QUOTE(voriukai @ 2007 02 26, 23:58)
Labai norėčiau sužinoti , ar galima susirgt vėjaraupiais antrą kartą?
Mano sunų beria jau kokia savaitę.
Iš pradžių atsiranda rausva dėmelė , po to jau baltas spuogiukas ir iki spauogo su puslele. Man labai labai jau panašu į vėjaraupius, nes tikrai gydžiau nuo to brudo savo sūnų ir vyrą prieš kelis metus. Tik vat nėra temperatūros ir galvoje spuogų nesimato.
Bet spuogų tai jau ne vienas ir net ne keli-tuzinas.
Dėl viso pikto ištepliojau kaskart atsirandačius spuogelius su "zelionke", duodu zyrtec tabletytę nuo alergijos.
Bet mane bando įtikint , kad tai alergija nuo maisto, tik kaži kodėl nepasireiškė ji anksčiau, nes kažko ypatingo tikrai neprivalgėm?
Aš labai jau bijau, nes manasis pirmokėlis labai jau didelis ligašius, o čia dar velniai žino kas prikibo
labai retas atvejais, sergama ir antra karta - paprastai lengviau persergama... mano pusseseres vyrui irgi antra karta diagnozavo vejaraupius, nors vaikystej jau buvo persirges
QUOTE(Ramunita @ 2007 03 03, 12:13)
o gli būti taip,kad vėjaraupiai su temperatūra 38 su biški, bėrimas, bet nenieži? mano broliui nustatė vėjaraupius
aš nesirgus-tai bijau apsikrėst...kiek suprantu apsikrėtimas gali būti tiesiogiai liečiant odą arba lašeliniu būdu...o jei aš neliesiu brolio-tai neapsikrėsiu? ar galima apsikrėst ir per jo paliestus daiktus?jis nečiaudo ir nekosti...ir ar galiu dabar apkrėst kitus žmones tais vėjaraupiais? draugė kviečia į jos vaiko gimdadienį,bet bijau eit...nors man labai keista,kad broliui visai nenieži...(broliui 20 metų)-gal cia dakrarai suklydo?
gal brolis lengva forma serga.. nors paprastai suauge sunkiau vejaraupiais serga nei vaikai...
jei tikrai vejaraupiai, tai gali ir tu uzsikresti, net jei pozymiai pasireiks veliau ir tuo paciu uzkresti kitus....
sekmes nesusirgti