Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

nu mano dickis tai jau antrokas,tai pergyvena kad kaip reiks eit i mokykla g.gif kai pasveiks jeigu neatsiplaus.tai sakau nebijok keleta kartu vonioj ilgiau pamirksi ir atsiplaus.na va,o jau pizamas,tai dedu pacias prasciausias,nes po to tik mest lauk jas doh.gif .ir apatinius drabuzelius taip pat doh.gif
Atsakyti
Na ir mano vaikas siandien pazaliavo. Mat seses mokykloj per savaite susirgo daug vaiku, o mes ejom ja pasiimti. Tai va, uzsidarom namie 10 dienu doh.gif Sese kolkas laikosi.
Atsakyti
doh.gif kiek daug cia musu.... mes irgi i jusu buri stojam, is pradziudidzioji o dabar jkau ir mazoji tik jai tai keli spuogai ir ner temperaturos o sese tai kankinosd su beveik 40 temperatura 3 dienas, gulejo paslika taip vaiko gaila buvo ir isbere visa baisiai baisiai doh.gif doh.gif doh.gif tepem su zelionke nors labai nenorejo, bet greit pajuto kad ji geriau veikia tai leidosi o mazaja teplioju psilko balzamu jau 3 diena tai tikuosi greit viskas praeis ir nebus daug spuogu ir laukiu kada as pradesiu sirgt bo dar nesirgud va tada tai bus blink.gif doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Lauryte- @ 2006 11 17, 04:09)
O ar kuriai nors teko susidurti su vėjaraupių komplikacijomis? Mano dukra susirgo vėjaraupiais kai jai buvo 3 metukai. Vėjaraupiai komplikavisi į inkstų geldelių uždegimą  blink.gif  verysad.gif Ir tiesą pasakius vos nesibaigė tragiškai...

norėjau paklaust, per kiek laiko jums pasireiškė inkstų geldelių uždegimas? Ar vėliau neatsinaujino? Pas mus ko gero analogiška situacija: vėjaraupių karantinas grupėje nuo kalėdų. Dukra skiepyta, bet vistiek persirgom. Lengvesne forma (be tempos). Ir persirgom inksto geldelės uždegimu.....
Atsakyti
noreciau pasidomet, ar kas nors skiepijotes nuo vejaraupiu?zinau,kad tokie skiepai galimi, nes as net pati jais nesirgus...
Atsakyti
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 15, 20:52)
noreciau pasidomet, ar kas nors skiepijotes nuo vejaraupiu?zinau,kad tokie skiepai galimi, nes as net pati jais nesirgus...

galima pasiskiepyti poliklinikose arba Skiepu centre. Mes skiepijom maziu pastarajam pries pora savaiciu, Vilniuje , Kalvariju 153 . kaina 137 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 15 kovo 2007 - 21:05
QUOTE(lukne1 @ 2007 03 15, 20:52)

skiepijomės bendru nemokamu skiepu poliklinikoje, bet vistiek sirgo, tik lengviau
Atsakyti
QUOTE(makuke @ 2007 03 16, 12:34)
skiepijomės bendru  nemokamu skiepu poliklinikoje, bet vistiek sirgo, tik lengviau

bet kad ner nemokamu vejaraupiu skiepu g.gif jie nera privalomi, todel pasirinkami, ir mokami, bent jau siuo metu taip yra... mums poliklinikoje irgi siule skiepytis jei norim nuo vejaraupiu bendru skiepu, bet susimokant virs 100lt...
Atsakyti
klasykit,o kiek laiko yra tas perėjimas nuo tipo raudonos dėmelės į pūslelę? kaip ir rašiau mano brolis 20 metų apsirgo vjaraupiais, aš ia parinaus,nes galvojau,kad nesirgau,bet mama sakė,kad lyg ir sirgau,kai buvau maža,tai kaip ir nebesirgsiu turbut tongue.gif bet va,mano draugė nusprendė savo dukrytei tą virusą pagaut ax.gif tai buvo atėjusios abi pas mane kol brolis sirgo ir gadė tą biesą...tai net nežinau ar pagavo,bet draugė sakė,kad vakar jos mergytei ant rankos ir pilvo atsirado tokis raudonos dėmeles,krios turbūt nieži,nes mergytė kasosi,bet temperatūros nėra...kiek skaičiau tipo retai tos raudonos dėmelės virsta pūslele-o kiek tas "greitai"?
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 03 17, 17:18)
kiek skaičiau tipo retai tos raudonos dėmelės virsta pūslele-o kiek tas "greitai"?

