QUOTE(lauruskal @ 2007 05 10, 11:47)
Nu mums jau daug geriau,baisiausia buvo 2 dienas ,tada spuogiukai kilo valandom ir ziauriai niezejo..
Dabar jau praeidineja,kai kurie jau visai isnyke.
Dabar su nerimu laukiu,ar nebus mazoji uzsikretus... Labai tikiuosi ,kad ne....
Susirgo ir mazoji...
Ir beria gana smarkiai,niezti vargsiukei viska. Sesei daugiau bere pilvuka,nugaryte,o mazajai-uzpakaliuka,galvyte,veiduka... Gaila kudikelio. Beto mes tik vakar is ligonines,abi buvo pasigave noro virusa.
QUOTE(virmante @ 2007 05 10, 13:20)
Mano mažius susirgo lygiai po 2 savaičių, kai pradėjo sesė sirgti. Nors ir valgo dar MP vis vien užsikrėtė. Kažkaip ir sako, kad liga pasireiškia po 2 sav. Šiaip geriau, kad nesusirgtų, dar biški per maži esat. Mums po vėjauraupių labai pasilpo organizmas, dabar visokios zarazos kabinasi ir dar kardiologė nustatė, kad širdelė padidėjusi, tai irgi sakė, kad gali būti nuo vėjaraupių
Tai va,ir uzsikrete po 2 sav. Ir tavo mazuliukas sirgo
O kiek jam men tada buvo?
QUOTE(tulpe @ 2007 05 13, 15:26)
sveiki noriu paklausti mamyciu kuriu vaikai nesenai persirgo vejeraupiais mano mazoji susirgo mazdaug pries 4 savaites bere gal daug ypac pilva sonus va jau praejo 4sav bet dar yra like tokiu raudonu deneliu kur bvo didesni spuogeliai sasiukai nukrite bet paraudinai tokie yra ar kam taip buvo ?? ar cia gyd reiketu pasirodyt ar ka tepet gal jei taip buvo nes musu zelioka jau senai nusiplovus beje kada galima vaikus maudyt po vejaraupiu as ismaudziau praejus kokiom 8 dienom nuo berimo pradzios gal per anksti net nz
gal tie ssasiukai atmirko per greit na gal kas ka patars pasimetusiai mamai
Kiek as zinau,tept nieko nereikia.Svarbu ju nekrapstyt ir laikytis svaros,su laiku isnyks. O as net ir kylant naujiems spuogiukams,maudau.Taip gydytoja patare. Viena is pagrindiniu kovos su sia liga priemone- svara.Tik nereikia trint.
Mano didziajai baige kilt 05,09,tai mes maudom normaliai,prausiam su duso zele,kempine.