Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 11, 14:28)

Abi- as uzsakitau ND

Ačių, Citra. Tai vadinasi jau viską atsiskaičiau thumbup.gif
Atsakyti
ramuteS, as irgi paga ta darau, nu bet man ta masteli keiciant nesigauna taip kaip as noriu doh.gif ai jauciu as beviltiksa....

Stikline, saunus bandymas bigsmile.gif pasakok uzkulisius, kaip cia darei?
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 15:52)

Stikline, saunus bandymas  bigsmile.gif pasakok uzkulisius, kaip cia darei?

Gal dar patobulinsiu kadanors biggrin.gif nu labai viskas paprasta juodas fonas medžiaga, fotkinta su blykste, berods dar ant blykstes klijavau popierinę lipnią juostelę, kad nekaltų taip stipriai..ir paskui patvarkyta su PS siek tiek..pakolnuota ir pan. smile.gif
Atsakyti
o taure duzo ar ne biggrin.gif
Atsakyti
jungiuos rolleyes.gif

Stikline, gera sita ir su kokosu tavo buvo g.gif

i lasiuku tema is archyvu blush2.gif
user posted image
cia dar su muilinuke daryta foto, su veidrodiniu reiks pamegint, kai tokia tema rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 16:10)
o taure duzo ar ne  biggrin.gif

Neee smile.gif ji čia pakreipta specialiai...mėčiau į pieną tokį medinuką biggrin.gif
Atsakyti
ich, Stikline, Olive faini lasiukai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 11, 15:16)

i lasiuku tema is archyvu  blush2.gif

cia dar su muilinuke daryta foto, su veidrodiniu reiks pamegint, kai tokia tema  rolleyes.gif

wow bigsmile.gif ir dar su muiline bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 11, 16:16)
jungiuos  rolleyes.gif

Stikline, gera sita ir su kokosu tavo buvo  g.gif

i lasiuku tema is archyvu  blush2.gif
cia dar su muilinuke daryta foto, su veidrodiniu reiks pamegint, kai tokia tema  rolleyes.gif

Vo, pasipylė matyti darbeliai thumbup.gif Aš irgi su veidrodžiu dar nemėginau lašiukų gaudyt..nikaip neprisiruošiu smile.gif
Atsakyti
I tema info siek tiek
http://vimeo.com/6131308

http://www.efoto.lt/...asu_fotografija

http://www.efoto.lt/...nio_fotografija

Ir baikit tiek daug plepet spet neimanoma doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievosius: 11 lapkričio 2009 - 16:29
Ir aš radau tokį vieną iš šios vasaros smile.gif Irgi dar su muiline blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės blush2.gif Dėl rankos visiškai sutinku - neteisingą rakursą pasirinkau verysad.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 11, 13:37)
Loretoidai smile.gif man labai patinka, zaviuosi sitais darbeliais. Kiekviena detale, tiek cukruotomis lupytemis (nesu tikra ar ten cukrus smile.gif ), tiek sujaukta darbo vieta, tiek spalvomis... O ant orchidejos ziedelio juk irgi ne vanduo, o kazkas kito pabarstyta? Ar klystu?

Di, ačiukas - ten tikrai cukruotos lūpos, o orchidėja irgi vandeniu pašlakstyta ir cukrumi tongue.gif Tiesą sakant - čia buvo tokia momentinė fotosesija iš nevilties rolleyes.gif Suplanuota buvo visai viskas kitaip, jau ruošiamės šeštadienį išvažiuoti fotografuotis, bet pradėjo lyti - ir teko suktis iš padėties biggrin.gif

Lašiukai man jūsų fantastiniai - kol kas neįsivaizduoju, kaip taip galima nufotografuoti, ir, manau, nė nemėginsiu - galva mano visoookiomis kalėdinėmis idėjomis užkimšta bigsmile.gif
Formaliai greit lašiukus (jei tik taip galima bus pavadinti lotuliukas.gif )parodysiu - ką kitą šiandien fotografuodama pritempiau temai cool.gif
Atsakyti