Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Olive* @ 2009 11 19, 11:31)
taigi niekas neliepia fotkint nauju kadru, gal savo galerijoje ka atrasi  mirksiukas.gif drasiau  mirksiukas.gif

biggrin.gif namie perziuresiu ka turiu, iki vakaro dar liko laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 19, 11:28)
kaip gaila, as susilaikau sad.gif laiko tikrai neturesiu fotkinti kazka tikrai gero verto  verysad.gif  pasitemiu ir pasistengsiu kitamet  4u.gif

as irgi pasuoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 19, 11:46)
as irgi pasuoju  mirksiukas.gif

Di, nesupratau g.gif Taigi tu viena pagrindiniu mano ND vertintoju buvai. As galvojau, kad cia tik fukses lauzosi lotuliukas.gif
Nebent bijai nusivilti gauta dovana. Fuksiu vardu pazadu - mes pasistengsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 19, 12:19)
Di, nesupratau  g.gif  Taigi tu viena pagrindiniu mano ND vertintoju buvai. As galvojau, kad cia tik fukses lauzosi  lotuliukas.gif 
Nebent bijai nusivilti gauta dovana. Fuksiu vardu pazadu - mes pasistengsim  4u.gif

ne smile.gif ne tame esme.. baik tu. Tiesiog kazko stabdau ir tiek... tikrai neturiu ka siusti, pagrinde visur seima. O gelyciu gi irgi nesiusi smile.gif Norisi kazko ''menisko'', o tam laiko gali neuztekt igyvendinti .. Ai... nors galvoju gal reikia imt ir pasiryzt viena kart gyvenime g.gif
Niu gerai, siunciu duomenis ir as.... Meginsiu nenuvilti zmogaus kuriam siusiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 19, 11:43)
ne smile.gif ne tame esme.. baik tu. Tiesiog kazko stabdau ir tiek... tikrai neturiu ka siusti, pagrinde visur seima. O gelyciu gi irgi nesiusi smile.gif Norisi kazko ''menisko'', o tam laiko gali neuztekt igyvendinti .. Ai... nors galvoju gal reikia imt ir pasiryzt viena kart gyvenime  g.gif
Niu gerai, siunciu duomenis ir as.... Meginsiu nenuvilti zmogaus kuriam siusiu  blush2.gif

O kodėl gėlyčių nesiųsi blink.gif Man kol kas tik jos ir gaunasi pusėtinai. Jau geriau nusiųsti, kad ir paprastą, bet gražią, negu bandyti laužti meną, kai to dar nemoki (ir apsijuokti).
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 19, 11:50)
O kodėl gėlyčių nesiųsi  blink.gif  Man kol kas tik jos ir gaunasi pusėtinai. Jau geriau nusiųsti, kad ir paprastą, bet gražią, negu bandyti laužti meną, kai to dar nemoki (ir apsijuokti).

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labukas merguziukai. As vel griztu su savo ND (pagaliau "susitariau" su Flickr) blush2.gif Taip norisi prisijungti prie jusu kassavaitiniu ir kitu ND ax.gif

Taigi..... ND NR.1

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 19, 13:12)
Labukas merguziukai.

4u.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiomama @ 2009 11 19, 11:12)
Labukas merguziukai. As vel griztu su savo ND. Taip norisi prisijungti prie jusu kassavaitiniu ir kitu ND  ax.gif

Gerai thumbup.gif . Tai greiciau daryk ir junkis mirksiukas.gif .

Astyte, labai fainas drambliukas. Tik man truksta ryskumo, kad tas dumas butu stipriau apsviestas. Bet cia jau ko gero fono tamsinimas nuvoge ryskuma 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 19, 11:14)

QUOTE(laurx @ 2009 11 19, 11:18)
Gerai  thumbup.gif . Tai greiciau daryk ir junkis  mirksiukas.gif .

Aciu!!! 4u.gif Nu laukiu dar nuomoniu, ir eisiu daryti kitu, o kaip tycia, siand. namuose laaabai tamsu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiomama: 19 lapkričio 2009 - 12:22
Loretoidai jukis ir tu i kaledinius mainus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 19, 12:57)

drinks_cheers.gif

Di thumbup.gif
Atsakyti