Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai

QUOTE(vikulija @ 2006 04 20, 17:32)
Aciu uz atsakyma.
o ar tai normalu, kad is pradziu buvo temperatura, o po to berimas. ir tas berimas isriskeja po miego, dienos begyje, jo beveik nesimato?

Nėra kažkokio nustatyto laiko, kada prasideda bėrimas-pakilus temperatūrai po kažkiek laiko, ar kartu su kylančia temperatūra. Mano dukrą išberė po 2-3 valandų pakilus temperatūrai. Esminis vėjaraupių simptomas-bėrimas plaukuotoj galvos dalyje. daugiau nėra jokios kitos ligos, kad bertų toje vietoje. jei beria-vėjaraupiai, jei ne-juos galima ramiai atmesti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikulija @ 2006 04 20, 17:32)
Aciu uz atsakyma.
o ar tai normalu, kad is pradziu buvo temperatura, o po to berimas. ir tas berimas isriskeja po miego, dienos begyje, jo beveik nesimato?

Tridienė karštinė 4u.gif Jūs jau beveik sveiki...bėrimas gali laikytis 2-3 dienas.

Vėjaraupinis bėrimas: dėmelė, kuri virsta pūslele, pūslelė niežti, pasikeičia skysčio spalva, po to užsideda šašas.Beria kelias dienas ir gana gausiai.
Atsakyti
baisu mums beria galvytes ir plaukuotaja dali ir mano sunelio kiausiukai irgi paberti, ar gali buti vejaraupiai? pilvas isbertas, nugaryte.... temperatura vakar buvo ,, siandien irgi bet jau mazesne..... nelabai ka valgo..... toks mieguistas biski tarpais....ryt vezu pas daktara.... o i lauka galima nesti nes kitaip neparpdysiu daktarui
Atsakyti
O kodėl gydytoja negali į namus ateiti, juk jei vėjaraupiai, tai dvi savaites negalima laukan, ne tiek dėl pavojaus vaikui, kiek dėl didelio ligos užkrečiamumo. o jei, tai vėjaraupiai, tai nesinervink baisiai, nes maži vaikai lengviau perneša, blogiau, kai paauglystėj ar jau suauges susergi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2006 04 21, 00:42)
baisu mums beria galvytes ir plaukuotaja dali ir mano sunelio kiausiukai irgi paberti, ar gali buti vejaraupiai? pilvas isbertas, nugaryte.... temperatura vakar buvo ,, siandien irgi bet jau mazesne..... nelabai ka valgo..... toks mieguistas biski tarpais....ryt vezu pas daktara.... o i lauka galima nesti nes kitaip neparpdysiu daktarui

Taip, vėjaraupiai, o gydytoja PRIVALO į namus pas jus ateiti ir net kalbos negali būti, kad vaiką vežti kažkur.
Atsakyti
QUOTE(snapi @ 2006 04 20, 21:27)
Tridienė karštinė 4u.gif Jūs jau beveik sveiki...bėrimas gali laikytis 2-3 dienas.

Vėjaraupinis bėrimas: dėmelė, kuri virsta pūslele, pūslelė niežti, pasikeičia skysčio spalva, po to užsideda šašas.Beria kelias dienas ir gana gausiai.

vakar vakare nuvedziau vaika pas gydytoja -pasake, kad panasu i vuirusini berima g.gif siandien pridavem krauja. siandien antra diena , kai nera temperaturos, berimas irgi dingo thumbup.gif keista liga blink.gif
Atsakyti
nu skambinau sakė kad reikia atvežti....nežinau bijau ka dasbar daryti?
Atsakyti
o kur jūs registruoti? Mes irgi iš Jaruzalės, o registruoti antakalnio poliklinikoj, tai važiuoja be kalbų. Kas čia per tokia nagla gyd., kad su sergančiu vaiku varinėja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2006 04 21, 11:20)
nu skambinau sakė kad reikia atvežti....nežinau bijau ka dasbar daryti?

Viešpatie dieve šventas, kur vežti karščiuojantį vaiką???????????, aš tavo vietoj paprašyčiau su poliklinikos vyr gydytoju sujungti-tuoj atvažiuotų ir kaukdami. Negalima šitaip, pagal įstatymus jie privalo važiuoti. Ir dar vienas patarimas-keiskit gydymo įstaigą ir gydytoją.
Man beje prieš kokį mėnesį irgi siūlė atvežti karčiuojantį vaiką, nieko čia naujo, bet nereikia tiems reikalavimams pasiduoti. Laikykis thumbup.gif
Atsakyti
nu mes privacioje registruoti, pas mums irgi vazineja. bet musu daktare dirba tik vakare tai siunte pas kita o kita tipo dirba nuo 13h ir nebevizituoja po pietu..... tai pasilankeme mes ir paaiskejo kad tikrai vejaraupiukai.... sveciuojasi pas mus. wink.gif
tepu BETADINE tirpalu ir FENISTL geliu. gal pades.
Papildyta:
Savo ir savo vaikučio daktare tikrai esu begalo patenkinta. Tik tos mertgos kurios sėdi registratūroje manau irgi turėtų būti apmokytos.....
mes nebekarščiuojam tai užtat gal ir liepė atvežti.
Atsakyti
QUOTE(Erika_v @ 2006 04 21, 14:39)
nu mes privacioje registruoti, pas mums irgi vazineja. bet musu daktare dirba tik vakare tai siunte pas kita o kita tipo dirba nuo 13h ir nebevizituoja po pietu..... tai pasilankeme mes ir paaiskejo kad tikrai vejaraupiukai.... sveciuojasi pas mus. wink.gif
tepu BETADINE tirpalu ir FENISTL geliu. gal pades.
Papildyta:
Savo ir savo vaikučio daktare tikrai esu begalo patenkinta. Tik tos mertgos kurios sėdi registratūroje manau irgi turėtų būti apmokytos.....
mes nebekarščiuojam tai užtat gal ir liepė atvežti.

Padės smile.gif nors labai gerai ir paprasta zelionka veikia thumbup.gif
Vistiek jie negali reikalauti, kad atvežtumėt vaiką, jei įtariamu vėjaraupiai - jis gi užkrečiamas. Žodžiu kas ką nori, tą ir daro doh.gif
Atsakyti
taip, tu teisi.... man žinai dar pasakė kad nu jeigu sakote kad negalima vežti tai nevežkite, paskambins jums daktarė ir pasakys ką daryti. Juokiausi,.,,, nes galvoju nu joooo..... pati nustačiau savo vaikui ligą ir pas daktarus nebereikia vežt....
Atsakyti