Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(incia @ 2007 05 08, 10:39)
Niežti, kol spuogiukai nudžiūna ir nukrenta. aš vaikams tavegilį duodavau, tai visai nesikasė. kai nusikaso, lieka randeliai. kuo dažniau didesnius spuogelius tepkit, greičiau nukris.

aciuks.gif

QUOTE(amama @ 2007 05 08, 12:29)
mums tai padejo aerius sirupas nuo nieztejimo

O mums jis nelabai padeda,tik trumpam g.gif
Atsakyti
taigi, issikvietem siandien gydytoja, ir pasirodo ,musu maziukui skarlatina, skamba baisiai, bent jau man.... kazkur girdeta liga, bet negalvojau, kad ja dar kas serga smile.gif
jei kam idomu, galiu papasakoti, kas darosi
sekmes visom
tikiuosi, vejaraupiai irgi sirgsim, nes lankom darzeli, tai greiciausiai to neisvengsim taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tauskalyte @ 2007 05 08, 16:42)
taigi, issikvietem siandien gydytoja, ir pasirodo ,musu maziukui skarlatina, skamba baisiai, bent jau man.... kazkur girdeta liga, bet negalvojau, kad ja dar kas serga  smile.gif
jei kam idomu, galiu papasakoti, kas darosi
sekmes visom
tikiuosi, vejaraupiai irgi sirgsim, nes lankom darzeli, tai greiciausiai to neisvengsim taip pat smile.gif

blink.gif papasakoki įdomu
Atsakyti
Nu mums jau daug geriau,baisiausia buvo 2 dienas ,tada spuogiukai kilo valandom ir ziauriai niezejo.. doh.gif Dabar jau praeidineja,kai kurie jau visai isnyke. thumbup.gif
Dabar su nerimu laukiu,ar nebus mazoji uzsikretus... g.gif Labai tikiuosi ,kad ne.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruskal @ 2007 05 10, 11:47)
Nu mums jau daug geriau,baisiausia buvo 2 dienas ,tada spuogiukai kilo valandom ir ziauriai niezejo..  doh.gif Dabar jau praeidineja,kai kurie jau visai isnyke.  thumbup.gif
Dabar su nerimu laukiu,ar nebus mazoji uzsikretus...  g.gif Labai tikiuosi ,kad ne.... ax.gif

Mano mažius susirgo lygiai po 2 savaičių, kai pradėjo sesė sirgti. Nors ir valgo dar MP vis vien užsikrėtė. Kažkaip ir sako, kad liga pasireiškia po 2 sav. Šiaip geriau, kad nesusirgtų, dar biški per maži esat. Mums po vėjauraupių labai pasilpo organizmas, dabar visokios zarazos kabinasi ir dar kardiologė nustatė, kad širdelė padidėjusi, tai irgi sakė, kad gali būti nuo vėjaraupių verysad.gif
Atsakyti
Nu mums jau daug geriau,baisiausia buvo 2 dienas ,tada spuogiukai kilo valandom ir ziauriai niezejo..  doh.gif Dabar jau praeidineja,kai kurie jau visai isnyke.  thumbup.gif
Dabar su nerimu laukiu,ar nebus mazoji uzsikretus...  g.gif Labai tikiuosi ,kad ne.... ax.gif

