi visiems taip stipriai buna? Siandien trecia diena, jau visas kunas isteptas. Kada gi baigsis? Ka jus mamytes darot ir kaip padedat savo vaikams kai serga vejaraupiais?
Aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
Pabandyk pasinaudoti PAIEŠKA, labai daug čia apie vėjaraupius kalbėta ir taipogi apie įvairius būdus jiems palengvinti.

PS jei jau trečia diena, tai tuoj bėrimas baigsis.
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2005 03 23, 10:06)
Pabandyk pasinaudoti PAIEŠKA, labai daug čia apie vėjaraupius kalbėta ir taipogi apie įvairius būdus jiems palengvinti.

PS jei jau trečia diena, tai tuoj bėrimas baigsis.

Jau baigiam sirgt, labai sunkiai prasirgo, niekam nelinkeciau. verysad.gif
Atsakyti
Mes taip pat neseniai prasirgome. vyresnėlis sirgo l.lengvai, o ir mažiukas 8 mėn. nelabai baisiai buvo išbertas, gal kad mes davėme tokius homeopatinius žirniukus, kurie neva palengvina ligos eigą.
Atsakyti
Mes taip tepemes psilo balzamu, tai labai padedavo thumbup.gif Aisku nepamirsom ir zaliai pasidazyti, bet su kiekvienu sunieztejimu vis pasitebdavo ir balzamu.
Atsakyti
QUOTE(iga @ 2005 03 23, 20:08)
Jau baigiam sirgt, labai sunkiai prasirgo, niekam nelinkeciau. verysad.gif

Mano vyras vejaraupius dabar priskiria prie sunkiausiu ligu biggrin.gif biggrin.gif ........ o siaip tai siaubas, laukiau tokiu vejaraupiu kaip sirgo visi aplinkiniai, o kai pradejo berti, galvojau galo nebus....... net aplink akis, kaip mieziu pilna..... brrr.....
Dabar jau trecia savaite kaip mergaite eina i darzeli, bet randai tai like..... nieko nedraske, nieko nekase, bet labai daug buvo dideliu pusliu...... spuogiukai jau senai uzgijo, o va kur puslytes buvo ten randukai....... ar praeis jie? .. o tai dabar kai nusirengia tai margute tokia, taskuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2005 03 24, 16:00)
Dabar jau trecia savaite kaip mergaite eina i darzeli, bet randai tai like..... nieko nedraske, nieko nekase, bet labai daug buvo dideliu pusliu...... spuogiukai jau senai uzgijo, o va kur puslytes buvo ten randukai....... ar praeis jie? .. o tai dabar kai nusirengia tai margute tokia, taskuota  g.gif

Tikrai praeis, nepergyvenk smile.gif Kur buvo didesnis spuogelis, ten ir randelis ilgiau laikosi. Jei nesidraske, neuzpuliavo ir zaizda neuzsikrete, iki maudyniu sezono neliks ne zymes kad sirgot.

Atsakyti
O mes vakar apsirgom vejaraupiais cry.gif cry.gif , tepam zelionke ir laukiam kada jie baigsis doh.gif , kol kas nera baisiai dideliu puslyciu, mazius nesikaso, tik bijau kad randeliu neliktu blink.gif . Jau ant kai kuriu sasiukai uzsideja,

Kiek jusu leliukams laikesi berimas? g.gif
Atsakyti
Kiek skaičiau apie vėjaraupius niekas nerašė apie labai aukštą temperatūra. Visi rašo, kad vaikai serga labai lengvai. O gal kas susidūrėte su aukšta temperatūra? Apėmusi neviltis - vaikui naktį 40,3 temperatūros, išbertas visas kūnelis +burnytė. ar tai jau komplikacija? Ar paprasčiausiai reikia išlaukti tas 4-5 dienas? (šiandien mums 3-ia diena). Gaila vaiko ir jau labai baisu darosi:(
Atsakyti
Ir mano dukryte 1.3men pries pora savaiciu susirgo vejaraupiais(uzsikrete nuo mokyklines seses).Tai irgi buvau prisiskaicius,kad mazi vaikai serga lengvai.Deja..Kaip ir jusiskei,buvo labai auksta temperatura(pastoviai 39.2)gausybe spuogu ant kunelio,galvytei,net ausyciu viduj..Ir siaip vaikutis labai verke,nevalge nieko,iskyrus mano piena,bet kiek ten jo ber..Na ir visa tai teses lygiai 6 dienas.Septinta atsikele,o temperaturos ne kiek,linksma ir vel praso amam biggrin.gif .Tai ir jum stiprybes,kantrybes ir manau,kad tiesiog reikia islaukti tas dienas ir viskas bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
mes irgi ka tik persirgom dar ir dabar vaiksto visas zalias, bet jau baigiam "atsiplauti". Mes turejom 38.2, cia buvo auksciausia musu temperatura ir laikesi lygiai 3 dienas, tiesa mes persirgom gana lengvai mirksiukas.gif thumbup.gif , puslyciu tikrai nedaug buvo, laikesi tik tos kurios iskilo pirmiausia. O siaip as "n" kartu ziuredavau kur tik pasirodo raudonas taskelis, ten ir tepu zelionke, gal del to uzdegindavo ir jos neiskildavo vandeningos g.gif , nezinau gal tai sutapimas.
Mano gydytoja sake kad temperatura gali laikytis tiek kiek jos kyla, o auksta t-ra musti vaistukas.
Sveikit greiciau ir nemanau kad tai jau komplikacija, mano manymu komplikacijos pasireiskia ne taip greitai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums tepimui gydytoja pasiule CASTELANI tirpala.Jis bespalvis,netepa rubeliu,tinka vejaraupiu gydymui.O beto maniske labai nesidave tepama,tai vatyte suvilgydavau tuo tirpalu ir tiesiog nuvalydavau visa kuneli.
Atsakyti