Viksvaite, man visai gera si fotokompozicija ir lasiukai matosi bek dabar tykstancius fotkint arba su atspindziais
Loretoidai, antros mergytes pirma foto man nesiziuri ta ranka kazkaip stambi atrodo
O pirma foto gal i PS tema idetum neapdirbta ir apdirbta su aprasymu kaip keitei
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 13:34)
grazus, smulkus lasiukai tik kompozicija nuobodoka
RamuteS, kaip tu su Photoscape darydama koliazus idedi i ji foto taip kad matytusi visas norimas daiktas nu man nesusimazina ta foto kai ikeliu i koliaza tampau visaip bet ten tik slankioja ja ir tiek
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 13:39)
Viksvaite, man visai gera si fotokompozicija ir lasiukai matosi bek dabar tykstancius fotkint arba su atspindziais
QUOTE(DI @ 2009 11 11, 13:39)
grazus, smulkus lasiukai tik kompozicija nuobodoka
QUOTE(RamuteS @ 2009 11 11, 13:43)
Viksvaite, grazus lasiukai, as bandyciau smarkiai apkirpt, kad rudo lapo nebeliktu, ir tada lasiukai dar geriau isriskes.
Ačiū mergaitės už komentarus
Di, mūsų mažajai 8 mėn. stuktelėjo prieš porą dienų
Sveikos,
ND. Zūminimas kojomis Ne pati gražiausia aplinka, bet šiuo metu šviesiausia vieta mano namuose
ND. Zūminimas kojomis Ne pati gražiausia aplinka, bet šiuo metu šviesiausia vieta mano namuose
Abi, gerai
QUOTE(DI @ 2009 11 11, 13:30)
Abi, gerai
Palauksiu dar kelių balsų ir būsiu jau viską atsiskaičiusi
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 13:34)
Na toli man iki tokių lašiukų
Aš pabūsiu pirmūnė
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų
Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit
Aš pabūsiu pirmūnė
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų
Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit
Paprasta, bet ryskumas geras
Mano sena ir jau turbut visiems matyta foto, ryskumo truksta-zinau
Viksvaite- del miegalio tai per mazai vietos apacioje, ir virsuje tie piesiniai labai blasko demesi, per ryskus jie.
Loretoidai- labai patiko mergaite su orchideja, spalvos, nuotaika,detales Viskas apgalvota ir suderinta. O del priespaskutines foto,tai pritariu Pelenei, ranka labai masyvi atrodo
Del Lasu,tai jau bandem cia pradzioj kankinti juos- nelabai man kas pavyko,bet galim vel pabandyt
Abi- as uzsakitau ND
Loretoidai- labai patiko mergaite su orchideja, spalvos, nuotaika,detales Viskas apgalvota ir suderinta. O del priespaskutines foto,tai pritariu Pelenei, ranka labai masyvi atrodo
Del Lasu,tai jau bandem cia pradzioj kankinti juos- nelabai man kas pavyko,bet galim vel pabandyt
Abi- as uzsakitau ND
O galima į vandens temą pieną?
Mano seeenas darbas...
Mano seeenas darbas...
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 13:02)
RamuteS, kaip tu su Photoscape darydama koliazus idedi i ji foto taip kad matytusi visas norimas daiktas nu man nesusimazina ta foto kai ikeliu i koliaza tampau visaip bet ten tik slankioja ja ir tiek
As darau pagal sita pamokele. Ten galima pasikeisti nuotraukos dydi http://www.supermama...?...&p=23450825
Aciu Paperoni