Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Viksvaite, man visai gera si fotokompozicija bigsmile.gif ir lasiukai matosi thumbup.gif bek dabar tykstancius fotkint arba su atspindziais mirksiukas.gif

Loretoidai, antros mergytes pirma foto man nesiziuri ta ranka kazkaip stambi atrodo g.gif

O pirma foto gal i PS tema idetum neapdirbta ir apdirbta su aprasymu kaip keitei bigsmile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelenė.: 11 lapkričio 2009 - 12:40
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 13:34)

grazus, smulkus lasiukai smile.gif tik kompozicija nuobodoka blush2.gif
Atsakyti
Viksvaite, grazus lasiukai, as bandyciau smarkiai apkirpt, kad rudo lapo nebeliktu, ir tada lasiukai dar geriau isriskes.
Loretoidai pasakiska 4u.gif
Atsakyti
RamuteS, kaip tu su Photoscape darydama koliazus idedi i ji foto taip kad matytusi visas norimas daiktas g.gif nu man nesusimazina ta foto kai ikeliu i koliaza doh.gif tampau visaip bet ten tik slankioja ja ir tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 13:39)
Viksvaite, man visai gera si fotokompozicija  bigsmile.gif ir lasiukai matosi  thumbup.gif bek dabar tykstancius fotkint arba su atspindziais  mirksiukas.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 11, 13:39)
grazus, smulkus lasiukai smile.gif tik kompozicija nuobodoka  blush2.gif

QUOTE(RamuteS @ 2009 11 11, 13:43)
Viksvaite, grazus lasiukai, as bandyciau smarkiai apkirpt, kad rudo lapo nebeliktu, ir tada lasiukai dar geriau isriskes.

Ačiū mergaitės už komentarus 4u.gif

Di, mūsų mažajai 8 mėn. stuktelėjo prieš porą dienų
Atsakyti
Sveikos,
ND. Zūminimas kojomis smile.gif Ne pati gražiausia aplinka, bet šiuo metu šviesiausia vieta mano namuose blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Abi, gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 11, 13:30)
Abi, gerai  4u.gif

karsta.gif Palauksiu dar kelių balsų ir būsiu jau viską atsiskaičiusi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 13:34)
Na toli man iki tokių lašiukų  blink.gif
Aš pabūsiu pirmūnė  ax.gif
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų
Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit  smile.gif

Paprasta, bet ryskumas geras 4u.gif

Mano sena ir jau turbut visiems matyta foto, ryskumo truksta-zinau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Viksvaite- del miegalio tai per mazai vietos apacioje, ir virsuje tie piesiniai labai blasko demesi, per ryskus jie.

Loretoidai- labai patiko mergaite su orchideja, spalvos, nuotaika,detales thumbup.gif Viskas apgalvota ir suderinta. O del priespaskutines foto,tai pritariu Pelenei, ranka labai masyvi atrodo g.gif

Del Lasu,tai jau bandem cia pradzioj kankinti juos- nelabai man kas pavyko,bet galim vel pabandyt smile.gif

Abi- as uzsakitau ND
Atsakyti
O galima į vandens temą pieną? biggrin.gif

user posted image

Mano seeenas darbas...
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 13:02)
RamuteS, kaip tu su Photoscape darydama koliazus idedi i ji foto taip kad matytusi visas norimas daiktas  g.gif nu man nesusimazina ta foto kai ikeliu i koliaza  doh.gif tampau visaip bet ten tik slankioja ja ir tiek  doh.gif

As darau pagal sita pamokele. Ten galima pasikeisti nuotraukos dydi http://www.supermama...?...&p=23450825
Aciu Paperoni 4u.gif
Atsakyti