Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

Lauryte, o kada pasireiske ta komplikacija? Serga dabar mano dukra, brolis is darzelio parnese dovanu. Pats prasirgo palyginus lengvai, bet sese... verysad.gif Serga siaubingai sunkiai, auksta temperatura laikosi keturios dienos, isberta taip, kad ant kuno nera sveikos vietos. O jau nervuota doh.gif !!! Jau man paciai stogas vaziuoja, nebezinau nei kaip bendrauti, nei kaip pagelbeti. Be galo bijau, kad tokia sunki eiga nesibaigtu komplikacijomis.
Atsakyti
Mes pasiskiepijom, bet vis tiek neramu, ar nesusirgs, kai darzelyje prasides epidemija g.gif
Atsakyti
QUOTE(ramyra @ 2006 11 20, 08:48)
Mes pasiskiepijom, bet vis tiek neramu, ar nesusirgs, kai darzelyje prasides epidemija  g.gif

na mes kai pasiskiepijom sake, kad susirgti tikimybe tokia kaip ir persirgusiam zmogui susirgti antra karta.
na vienu zodziu tikimybe yra, bet labai maza.
tao bus matyt kaip mums cia pasiseks. mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif jaučiu, ir mes greit tą "malonumą" apturėsim... unsure.gif Vakar auklėtoja sakė, kad kasdien po vieną vaiką namo išleidžia apsispuogavusį g.gif
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2006 12 07, 10:18)
g.gif jaučiu, ir mes greit tą "malonumą" apturėsim...  unsure.gif  Vakar auklėtoja sakė, kad kasdien po vieną vaiką namo išleidžia apsispuogavusį g.gif

uzuojauta... 4u.gif
bet svarbiausia, kad be komplikaciju praeitu. mirksiukas.gif
Atsakyti
mano sunelis 5 metu susirgo vejaropiais tai dabar labai nervojuosi kad maziukas 7 menesiu nesusirgtu, nes mazi labai sunkiai serga . verysad.gif
Atsakyti
o kaip vyresneliui jokiu komplikaciju nera?
Atsakyti
Temperatura sokineja , bet siaip lyg ir nieko tikl abai spuogiuku daug bigsmile.gif zaliukas vaiksto verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Musu gydytoja tai aiskino kad didesni vaikai labai sunkai serga o maziukai lengviau. g.gif Mano nesirge nei vienas tfu tfu tfu kad neprisisnekeciau tai dicki jau skiepysiu mazike siulo dar palaukt bet manau kad skiepysiu abu iskart g.gif
Atsakyti
tikriausiai jau yra kažkur rašyta, bet kol surasiu man gal kas čia greičiau atsakys blush2.gif po skiepo per kiek maždaug imunitetas susidaro?
Atsakyti
Gal kas zinot kur Vilniuje galima paskiepyti vaika nuo vejaraupiu, nes musu poliklinikoj ner vakcinos siuo metu ? g.gif
Atsakyti
mano dukrele susirgo wejaraupiais .na ka jau padarysi.tepu tik spirita nes zilionkes ji nesileidze.mat zalia.tai ar galima tepti tik su spiritu?jai spuogudaug.
Atsakyti