Smagu, kad nebekarščiuojat ir ligą pagaliau nustatė Bet manau labai neatsakingai pasielgė gyd. liepusi su tokia užkrečiama liga vežti vaiką. bet kuriuo atveju, sveikatėlės
Jei temperaturos nera, tai veza i poliklinika ir ten spec. kambarelyje apziuri, kad nebutu kontakto su kitais sedinciais laukiamajame. Bet siaip ir as nelabai suprantu sitos politikos. Nes maniskis per Velykas irgi susirgo ir kai treciadieni paklausiau ar vezti, ar atvaziuos gydytoja, tai b\liepe vezti ir net ne tame spec. kambarelyje apziurejo o normaliai kabinete prieme negana to, akd dar treciadienis buvo kudikiu diena. Va sito tai as nesupratau
nu žinot ten laukiamajame vyrui liepiau vaiką kitur kur nešti kur nėra žmonių, nes atėjo nėštukė su pilvuku ir tikrai baisu...... juk galim užkrėsti....
Klausiu jūsų visų,, kaip jūs ištepate savo vaikus? nepasiduoda maniškis, raitosi, visa patalynė išsiterlioja visi mano rūbai.Beje, ir kiek trunkas tie vėjaraupiai...
Naujų spuogelių atsiranda 5-7 dienas. Maniškė sirgo jau nemaža, tai patiko jai tas tepliojimas. Šiaip gal sudomintų kokie nauji žaisliukai ar reklamos per teleką, arba teletabių kasetė . pasitiesk ant žemės kokią šiam tikslui paaukotą paklodę ir pirmyn
oj kaip ačiū už patarimus, tikrai tiesa kad reklamos pats mėgstamiausias dalykas.....o kiek kartų per dieną tepliojate? beje,. prausti irgi negalima ar ne?
nepatinka man tas visas purvinumas..... rūbus plaunu kasdien mažiuko dabar.....
Teplioti reikia du kart dienoj, o maudyti vonioje su kalio permanganatu sako galima, bet aš kol šašiukai neužsidėjo nemaudžiau, bijojau, o rūbus tai teisingai, kad plauni kasdien. beje, o jūs su vyru sirgot vaikystėj šia liga?
QUOTE(Erika_v @ 2006 04 22, 21:44)
oj kaip ačiū už patarimus, tikrai tiesa kad reklamos pats mėgstamiausias dalykas.....o kiek kartų per dieną tepliojate? beje,. prausti irgi negalima ar ne?
Prausti galima, tik po prausimo vėl tepti. Maudyti negalima kol beria.
QUOTE(Anka @ 2006 04 23, 12:24)
Teplioti reikia du kart dienoj, o maudyti vonioje su kalio permanganatu sako galima, bet aš kol šašiukai neužsidėjo nemaudžiau, bijojau, o rūbus tai teisingai, kad plauni kasdien. beje, o jūs su vyru sirgot vaikystėj šia liga?
Jo su vyru sirgom ....
jau šašiukai maždaug visur užsidėję, šianakt jau aš pamiegojau ir pati geriau, nes šiaip ij pora naktų kaip jis plakėsi vargšas.... niežėjo o nemokėjo pasikasyti.... tai tik rėkė.....
Taigi, tavo dar visai mažiukas, nabagėlis. Tokiam pipirui nepasakysi pakentėk. O klaritino negirdei, šiek tiek nuima niežulį. Aš savo merginai kai sirgo daviau paprasčiausią tavegilį, mažiau niežti, kitu migdo, o jos nei kiek. Na, jei jau apsišašavot, tai sveikstat, aš jau irgi, kartu su tavo lelium baiginėju vėjaraupiais sirgt. geros sveikatėlės
oj ir tau greičiau sveikt..... matai ir pati sergi.... vaje.... nu suagęs dar gali pakentėt. Mano mažulėlis tikrai.... ant veido mažiausiai gavom.... labai nugarytė ir pilvukas.... O nuo niežėjimo tepiau tepaliuku kažkokiu... (dabar tingiu eiti pažiūrėti).....
labos ...
sveikit.
labos ...
sveikit.
Aišku jau čia visos rašiusios persirgote, bet iš patirties žinau, kad maudyti negalima ir kol šašiukai.Aišku kažkiek apiprausti tai reik, bet negulėti vonioje.Mano vyresnėlės bendraklasė išsimaudė vonioje sirgdama šia zaraza dar šašeliams nenukritus-pamatytumėt kaip ji dabar atrodo-siaubelis.Pasirodo šašai atmirko ir nukrito,o jiems dar ne laikas buvo nukristi, todėl visas veidelis mergikės vien duobukės....
Aišku nežinau ką medikai į tokį mano pasakymą pasakytų, bet praktika tokia...
Aišku nežinau ką medikai į tokį mano pasakymą pasakytų, bet praktika tokia...