Ievukis, labai nuotraukos. Ziurejau prie ko prisikabint ir neradau Na, gal ne bent paskutinej foto noretus ryskumo, bet cia ko gero anksti ryte fotkinai, nes taip kaip ruke atrodo.
Olive, man sie lasiukai nelabai. Kazko idomesnio noretusi.
o pas mus taip niūru ir tamsu, kad lašiukams rankos nekilo....užtat ir nuotaikos tokios ne į tema...
fragmentas iš mano prosenelės vazos...
fragmentas iš mano prosenelės vazos...
Ich, antra visai idomi . Pirmoms dviems man truksta ryskumo, o antroj ziurejau ir nusprendziau, kad ir taip visai neblogai ziuris. Berniukas lyg is sviesos ateinantis, o ir supynes prideda nerupestingos vaikystes ispudi .
Ich, antra net labai superinė man
Ačių už komentarus mano lašams
Ačių už komentarus mano lašams
Bažnyčių fotografavimo manija
Marijampolės bažnyčia
Marijampolės bažnyčia
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 22:39)
Pirmoji griūna į priekį. Ar nebandai tokių dalykų tvarkyti su ps? Ten yra tokia "pastatų ištiesinimo" galimybė. Aš dar to daryti nebandžiau
QUOTE(laurx @ 2009 11 17, 19:35)
Ich, antra visai idomi . Pirmoms dviems man truksta ryskumo, o antroj ziurejau ir nusprendziau, kad ir taip visai neblogai ziuris. Berniukas lyg is sviesos ateinantis, o ir supynes prideda nerupestingos vaikystes ispudi .
Aciu
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 17, 19:41)
ich- labai grazu, ypac 2 ir 3
QUOTE(Abi @ 2009 11 17, 21:04)
Ich, antra net labai superinė man
rarity, nemoku komentuot tokiu
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 17, 21:47)
Pirmoji griūna į priekį. Ar nebandai tokių dalykų tvarkyti su ps? Ten yra tokia "pastatų ištiesinimo" galimybė. Aš dar to daryti nebandžiau
Viksvaite, Su PS dar nesuėjome į labai artimą draugystę Gal kada nors, tolimoje ateityje Beje, o kur yra tas pastatų tiesinimas? Bandyčiau paieškoti
Beje, man ji kaip tik atgal griūna
ich, aš visai nemoku komentuoti
Nu mergos, pasakykit ką nors apie mano bažnyčias. Ar čia jau visiškas briedas, ar dar galiu bandyti.
Bet blyn, kaip kabina ta naktinė fotografija. Tik labai ilgai užtrunka viskas ir pas mus kaime nelabai yra ką fotkinti. Sakiau eisiu kalėjimą fotografuoti - nenušaus kaži
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 23:07)
Nu mergos, pasakykit ką nors apie mano bažnyčias. Ar čia jau visiškas briedas, ar dar galiu bandyti.
Pirmoje man kazkaip keistai ta baznycia atrodo Apacia plati tokia, ar cia tokia ji istikruju yra? Antroje nesiziuri tie visi kryziai nukapoti. Ir abi tokios suspaustos man atrodo foto, visko labai daug jose
Rarity, man kažkaip nesižiūri ir spalvos nepatinka
O kada nauja tema ND bus skelbiama?
O kada nauja tema ND bus skelbiama?
QUOTE(ich @ 2009 11 17, 22:24)
Pirmoje man kazkaip keistai ta baznycia atrodo Apacia plati tokia, ar cia tokia ji istikruju yra? Antroje nesiziuri tie visi kryziai nukapoti. Ir abi tokios suspaustos man atrodo foto, visko labai daug jose
Fotografuota iš apačios, todėl atrodo siaurėjanti į viršų
Antrosios kryžius reikėtų gal visai nukirpti
O spalvos... Hmmm... pasirodo ne ant raw fotkinau Auto WB.