Viksvaite, super!
Viksvaite, gerai gavosi tik gal fono noretusi labiau i juros tema melsvo ar pan.
Sauniu lasiuku pazeret Viksvaite, sauniai
Jau nedaug liko, ir as maldausiu, kad ir mane itrauktumete i sarasiuka, nes kai pradesit cia dalintis dovanom, tai mirsiu is pavydo aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe
Nu kas per mada mano, tiek veiduku prikisti...
Jau nedaug liko, ir as maldausiu, kad ir mane itrauktumete i sarasiuka, nes kai pradesit cia dalintis dovanom, tai mirsiu is pavydo aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 15:07)
aisku, kad visos stengsis is paskutiniuju, nes tai tooookia atsakomybe
Be abejo Aš už 15x20 formatą, nes tikrai ne visos foto kvadratu žiūris.
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 16:07)
As turbut del to ir uzsirasiau Dar paskaiciau pas pazengusias, kad jos jau ne pirmus metus tai daro ir kaip viskas fainai, tai noras dar labiau uzaugo
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 17, 15:07)
Sauniu lasiuku pazeret Viksvaite, sauniai
Tai tu dar neužsirašei Marš registruotis Aišku mirsi, kai nieko negausi, o mes čia svaigsim
Dėl formato, tai priklauso nuo fotkės - gali būti ir kvadratas ir 15x20 (IMHO)
QUOTE(rarity @ 2009 11 17, 15:43)
Tai tu dar neužsirašei Marš registruotis Aišku mirsi, kai nieko negausi, o mes čia svaigsim
ne pirma karta tu man jau spiri i sedyne aciu, jau greitai registruosiuos, nes potencialiai mano viltys sudetos i gele, kuri siuo metu skleidziasi, gal pavyks graziai nufotkinti, tai turesiu ka padovanot, nes gele neeiline
QUOTE(Olive* @ 2009 11 17, 16:07)
Viksvaite, gerai gavosi tik gal fono noretusi labiau i juros tema melsvo ar pan.
apie melsvą foną buvau pagalvojusi, Pabandysiu, jei leis. . Dar juk reikia horizonto nd atsiskaityti
As cia su gerokai pasenusiom naujienom,bet kadangi buvau atitrukus tai dziaugiuos dabar (as cia apie rudens konkurseli jei dar kas pamenat ) Labai aciu balsavusioms,nepatikejau kad antra vieta gavau
O kas del keliones...Kazkodel bekeliaujant ir fotografuojant staiga pamirsau visas elementarias fotografavimo taisykles Perziurinejau foto,tai vos kelias radau jums parodyti.Ot geda kad taip atsipalaidavau Taigi...
Saulei patekejus ant Mozes kalno...
Vakaras plaukiant Nilu...
Tiesiog vakaras
Piramide
Visas kitas galiu rodyt tik tevam ir draugam pasakojant apie kelione.Nu geda tai negaliu
O kas del keliones...Kazkodel bekeliaujant ir fotografuojant staiga pamirsau visas elementarias fotografavimo taisykles Perziurinejau foto,tai vos kelias radau jums parodyti.Ot geda kad taip atsipalaidavau Taigi...
Saulei patekejus ant Mozes kalno...
Vakaras plaukiant Nilu...
Tiesiog vakaras
Piramide
Visas kitas galiu rodyt tik tevam ir draugam pasakojant apie kelione.Nu geda tai negaliu
Citra, labai mazos foto
Ievukis, grazus kelioniniai vaizdai ypac pirmos dvi meile kalnams turiu
o cia dar i lasiuku tema
aplijo
didesnes flickr galit paziuret
Ievukis, grazus kelioniniai vaizdai ypac pirmos dvi meile kalnams turiu
o cia dar i lasiuku tema
aplijo
didesnes flickr galit paziuret
Citra, man ryskumo truksta As bandziau su lasiukais, bet nieko nesigavo
Siandien gaudziau saule
Horizontas