o tiesiog vanduo butu per daug?
Man lasiukai tinka
tai kaip suprantu nesvarbu koks pateikimas, kiek ju ir pan, toliau jau fantazijos laisve?
tai kaip suprantu nesvarbu koks pateikimas, kiek ju ir pan, toliau jau fantazijos laisve?
man abu variantai tinka
Man asmeniškai įdomiau būtų "vanduo" (ir lašiukai įeina ), lašiukai labai jau siaura ir konkreti
Savo miego pabandymų vis patingėdavau įkelti, manau jau ir nebeverta, kam įdomu buvo - flickre matė
Savo miego pabandymų vis patingėdavau įkelti, manau jau ir nebeverta, kam įdomu buvo - flickre matė
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 11, 13:18)
Man asmeniškai įdomiau būtų "vanduo" (ir lašiukai įeina ), lašiukai labai jau siaura ir konkreti
Ikelk ir cia nors as jau ne karta jas maciau, bet ne pro sal dar paziuret
o kuri is ju tau paciai labiausiai patinka?
Na tai gal nesimetom ir negaistam laiko ir kimbam i darbus
jei tema Lasiukai tai lasiukai, vanduo gales but vasarop kaip oras leis i lauka iseit
Susiaurinu truputi tema ir fotkinam tik krentancius, tykstancius lasiukus, lasu sudarytas skyscio skulpturas bei atspindzius lasiukuose, galima isbandyti viska arba kuria nors viena tema, kas kaip spes
jei tema Lasiukai tai lasiukai, vanduo gales but vasarop kaip oras leis i lauka iseit
Susiaurinu truputi tema ir fotkinam tik krentancius, tykstancius lasiukus, lasu sudarytas skyscio skulpturas bei atspindzius lasiukuose, galima isbandyti viska arba kuria nors viena tema, kas kaip spes
ai, as tai ne pries, jei lasiukai tai lasiukai. Ir galvot nieko daug nereikes
Na ką gi - šoku į važiuojantį traukinį
Mano miegančiosios gražuolės
Mano miegančiosios gražuolės
Na toli man iki tokių lašiukų
Aš pabūsiu pirmūnė
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų
Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit
Aš pabūsiu pirmūnė
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų
Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit
Loretoidai man labai patinka, zaviuosi sitais darbeliais. Kiekviena detale, tiek cukruotomis lupytemis (nesu tikra ar ten cukrus ), tiek sujaukta darbo vieta, tiek spalvomis... O ant orchidejos ziedelio juk irgi ne vanduo, o kazkas kito pabarstyta? Ar klystu?