Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(Uliuliuska @ 2007 04 11, 18:19)
Geriau persirgti naturaliai.

Bet yra vienas faktas, kad 5-7 proc. persirgusių vaikų vėliau būna nevaisingi (nes beria gleivinę, taigi ir lyties organuose) doh.gif
Tad kas geriau skiepas ar liga? g.gif
Atsakyti
Mūsų princesė susirgo verysad.gif Tik ačiū dievui be temperatūros. Bet jau naktelė buvo doh.gif Pikta labai buvo, kad niežti, tai šiandien nupirkau psilo balsam. iki kakliuko visa briliantinė, o nuo kakliuko su saliciliu. Tikimes, kad lengvai persirgsim.
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 04 11, 18:28)
Bet yra vienas faktas, kad 5-7 proc. persirgusių vaikų vėliau būna nevaisingi (nes beria gleivinę, taigi ir lyties organuose) doh.gif
Tad kas geriau skiepas ar liga?  g.gif

Tada ta pati galima sakyti ir apie atopini dermatita. Juk berimas migruoja ir beria ne tik oda bet ir viaus organus.
P.S. Is kur emet tuos procentus? Jei taip butu istikruju, tai skiepitu visus vaikus privalomai. Kaip pvz., pries kiaulyte.
P.P.S. Jei paskaitysit bet kuri vaistu anotacija, prie pasaliniu veiksniu rasit kviepavimo sustojima ir mirti. Irgi procentas, a ne?
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 04 11, 17:28)
Bet yra vienas faktas, kad 5-7 proc. persirgusių vaikų vėliau būna nevaisingi

o tu nesupainiojai su kiaulytę? wink.gif
Atsakyti
labukas.Mes galvojam skiepytis .Ar yra kas pasiskiepija?Kaip vaikas reaguoja į skiepus?
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2007 04 11, 18:28)
Tad kas geriau skiepas ar liga?  g.gif

Ir kaip susijęs lytinių organų gleivinės pažeidimas ir vaisingumas doh.gif Vėjaraupiai tikrai turi komplikacijų, kai kurios jų pavojingos, bet nevaisingumas tikrai nėra vėjaraupiams būdinga komplikacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 28, 15:11)
labukas.Mes galvojam skiepytis .Ar yra kas pasiskiepija?Kaip vaikas reaguoja į skiepus?

Aš irgi norėjau paskiepyt vaikus, kai skiepijau 1,3m. Mūsų gydytoja pasakė, kad neverta mokėt tokių pinigų, nes vis tiek vaikas susirgs vėliau (o vyresnio amžiaus sunkiau perserga), net patarė, jei susirgs kas iš pažįstamų, specialiai nuvesti vaikus, kad jie apsikrėstų kuo anksčiau. Vyresnėlis susirgo 3m amžiaus, iš darželio parsinešė, o po 3 savaičių ir mažius susirgo. persirgo nesunkiai, tik labai daug spuogelių buvo, ypač mažajam, tai aš jį visą tepiau žaluma(dažiau, nes spuogas prie spuogo buvo). Dabar labai patenkinta, kad neskiepijau ir kad taip anksti persirgo. Mano draugė buvo atsivežus vaiką pas mus į svečius, kad susirgtų, net iš vieno šaukštelio maitinom, bet vis tiek nesusirgo. dabar jam 3,5m, bet dar nesirgo.
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 04 30, 12:59)
Aš irgi norėjau paskiepyt vaikus, kai skiepijau 1,3m. Mūsų gydytoja pasakė, kad neverta mokėt tokių pinigų, nes vis tiek vaikas susirgs vėliau (o vyresnio amžiaus sunkiau perserga), net patarė, jei susirgs kas iš pažįstamų, specialiai nuvesti vaikus, kad jie apsikrėstų kuo anksčiau. Vyresnėlis susirgo 3m amžiaus, iš darželio parsinešė, o po 3 savaičių ir mažius susirgo. persirgo nesunkiai, tik labai daug spuogelių buvo, ypač mažajam, tai aš jį visą tepiau žaluma(dažiau, nes spuogas prie spuogo buvo). Dabar labai patenkinta, kad neskiepijau ir kad taip anksti persirgo. Mano draugė buvo atsivežus vaiką pas mus į svečius, kad susirgtų, net iš vieno šaukštelio maitinom, bet vis tiek nesusirgo. dabar jam 3,5m, bet dar nesirgo.

Kaip keista,kad gyd taip sako?Juk tai virusas,o manau virusai nėra svieka organizmui? g.gif
Atsakyti

Labas. Mes paskiepyjom pries koki menesi. Jokis reakcijos nebuvo, tik kaip po kiekvieno skiepo sukietejimas durio vietoje, bet greit issivaiksciojo, dukrai jokiu nepatogumu nesukele.
Atsakyti
QUOTE(KreKre @ 2007 04 30, 21:23)
Labas. Mes paskiepyjom pries koki menesi. Jokis reakcijos nebuvo, tik kaip po kiekvieno skiepo sukietejimas durio vietoje, bet greit issivaiksciojo, dukrai jokiu nepatogumu nesukele.

As sakau skiepisim kai praeis po 1,6 skiepo apie pora mėnesiukų.
Atsakyti

mes skiepijomės, jokios pašalinės reakcijos, smile.gif
Atsakyti
ar reikia kviesti gyditoja susirgus vejarupiais
Atsakyti