Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(renika @ 2007 05 02, 11:43)
ar reikia kviesti gyditoja susirgus vejarupiais

O tikrai net nežinau,gal reikia ,kad tiksliai nustatytų jog tai vėjaraupiai?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 05 02, 11:37)
O tikrai net nežinau,gal reikia ,kad tiksliai nustatytų jog tai vėjaraupiai?

Mano sunus 9 metu vakar susirgo vejaraupiais, grizo is mokykos visas isbertas. dabar zalias margutis. tik problema - patarkite, kaip ir su kokiu tirpalu reikes nuvalyti "zelionke"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 05 03, 11:57)
Mano sunus 9 metu vakar susirgo vejaraupiais, grizo is mokykos visas isbertas. dabar zalias margutis. tik problema - patarkite, kaip ir su kokiu tirpalu reikes nuvalyti "zelionke"? g.gif

mano vaikai kai sirgo, tepiau zelionke ir po to labai ilgai plovėsi. kita gydytoja sakė, kad reikėjo atviras vietas geriau tepti kalio permanganatu, jis lengviau ir greiciau nusiplauna. dar zinau, kad kai kurios mamytės veide spuogelius tepa paprastu spiritu, jis irgi džiovina ir nieko nesimato, tik taip gali ne visus patept spuogelius.
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 05 03, 11:18)
mano vaikai kai sirgo, tepiau zelionke ir po to labai ilgai plovėsi. kita gydytoja sakė, kad reikėjo atviras vietas geriau tepti kalio permanganatu, jis lengviau ir greiciau nusiplauna. dar zinau, kad kai kurios mamytės veide spuogelius tepa paprastu spiritu, jis irgi džiovina ir nieko nesimato, tik taip gali ne visus patept spuogelius.

o jei spuogeliu ant veido visai netepti g.gif ? pas maniski kol kas tik keli ant veido atsirado...o kunas jau visas zalias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2007 05 03, 15:32)
o jei spuogeliu ant veido visai netepti g.gif ? pas maniski kol kas tik keli ant veido atsirado...o kunas jau visas zalias doh.gif

maniskei jau ketvirta diena tie vejarupiai, bet as pati stipriai persalau,net negalejau iki vaistines nueit,tai tik vakar ex atnese zelionkes.tepu tik kuna,oveiduka 1% salicilo rugsties odos tirpalu thumbup.gif ,net efektiviau
Atsakyti
Mano dukrai siandien prasidejo vejarupiai. Pradejo berti ant veido po to rankas. Pritepliojau su zelionke, nes daugiau nieko neturiu. Ryt leksiu i vaistine vaistu ieskoti. Idomu ar reikia pediatre perspeti g.gif

Papildyta:
Kazi sunus atsilaikys ar ne mastau.gif
Atsakyti
[quote=ros,2007 05 03, 22:16]
Mano dukrai siandien prasidejo vejarupiai. Pradejo berti ant veido po to rankas. Pritepliojau su zelionke, nes daugiau nieko neturiu. Ryt leksiu i vaistine vaistu ieskoti. Idomu ar reikia pediatre perspeti g.gif

pediatre reikia perspeti, juolab jei reikia pazymos i mokykla ar i darza. as tai bileteni vaiko slaugymui 14dienu pasiemiau. siandien 3 diena, o dar beria ir gana smarkai! visas kunas zalias, ant veido siek tiek maziau...
Atsakyti
Gyd. perspejau. Dukra vakar pabere o siandiena pakolkas ramu g.gif O sunui siandiena pakilo tem 39,3. Jokiu berimu nesimato. Ar tai vejaraupiu pradzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(ros @ 2007 05 04, 10:07)
Gyd. perspejau. Dukra vakar pabere o siandiena pakolkas ramu g.gif  O sunui siandiena pakilo tem 39,3. Jokiu berimu nesimato. Ar tai vejaraupiu pradzia  g.gif

Maniskiams tai labai staigiai, is ryto atsikele visas isbertas, po keliu dienu ir kitas. Pasiskambinau gydytojai, tai pasake, kad jeigu galvyteje irgi yra spuogu, reiskia, kad vejaraupiai ir kad del diagnozes patikslinimo reiktu vezti i izoliatoriu kazkur, nes su bendrais ligoniais negalima. Mes nevezem, tik po ligos pasirodem gydytojai. Daugiau pakartotinu berimu neatsirado, tai labai greit viskas pranyko, zelionke netepiau, tik su spiritu ir nuo niezejimo fenistil tepalu tepiau. Gydytoja dar liepe C vitamina duoti. tongue.gif O del karantino, tai 10 dienu is namu ne kojos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(ros @ 2007 05 04, 11:07)
Gyd. perspejau. Dukra vakar pabere o siandiena pakolkas ramu g.gif  O sunui siandiena pakilo tem 39,3. Jokiu berimu nesimato. Ar tai vejaraupiu pradzia  g.gif

mano anrtas sūnus susirgo tik praėjus 14d., po to, kai pirmas susirgo,tai pirmasis buvo jau pasveikęs. bėrė labai greit, net atrodė, kad betepant spuogelius vis nauji atsiranda. beria pirmas 5 dienas, po to jau nebe.ir temperatūros turi jau nebebūti po 5 dienų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo incia: 04 gegužės 2007 - 10:52
Na šianakt susirgome ir mes ta liga sad.gif pasirode ji mums po 20 dienų nes sesers mergaite prasirgo ir po kontakto su ja praėjo lygiai 20 dienų i rmes susirgome nu pokolkas tik vakar vakare turėjom 37 temperatūros šiandien dar nesukilo smile.gif tik jau isberta visas pilvelis ir kaklas sad.gif tepu su Psilo balzamu ir zelionke ir dar gyditoja liepe duoti tregždali Tavegilio 2 kartus i diena ryte ir vakare nu žiurėsim gal nebus labai baisu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 05 04, 10:52)
mano anrtas sūnus susirgo tik  praėjus 14d., po to, kai pirmas susirgo,tai pirmasis buvo jau pasveikęs. bėrė labai greit, net atrodė, kad betepant spuogelius vis nauji atsiranda. beria pirmas 5 dienas, po to jau nebe.ir temperatūros turi jau nebebūti po 5 dienų.

maniskiui tai temp nera, bet beria ziaurai!!! jau visas zalias doh.gif
Atsakyti