Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o tiesiog vanduo butu per daug?
Atsakyti
Man lasiukai tinka smile.gif

tai kaip suprantu nesvarbu koks pateikimas, kiek ju ir pan, toliau jau fantazijos laisve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 11 lapkričio 2009 - 11:44
Manau, kad tiktų tik vanduo "veiksme", nes tuomet yra darbo išgauti būtent ryškų vaizdą, o šiaip stovinčius tai tas pats, kas ką nors makro režimu fotkint. Nu čia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
man abu variantai tinka ax.gif
Atsakyti
Man asmeniškai įdomiau būtų "vanduo" (ir lašiukai įeina ax.gif ), lašiukai labai jau siaura ir konkreti bigsmile.gif
Savo miego pabandymų vis patingėdavau įkelti, manau jau ir nebeverta, kam įdomu buvo - flickre matė tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 11, 13:18)
Man asmeniškai įdomiau būtų "vanduo" (ir lašiukai įeina ax.gif ), lašiukai labai jau siaura ir konkreti  bigsmile.gif
Savo miego pabandymų vis patingėdavau įkelti, manau jau ir nebeverta, kam įdomu buvo - flickre matė tongue.gif  smile.gif

Ikelk ir cia bigsmile.gif nors as jau ne karta jas maciau, bet ne pro sal dar paziuret smile.gif

o kuri is ju tau paciai labiausiai patinka? smile.gif
Atsakyti
Na tai gal nesimetom ir negaistam laiko ir kimbam i darbus ax.gif mirksiukas.gif

jei tema Lasiukai tai lasiukai, vanduo gales but vasarop kaip oras leis i lauka iseit doh.gif

Susiaurinu truputi tema ir fotkinam tik krentancius, tykstancius lasiukus, lasu sudarytas skyscio skulpturas bei atspindzius lasiukuose, galima isbandyti viska arba kuria nors viena tema, kas kaip spes 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ai, as tai ne pries, jei lasiukai tai lasiukai. Ir galvot nieko daug nereikes smile.gif
Atsakyti
Na ką gi - šoku į važiuojantį traukinį bigsmile.gif

Mano miegančiosios gražuolės blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Aciu visoms uz komentarus 4u.gif
QUOTE(BElge @ 2009 11 11, 03:03)
Horizonto temai keli kadrai is atostogu

Pirma patinka ir visai nekliuna horizontas per viduri, antra nelabai, o trecia labai grazi.

Lasiuku tema tinka, jau kelis kart norejau sigryzt prie ju. thumbup.gif
Atsakyti
Na toli man iki tokių lašiukų blink.gif
Aš pabūsiu pirmūnė ax.gif
Vakar lauke visi medžiai, žolė buvo pilni lašiukų

user posted image

Fotkė visai neapdirbta. Kritikuokit smile.gif
Atsakyti
Loretoidai smile.gif man labai patinka, zaviuosi sitais darbeliais. Kiekviena detale, tiek cukruotomis lupytemis (nesu tikra ar ten cukrus smile.gif ), tiek sujaukta darbo vieta, tiek spalvomis... O ant orchidejos ziedelio juk irgi ne vanduo, o kazkas kito pabarstyta? Ar klystu?
Atsakyti