Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(laurx @ 2009 11 18, 15:45)
Na, jei as cia kazko nemaisau, tai lyg ir lasiuku temai buvo viena savaite, o horizonto - dvi. Tai maniau, kad lasiukai siandien baigias ir darom dumus, o horizontas tik kita treciadieni  g.gif . Prasau, pataisykit jei klystu? Kaip ten is tiesu yra?

Pažiūrėk, visa info pirmoje žinutėje 4u.gif
Prieš lašiukus buvo dar miego tema, tada ir horizonto tema prasidėjo 4u.gif

QUOTE(DI @ 2009 11 18, 15:47)
ir dvi savaitine - KONTRASTAS (nezinau kaip geriau pavadint)
Renkam balsus kas UZ ir kas PRIES smile.gif

Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 18, 14:47)
tai darom tada savaitine - DUMAI
Renkam balsus kas UZ ir kas PRIES smile.gif

Uz

QUOTE(Will @ 2009 11 18, 14:51)
Pažiūrėk, visa info pirmoje žinutėje  4u.gif
Prieš lašiukus buvo dar miego tema, tada ir horizonto tema prasidėjo  4u.gif

Aha, jau paziurejau rolleyes.gif .
Atsakyti
Aš taip pat UŽ
Atsakyti
Aš UŽ thumbup.gif
Tik temą vadinačiau daugiskaita - KONTRASTAI. Man taip gražiau skamba blush2.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Sveiko mergaitės, jau perskaičiau dvi temas jūsų, nes pastrauoju metu labai susidomėjau fotografija, nusprendžiau įsigyti veidrodinį fotoaparatą ir mokytis fotografuoti. Negreit dar čia atsirasiu su darbais, bet kadanors tai tikrai bus! 4u.gif biggrin.gif O jūs visos nuostabios fotografės, didelė pagarba visoms smile.gif Dar norėčiau patarimo, kokį veidrodinį fotoaparatą geriausia pirkti? Noriu, kad turėtų pakankamai funkcijų, bet kad nebūtų labai brangus. Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 18, 14:47)

tai darom tada savaitine - DUMAI

As UZ

QUOTE(PurpleOrchid @ 2009 11 18, 15:29)
kokį veidrodinį fotoaparatą geriausia pirkti?

As turiu Canon eos 1000d (jis man atrodo pigiausias is veidrodiniu canonu), per akis man jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PurpleOrchid @ 2009 11 18, 15:29)
Dar norėčiau patarimo, kokį veidrodinį fotoaparatą geriausia pirkti? Noriu, kad turėtų pakankamai funkcijų, bet kad nebūtų labai brangus. Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte  smile.gif

Mano nuomone, daugumos veidrodiniu fotoaparatu funkcijos yra +- vienodos, todel jei cia tik megejiska fotografija neverta i ji daug sukisti, geriau jau papildomai truputi pasitaupius, koki tai objektyva nusipirkti.
Va cia rasi daug info apie ivairiu firmu fotikus ir gali juos palginti mirksiukas.gif :
http://dpreview.com/
Atsakyti
Sorry vel uz Off topic, tiesiog noriu pasidziaugt su jumis kartu

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

prikeliau savo foto is numirusiu cray.gif . Aciu antajo, kuri dave nuorodele i recovery programa
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 18, 16:39)

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 18, 17:03)
Aš UŽ  thumbup.gif
Tik temą vadinačiau daugiskaita - KONTRASTAI.    Man taip gražiau skamba  blush2.gif

tebunie kontrastai smile.gif

QUOTE(PurpleOrchid @ 2009 11 18, 17:29)
Sveiko mergaitės, jau perskaičiau dvi temas jūsų, nes pastrauoju metu labai susidomėjau fotografija, nusprendžiau įsigyti veidrodinį fotoaparatą ir mokytis fotografuoti. Negreit dar čia atsirasiu su darbais, bet kadanors tai tikrai bus!  4u.gif  biggrin.gif  O jūs visos nuostabios fotografės, didelė pagarba visoms  smile.gif  Dar norėčiau patarimo, kokį veidrodinį fotoaparatą geriausia pirkti? Noriu, kad turėtų pakankamai funkcijų, bet kad nebūtų labai brangus. Būčiau labai dėkinga, jei pagelbėtumėte  smile.gif

lauksim greiciau prisijungiant smile.gif gali jau ir dabar jungtis, greiciau viska perprasi, nei viena astudijuodama 4u.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 18, 18:39)

prikeliau savo foto is numirusiu cray.gif . Aciu antajo, kuri dave nuorodele i recovery programa

nu tikrai aciu Antajai 4u.gif bet kokia saunuole, szino tokius dalykus bigsmile.gif liuks kad nuotraukytes isgelbetos smile.gif

Ziuriu priestaraujanciu neatsirado smile.gif tai tada taip ir paliekam sias temas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 18, 19:39)

thumbup.gif smagu thumbup.gif
Atsakyti