QUOTE(Supergirl @ 2006 01 29, 19:11)
O kiek laiko tie berimai dažnėja? Ta prasme... šiandien vaiką nuo ryto pabėrė, šiek tiek pilvuką, nugarytę, kojytes. Ant veiduko nei vienos dėmelės. Ar galima tikėtis, kad labai ir nedaugės tų berimų, nes skaičiau straipsnį, kur buvo parašyta, jog išberia staigiai, per vieną dieną visą kūną. Ar dar gali ir maniškį stipriai išbert? Temperatūra nekyla, vaikas linksmas, judrus kaip visada. Beje, vyras vaikystėj persirgo labai lengvai. Ar galima tikėtis, kad ir vaikai panašiai serga kaip ir tėvai tokiom ligom?
Mano dukrą bėrė apie 3-4 dienas, bet kuo toliau tuo mažiau.
QUOTE(Baltupyte @ 2006 02 02, 17:47)
Jokiais būdais nerekomendavo Almagel A,Menovazinu,Psilo balzamu,Clemastinum yra tas pat kaip Tavegylis.Ir dar jei labai sunkiai vaikutis serga aišku galima duoti pvz.Tavegilio dalelytę,bet pavartojus šio vaistuko prasitesia ligos laikas-čia gydytojos žodžiai.Beje mano mažylę bėrė ištisas 5 dienas.Na o štai vyersnėlė
8metė panelytė prieš ją prasirgo be temperatūros nors buvo stipriai išberta.Džiaugiuosi jei mano istorija kam nors naudinga:)
8metė panelytė prieš ją prasirgo be temperatūros nors buvo stipriai išberta.Džiaugiuosi jei mano istorija kam nors naudinga:)
O mums gydytoja patarė būtent Psilo-Balsamu tepti spuogelius kai niežtės. Tai kelias naktis tepėm, nes buvo žiauru žiūrėti kaip vaikas raitėsi dėl niežulio ir džiaugiuosi, kad tikrai apramino . O paskui kai vyras apsirgo ir jį taip pat "gydėm", tikrai buvo palengvėjimas.
Pačius spuogus bril.žaluma dažėm ir stengiausi kuo dažniau.
O dėl randų susidarymo, kiek domėjausi jie susidaro tuomet kai būna nudraskomas spuogas ir jis užpūliuoja. Bet...dukrytei vienas šašas nusitrynė į patalus ir nukrito, tai toj vietoj dabar duobutė, kažkaip abejoju, kad išnyks