Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

[quote=Saule100,2006 06 29, 16:55]
[quote=*~sniege~*,2006 06 29, 15:05]
Nes skaičiau, kad kūdikiai, maitinami MP, kurių mama yra persirgusi vėjaraupiais, jais neužsikrečia, nes neva gauna antikūnių per MP. Nežinau, kiek čia tiesos.
Tu teisi 100 %
[/quote]
NESAMONE blink.gif 100%
AS MAITINU MP, IR KAS 4 MEN. VAIKAS SUSIRGO, SESE APKRETE.
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2006 06 27, 14:02)
sveikos mamytės.
į mūsų šeimyną taip pat atkeliavo vėjaraupiai?
tiesa, kol kas jai sergu tik aš (net keista, bet tikrai gan normaliai, na spuogiukų daug, bet šiaip kentėt galima, vakar išgėriau altiva tabletę ir supratau kad porą dienų be reikalo kankinausi, nes beveik nebejaučiau jokio niežulio), tačiau manau, kad ir mano aukselis pasigavo tą bacilą.
nes mažiau bendrauti niekaip nepavyksta, o be to girdėjau užkrėsti galima dar ir iki pasirodant pūslytėms g.gif
tai dabar turbūt tik lieka laukti, kada prasidės mažajai.
kaip tokiu atveju elgtis, leisti į darželį (yra galimybė apkrėsti kitus vaikus), ar nelesti (bet tada ji bendraus su sergančia mama, ir jei per kokį stebuklą dar neužsikrėtė, tai tikrai užsikrės) g.gif
gal žinot, kaip būtų galima palengvinti ligos eigą kol ji dar neprasidėjO?
unsure.gif  unsure.gif

o manoji mažulė ir neužsikrėtė nuo manęs thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
gydytojai sako, kad seimoje nera sansu neuzkresti kitu seimos nariu. beje, blogai yra tai, kad kai uzsikreciama nuo seimos nario, sekantis serga sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2006 08 20, 17:17)
gydytojai sako, kad seimoje nera sansu neuzkresti kitu seimos nariu. beje, blogai yra tai, kad kai uzsikreciama nuo seimos nario, sekantis serga sunkiau.

Yra vistik šansų nesusirgt biggrin.gif . Išbandėm neperseniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuska @ 2006 08 20, 17:17)

Zinau, atveju, kai seimos nariai saugojosi ir neturejo jokio kontakto su serganciu-neapsirgo, nes vejaraupiai plinta oro laseliniu budu, kaip gripas, kaip rota virusas. O del sunkumo sirgimo, galiu priestarauti-vyresnysis sunus apsikrete nuo mazojo ir prasirgo 5 kartus lengviau, nei mazasis, nors skoma, kad kuo mazesnis vaikas, tuo lengviau serga, bet tai, matyt, nevisiems.
Atsakyti
Mela, maniškė irgi du kart sirgo, antrą kartą žymiai sunkiau, ta prasme išbėrimas buvo žymiai didesnis, bet randų neliko. o va aš susirgau nuo jos apsikrėtus, tai pigmentinių dėmelių ant kūno liko nemažai, gerai dar, kad ne ant veido blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrag @ 2006 08 21, 09:45)
nors skoma, kad kuo mazesnis vaikas, tuo lengviau serga, bet tai, matyt, nevisiems.

iš tikrųjų, lengviau serga tie, kurie imuninė sistema stipresnė.
Atsakyti
O kaip dėl tos briliantinės žalumos, ar tepate ją, nes kiek randi literatūros, visur nerekomenduoja tepti jokių dezinfekuojančių priemonių, o tik odos higiena , maudymasis net būtinas jei nekarščiuoja?
O šiaip maniškio ir neina ištepti , nebent surišus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitana s: 22 spalio 2006 - 19:42
QUOTE(gitana s @ 2006 10 22, 20:41)
O kaip dėl tos briliantinės žalumos, ar tepate ją, nes kiek randi literatūros, visur nerekomenduoja tepti jokių dezinfekuojančių priemonių, o tik odos higiena , maudymasis net būtinas jei nekarščiuoja?
O šiaip maniškio ir neina ištepti , nebent surišus  doh.gif

as netepiau
Atsakyti
Jua esu minėjusi, kad tepiau tik pirmą dieną, kaip sakant pasižymėjau, kad žinočiau kur nauji spuogiukai išlindo, vėliau tepiau tik Psilo balzamu ir arbatmedžio aliejumi smile.gif O dėl maudynių... O nebaisu, kad tie šašiukai, pilnai neužgiję, suminkštės ir nukris, o jų vietose liks randai?
Atsakyti
Aj, pabūsiu aš senamadiška, tepiau dukrai ta zelionke spuogelius, tai kuo puikiausiai sugijo, jokių žymių nebėra, o va paiti kai sirgau tai tik dezinfekavausi tuos spuogelius spiritiniu tepalu , tai ir dabar, praėjus geram pusmečiaui, pigmentinės dėmelės liko. Dar gerai, kad ne ant veido doh.gif
Atsakyti
O ar kuriai nors teko susidurti su vėjaraupių komplikacijomis? Mano dukra susirgo vėjaraupiais kai jai buvo 3 metukai. Vėjaraupiai komplikavisi į inkstų geldelių uždegimą blink.gif verysad.gif Ir tiesą pasakius vos nesibaigė tragiškai...
Atsakyti