aha aš ir girdėjau,kad reikia palaukti dvi savaites ir vengti lankytis viešose vietose r bendrauti su kitais vaikais.
Atsakyti
na štai,mažoji šiandien pabudo su spuoguotu pilvu ir liežuviu blink.gif iš ryto buvo tik pora spuogiuku o dabar jau žymiai daugiau verysad.gif bet nepastebėjau kad smarkiai jai trukdytu ar niežietu...temperatūros pakol kas nėra smile.gif
Atsakyti
sveiki noriu paklausti mamyciu kuriu vaikai nesenai persirgo vejeraupiais mano mazoji susirgo mazdaug pries 4 savaites bere gal daug ypac pilva sonus va jau praejo 4sav bet dar yra like tokiu raudonu deneliu kur bvo didesni spuogeliai sasiukai nukrite bet paraudinai tokie yra ar kam taip buvo ?? ar cia gyd reiketu pasirodyt ar ka tepet gal jei taip buvo nes musu zelioka jau senai nusiplovus beje kada galima vaikus maudyt po vejaraupiu as ismaudziau praejus kokiom 8 dienom nuo berimo pradzios gal per anksti net nz unsure.gif gal tie ssasiukai atmirko per greit na gal kas ka patars pasimetusiai mamai smile.gif
Atsakyti
sveiki.na šiandien tai mums išbėre visa kūną.taip staigiai doh.gif iš vienos giminaites išgirdau kad sergant vėjaraupais reik uždengt langus,vengt saules,nes atseit nuo to lieka randai tose vietose kur spuogai buvo g.gif ar tiesa,kas ką apie tai žino? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Dabar su nerimu laukiu,ar nebus mazoji uzsikretus... g.gif Labai tikiuosi ,kad ne.... ax.gif

Susirgo ir mazoji... verysad.gif Ir beria gana smarkiai,niezti vargsiukei viska. Sesei daugiau bere pilvuka,nugaryte,o mazajai-uzpakaliuka,galvyte,veiduka... Gaila kudikelio. Beto mes tik vakar is ligonines,abi buvo pasigave noro virusa. doh.gif

QUOTE(virmante @ 2007 05 10, 13:20)
Mano mažius susirgo lygiai po 2 savaičių, kai pradėjo sesė sirgti. Nors ir valgo dar MP vis vien užsikrėtė. Kažkaip ir sako, kad liga pasireiškia po 2 sav. Šiaip geriau, kad nesusirgtų, dar biški per maži esat. Mums po vėjauraupių labai pasilpo organizmas, dabar visokios zarazos kabinasi ir dar kardiologė nustatė, kad širdelė padidėjusi, tai irgi sakė, kad gali būti nuo vėjaraupių verysad.gif

Tai va,ir uzsikrete po 2 sav. Ir tavo mazuliukas sirgo doh.gif O kiek jam men tada buvo?

QUOTE(tulpe @ 2007 05 13, 15:26)
sveiki noriu paklausti mamyciu kuriu vaikai nesenai persirgo vejeraupiais mano mazoji susirgo mazdaug pries 4 savaites bere gal daug ypac pilva sonus  va jau praejo 4sav bet dar yra like tokiu raudonu deneliu kur bvo didesni spuogeliai sasiukai nukrite bet paraudinai tokie yra ar kam taip buvo ?? ar cia gyd reiketu pasirodyt ar ka tepet gal jei taip buvo nes musu zelioka jau senai nusiplovus beje kada galima vaikus maudyt po vejaraupiu as ismaudziau praejus kokiom 8 dienom nuo berimo pradzios gal per anksti net nz  unsure.gif gal tie ssasiukai atmirko per greit na gal kas ka patars pasimetusiai mamai smile.gif

Kiek as zinau,tept nieko nereikia.Svarbu ju nekrapstyt ir laikytis svaros,su laiku isnyks. O as net ir kylant naujiems spuogiukams,maudau.Taip gydytoja patare. Viena is pagrindiniu kovos su sia liga priemone- svara.Tik nereikia trint.
Mano didziajai baige kilt 05,09,tai mes maudom normaliai,prausiam su duso zele,kempine.
Atsakyti
Na va ir mes susirgom.Bet aš pasinaudosiu Antakalnio klinikos daktarės patarymu.Tept spuogus reikia arbatmedžio aliejumi.Ji sakė ,kad jis geras antiseptikas,spuogeliai greitai užgija,nuima niežėjima.Pas mus jų dar mažai,tik pirma diena,kaip sergam.Vėliau parašysiu,kaip sekasi kovoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 26 gegužės 2007 - 18:46
2 diena.Beria žiauriai verysad.gif ištepiau ir zelionkė ir arbatmedžio aliejumi.
Atsakyti