Sveikos mamytės, šiandien mano mažiukui buvo diagnozuota bjauri liga vėjaraupiai. Vis ruošiausi vesti paskiepyti, bet taip ir nesuspėjau Na atsitiko kaip atsitiko. Gal ir jūsų mažyliai jau buvo susidūrę su šia problema? Gal patarsit kaip greičiau atsikratyti bėdos. Gal reikia dažnai keisti drabužėlius ir juos virinti ar elgtis įprastai tik tepti spuogelius. Be to ar reikėtų duoti vaistų nuo alergijos gygytoja išrašė Aerius sirupą.
kuo ankščiau persirgs tuo geriau.mano mergaitė sirgo 8 metų. ant veiduko liko randų nes nukrapštė šašus. draugė buvo atvežusi savo 2 metų sūnų, kad jis užsikrėstų[sako kuo mažesni tuo lengviau perserga] tuo metu mes tepėm brilijantine žaluma, bet dabar girdėjau, kad ji išimta iš apyvartos.Reikia tepti spiritu. o jei labai kasosi duoti tablečių nuo niežėjimo.jokiu būdu negalima nukrapštyti šašiukų, nes liks randai.[ nemaudyti]
Auginu 2 vaikus.Pirmas susirgo didysis o po 3 savaičių mažoji,kuriai tebuvo tik trys mėn.Abu kartus tepiau zelionka ir daviau tavegilio,kad nenieštėtų.Geriau persirgti mažiems nei suaugus.
vakar susirgo manoji, šiandien pradėjo berti, brolį atskyrėm vakar dar priš išberiant,bet kur jį dabar 10 dienų dėti ,močiutės tiek nelaikys ?
o aš pasakysiu dar va kokį bajerį. Maniškė prieš du metus perirgo labai lengvai vėjeraupiais, o prieš kelias dienas vėl susirgo. Šį kart jau sunkiau. pasirodo , lengva forma persirgus gali imunitetas ir nesusidaryti
Man mama sakė, kad vaikystėje aš sirgau vėjaraupiais, bet buvo vos keli spuogeliai. O dabar vėl sergu, kartu su dukra. Bet ji serga sunkiau, temperatūra aukšta. Nors spuogelių tai panašiai
Aš irgi nuo dukros užsikrėčiau, bet kol kas sergu žymiai lengviau, temperatūra 38,6buvo tik pirmą dieną, numušiau su nimezyliu, o dabar tik keletas spuogelių ant nugaros juosmens ir kojų. tikiuosi taip lengvai ir prasisuksiu
sveikos gal galyte parasyti kokie yra vejaraupiu simptomai? kaip prasidedaliga?
mano vaikui pries kelias dienas pakilo temperatura, siandien trecia diena kaip jis serga ir tiki siandien atsirado kazkoks berimas. uz ausu, ant koju, uzpakaliuko...ra tai gali buti si nemaloni liga?
gal cia nuo medaus
mano vaikui pries kelias dienas pakilo temperatura, siandien trecia diena kaip jis serga ir tiki siandien atsirado kazkoks berimas. uz ausu, ant koju, uzpakaliuko...ra tai gali buti si nemaloni liga?
gal cia nuo medaus
QUOTE(vikulija @ 2006 04 20, 16:37)
gal cia nuo medaus
gal cia nuo medaus
Prasideda karčiavimu ir bėrimu. Bėrimas pūslelinis, beria visą kūną, niežti. Gali būti kad vaikui vėjaraupiai, apžiūrėk galvą-prie vėjaraupių beria ir galvos plaukuotąją dalį-tai išskirtinis vėjaraupių požymis.
QUOTE(Saule100 @ 2006 04 20, 16:29)
Prasideda karčiavimu ir bėrimu. Bėrimas pūslelinis, beria visą kūną, niežti. Gali būti kad vaikui vėjaraupiai, apžiūrėk galvą-prie vėjaraupių beria ir galvos plaukuotąją dalį-tai išskirtinis vėjaraupių požymis.
Aciu uz atsakyma.
o ar tai normalu, kad is pradziu buvo temperatura, o po to berimas. ir tas berimas isriskeja po miego, dienos begyje, jo beveik nesimato?
QUOTE(vikulija @ 2006 04 20, 15:37)
gal cia nuo medaus
gal cia nuo medaus
Gal tridienė karštinė?
man čia irgi panašiau į tridienę, va dabar pati sergu vėjaraupiais, tai ir temp ir spuogai atsiranda kartu, pradžioj tik keli, dažniausiai ant juosmens, galvos, o vėliau jau, kad pasipila