Bandysiu atsakyti, nes kaip tik dabar mano abi paneles serga. Beria 5 dienas. Tu spogiuku atsirado ivairiu. Pirma diena aptikau tik dvi demeles ant pilvo, bet su tokia virsunele. Kita ryta ju buvo daug ivairiu ir rauduonu, ir su puslyt....visur net plaukuose,. Vienas spuogas net toks didziulis, net issigandau, su pusle. Dar dvi dienas bere intensyviai. Siandien 5 diena, tai jau spuogu nauju nera. Dar 5 dienos reikes sedeti namie. Po to - i laisve smile.gif
Papildyta:
Sergam be tempos, bet niezti juodai. O tavo drauge seniai buvo pas jus? Nes paprastai, iki berimo atsiradimo turi praeiti mazdaug 10-21 diena ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uliuliuska: 18 kovo 2007 - 13:52
QUOTE(Uliuliuska @ 2007 03 18, 13:54)
Bandysiu atsakyti, nes kaip tik dabar mano abi paneles serga. Beria 5 dienas. Tu spogiuku atsirado ivairiu. Pirma diena aptikau tik dvi demeles ant pilvo, bet su tokia virsunele. Kita ryta ju buvo daug ivairiu ir rauduonu, ir su puslyt....visur net plaukuose,. Vienas spuogas net toks didziulis, net issigandau, su pusle. Dar dvi dienas bere intensyviai. Siandien 5 diena, tai jau spuogu nauju nera. Dar 5 dienos reikes sedeti namie. Po to  - i laisve smile.gif
Papildyta:
Sergam be tempos, bet niezti juodai. O tavo drauge seniai buvo pas jus? Nes paprastai, iki berimo atsiradimo turi praeiti mazdaug 10-21 diena ax.gif

pas mus jos buvo kovo 2 ax.gif tai kaip jau ir gali būt tie vėjaraupiai g.gif bet tu spuogų-vis dar raudonų,ne pslyčių tai visai nedaug-suskaičiavom trys ant pivlo, gal 4 ant nugaros, 2 ant rankos ir 2 ant kojos ir vienas toks galvytėj. tai spėju čia alergija kokia bus...eis jos pirmadienį pas gyd ir žiūrės...bet kiek čia paskaitunėjau tai visiems vaikams daug tų spuogelių būna,o draugės mergytei tai nuo penktadienio gal kokiais 3 padaugėjo rolleyes.gif sakė eis pas kelis gydytojus,kad būtų tikslensė diagnozė biggrin.gif nes nei tų spuogų galvoj daug,nei nerealus niežulys kankina (kasėsi truputi-tai patepė fenistil tepaliuku,kur tipo nuo vabzdžių įkamdimų niežėjimą mažina,nes kažkada nuo alergijos gyd buvo pasiūliusi r ji nebesikaso), nei temperatūros nėra,nei nieko kas būdinga vėjaraupiams
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti, kiek laiko buvot namie, kai sirgot, t.y. kiek dienų jūsų vaikai nėjo į darželį. Ryt maniškis išeina į darželį. Bus prabuvęs namie 12 dienų, bet tų šašiukų dar daug. Stebiuosi, kad gydytoja jam jau leido lankyti darželį. Ir dar problema- ryt į darželį, o jis visas dar žalias. Šiandien prausėmės, pausėms ir abu iškulniavom į parduotuvę (labai pats norėjo) bei sutikom pažįstamą, tai ta tuoj nustebo jį pamačiusi, kad toks šašuotas ir žalias tas mano vaikelis. Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip jums sekėsi nuplauti "zelionkę" help.gif
Atsakyti