Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ievukis, labai thumbup.gif nuotraukos. Ziurejau prie ko prisikabint ir neradau mirksiukas.gif Na, gal ne bent paskutinej foto noretus ryskumo, bet cia ko gero anksti ryte fotkinai, nes taip kaip ruke atrodo.

Olive, man sie lasiukai nelabai. Kazko idomesnio noretusi. 4u.gif
Atsakyti
o pas mus taip niūru ir tamsu, kad lašiukams rankos nekilo....užtat ir nuotaikos tokios g.gif ne į tema... verysad.gif
fragmentas iš mano prosenelės vazos...
user posted image
Atsakyti
Ich, antra visai idomi bigsmile.gif . Pirmoms dviems man truksta ryskumo, o antroj ziurejau ir nusprendziau, kad ir taip visai neblogai ziuris. Berniukas lyg is sviesos ateinantis, o ir supynes prideda nerupestingos vaikystes ispudi thumbup.gif.
Atsakyti
Aj isvis ten tie mano lasai nesusipratimas kazkoks, jauciu dingo kokybe kai padariau koliaza.

ich- labai grazu, ypac 2 ir 3 bigsmile.gif
Atsakyti
Ich, antra net labai superinė man thumbup.gif

Ačių už komentarus mano lašams 4u.gif
Atsakyti
Bažnyčių fotografavimo manija wink.gif

Marijampolės bažnyčia

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 22:39)
Bažnyčių fotografavimo manija wink.gif

Marijampolės bažnyčia

Pirmoji griūna į priekį. Ar nebandai tokių dalykų tvarkyti su ps? Ten yra tokia "pastatų ištiesinimo" galimybė. Aš dar to daryti nebandžiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 17, 19:35)
Ich, antra visai idomi  bigsmile.gif . Pirmoms dviems man truksta ryskumo, o antroj ziurejau ir nusprendziau, kad ir taip visai neblogai ziuris. Berniukas lyg is sviesos ateinantis, o ir supynes prideda nerupestingos vaikystes ispudi  thumbup.gif.

Aciu 4u.gif

QUOTE(*Citra* @ 2009 11 17, 19:41)
ich- labai grazu, ypac 2 ir 3  bigsmile.gif

4u.gif

QUOTE(Abi @ 2009 11 17, 21:04)
Ich, antra net labai superinė man  thumbup.gif

4u.gif

rarity, nemoku komentuot tokiu unsure.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 17, 21:47)
Pirmoji griūna į priekį. Ar nebandai tokių dalykų tvarkyti su ps? Ten yra tokia "pastatų ištiesinimo" galimybė. Aš dar to daryti nebandžiau  ax.gif

Viksvaite, Su PS dar nesuėjome į labai artimą draugystę doh.gif Gal kada nors, tolimoje ateityje bigsmile.gif Beje, o kur yra tas pastatų tiesinimas? Bandyčiau paieškoti mirksiukas.gif

Beje, man ji kaip tik atgal griūna blink.gif

ich, aš visai nemoku komentuoti blush2.gif

Nu mergos, pasakykit ką nors apie mano bažnyčias. Ar čia jau visiškas briedas, ar dar galiu bandyti.

Bet blyn, kaip kabina ta naktinė fotografija. Tik labai ilgai užtrunka viskas ir pas mus kaime nelabai yra ką fotkinti. Sakiau eisiu kalėjimą fotografuoti - nenušaus kaži g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 17 lapkričio 2009 - 22:18
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 23:07)
Nu mergos, pasakykit ką nors apie mano bažnyčias. Ar čia jau visiškas briedas, ar dar galiu bandyti.

Pirmoje man kazkaip keistai ta baznycia atrodo g.gif Apacia plati tokia, ar cia tokia ji istikruju yra? smile.gif Antroje nesiziuri tie visi kryziai nukapoti. Ir abi tokios suspaustos man atrodo foto, visko labai daug jose 4u.gif
Atsakyti
Rarity, man kažkaip nesižiūri ir spalvos nepatinka blush2.gif

O kada nauja tema ND bus skelbiama?
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 11 17, 22:24)
Pirmoje man kazkaip keistai ta baznycia atrodo g.gif Apacia plati tokia, ar cia tokia ji istikruju yra? smile.gif Antroje nesiziuri tie visi kryziai nukapoti. Ir abi tokios suspaustos man atrodo foto, visko labai daug jose 4u.gif

Fotografuota iš apačios, todėl atrodo siaurėjanti į viršų blink.gif

Antrosios kryžius reikėtų gal visai nukirpti g.gif

O spalvos... Hmmm... pasirodo ne ant raw fotkinau blush2.gif Auto WB.
Atsakyti