Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes smile.gif

Belge, sutinku su daugumos nuomone del nuotrauku 4u.gif Tiesiog nesinori kartotis, nes viskas jau kelis kartus issakyta mirksiukas.gif

TAI KOKIA SIOS SAVAITES TEMA? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 11 lapkričio 2009 - 09:17
Belge, man pirmoji, paskutine tokia lyg matyta jau, o pirmoji ir ryskumu patinka ir tas dviratis man gerai ziurisi 4u.gif
Atsakyti
Šoku į išvažiavusį traukinį smile.gif Di dėka miegelio fotkė patobulėjo. Įvertinkit

user posted image

Di 4u.gif Papasakok kaip su sp j/b padarei. Neišėjo man. Skaičiau ir aną temelę schmoll.gif
Atsakyti
man apacios truksta unsure.gif bet JB variantas daug geriau ziurisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 11:08)
Di  4u.gif Papasakok kaip su sp j/b padarei. Neišėjo man. Skaičiau ir aną temelę  schmoll.gif

as dejau GRADIENT MAPA BW, ir dar kontrasto siek tiek, ir sarpo.
bet siaip BW paversti nuotrauka yra begale variantu. As pvz viena kart verciu vienaip, kita kart kitaip doh.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 11 11, 11:18)
man apacios truksta  unsure.gif bet JB variantas daug geriau ziurisi  mirksiukas.gif

apacios truksta, bet kitaip nesikerpa mirksiukas.gif

Viksvaite, patarimo neprasei bet as patarsiu vis tiek blush2.gif . Kai ruosiesi fotografuoti, stenkis pagalvoti apie fona, apie krastus nuotraukos, erdve, spalvas. Nes pats pasiruosimas fotografavimui ir uzima daugiausiai laiko. O po to jau tik pykst pokst is ivairiu kampu smile.gif 4u.gif
beja, kiek mazutei laiko dabar?
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 11, 11:26)
O po to jau tik pykst pokst is ivairiu kampu smile.gif

oj nesutikciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 11:27)
oj nesutikciau  ax.gif

pykst pokst turejau omeny pati fotografavima jau po pasiruosimo. o su kuo nesutiktum?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Tai po trumpo pasitarimo Skype buvo pasiulyta nauja savaites tema "LASIUKAI"

ar pritariat? laukiam bent 5 balsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 11:12)
Sveikutes  4u.gif
Tai po trumpo pasitarimo Skype buvo pasiulyta nauja savaites tema "LASIUKAI"

ar pritariat? laukiam bent 5 balsu  ax.gif

Aš tai už, tik galvoju, ką mes juos fotkinant išmoksim? ryškumas? pabandymai su blykste, išlaikymu? šiaip čia graži tema biggrin.gif
Atsakyti
solo, as irgi nelabai uz sia tema buvau, nes jau fotkinau dar pacioj pradzioje kai ND dariau ir ji yra prie ND, tai kaip ir kiekviena turetu pasibandyti juos fotkinti, na bet is kitos puses juk ta savaitele greit prabegs ir vel kita tema imsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 11:22)
solo, as irgi nelabai uz sia tema buvau, nes jau fotkinau dar pacioj pradzioje kai ND dariau ir ji yra prie ND, tai kaip ir kiekviena turetu pasibandyti juos fotkinti, na bet is kitos puses juk ta savaitele greit prabegs ir vel kita tema imsim  4u.gif

ne, aš tai neprieštarauju, man visos temos geros, kad tik naudos būtų 4u.gif
Atsakyti

Lašiukai tai ne tik tykštantys, bet ir visokie kitokie. Man asmeniškai tai lašiukai yra labai puikus objektas. Manau, kad tikrai darom lašiukus thumbup.gif
Atsakyti