Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Viksvaite, super! bigsmile.gif
Atsakyti
Viksvaite, gerai gavosi thumbup.gif tik gal fono noretusi labiau i juros tema mirksiukas.gif melsvo ar pan. blush2.gif
Atsakyti
Sauniu lasiuku pazeret thumbup.gif Viksvaite, sauniai thumbup.gif
Jau nedaug liko, ir as maldausiu, kad ir mane itrauktumete i sarasiuka, nes kai pradesit cia dalintis dovanom, tai mirsiu is pavydo doh.gif lotuliukas.gif aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe cool.gif
Nu kas per mada mano, tiek veiduku prikisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogienė: 17 lapkričio 2009 - 15:16
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 15:07)
aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe  cool.gif

Be abejo cool.gif Aš už 15x20 formatą, nes tikrai ne visos foto kvadratu žiūris.

Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 16:07)
Jau nedaug liko, ir as maldausiu, kad ir mane itrauktumete i sarasiuka, nes kai pradesit cia dalintis dovanom, tai mirsiu is pavydo  doh.gif  lotuliukas.gif aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe  cool.gif

As turbut del to ir uzsirasiau blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar paskaiciau pas pazengusias, kad jos jau ne pirmus metus tai daro ir kaip viskas fainai, tai noras dar labiau uzaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 15:07)
Sauniu lasiuku pazeret  thumbup.gif Viksvaite, sauniai  thumbup.gif
Jau nedaug liko, ir as maldausiu, kad ir mane itrauktumete i sarasiuka, nes kai pradesit cia dalintis dovanom, tai mirsiu is pavydo  doh.gif  lotuliukas.gif aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe  cool.gif
Nu kas per mada mano, tiek veiduku prikisti...

Tai tu dar neužsirašei blink.gif Marš registruotis mirksiukas.gif Aišku mirsi, kai nieko negausi, o mes čia svaigsim bigsmile.gif

Dėl formato, tai priklauso nuo fotkės - gali būti ir kvadratas ir 15x20 (IMHO)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 17 lapkričio 2009 - 15:45
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 15:43)
Tai tu dar neužsirašei  blink.gif  Marš registruotis  mirksiukas.gif Aišku mirsi, kai nieko negausi, o mes čia svaigsim  bigsmile.gif

Dėl formato, tai priklauso nuo fotkės - gali būti ir kvadratas ir 15x20 (IMHO)

ne pirma karta tu man jau spiri i sedyne biggrin.gif aciu, jau greitai registruosiuos, nes potencialiai mano viltys sudetos i gele, kuri siuo metu skleidziasi, gal pavyks graziai nufotkinti, tai turesiu ka padovanot, nes gele neeiline bigsmile.gif
Atsakyti
Patiko Abi pirmoji foto ir Viksvaites idomus piesinukas. As vat ka pabandziau padaryti- prisipazinsiu, lasai ne mano stiprioji sritis rolleyes.gif

user posted image

user posted image

ziuriu kokybe nekokia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2009 11 17, 16:07)
Viksvaite, gerai gavosi  thumbup.gif tik gal fono noretusi labiau i juros tema  mirksiukas.gif melsvo ar pan. blush2.gif

apie melsvą foną buvau pagalvojusi, Pabandysiu, jei 2.gif essen.gif essen.gif leis. . Dar juk reikia horizonto nd atsiskaityti doh.gif
Atsakyti
As cia su gerokai pasenusiom naujienom,bet kadangi buvau atitrukus tai dziaugiuos dabar ax.gif (as cia apie rudens konkurseli jei dar kas pamenat blush2.gif ) Labai aciu balsavusioms,nepatikejau kad antra vieta gavau blush2.gif
O kas del keliones...Kazkodel bekeliaujant ir fotografuojant staiga pamirsau visas elementarias fotografavimo taisykles doh.gif Perziurinejau foto,tai vos kelias radau jums parodyti.Ot geda kad taip atsipalaidavau doh.gif Taigi...
Saulei patekejus ant Mozes kalno...

user posted image

user posted image

Vakaras plaukiant Nilu...

user posted image

Tiesiog vakaras

user posted image

Piramide

user posted image

Visas kitas galiu rodyt tik tevam ir draugam pasakojant apie kelione.Nu geda tai negaliu doh.gif
Atsakyti
Citra, labai mazos foto doh.gif
Ievukis, grazus kelioniniai vaizdai wub.gif ypac pirmos dvi thumbup.gif meile kalnams turiu biggrin.gif

o cia dar i lasiuku tema blush2.gif
aplijo
user posted image

user posted image
didesnes flickr galit paziuret blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 17 lapkričio 2009 - 16:51
Citra, man ryskumo truksta g.gif As bandziau su lasiukais, bet nieko nesigavo schmoll.gif

Siandien gaudziau saule smile.gif
Horizontas
user posted image
Cia siaip smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti