Sveikutes
Belge, sutinku su daugumos nuomone del nuotrauku Tiesiog nesinori kartotis, nes viskas jau kelis kartus issakyta
TAI KOKIA SIOS SAVAITES TEMA?
Belge, man pirmoji, paskutine tokia lyg matyta jau, o pirmoji ir ryskumu patinka ir tas dviratis man gerai ziurisi
Šoku į išvažiavusį traukinį Di dėka miegelio fotkė patobulėjo. Įvertinkit
Di Papasakok kaip su sp j/b padarei. Neišėjo man. Skaičiau ir aną temelę
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 11, 11:08)
as dejau GRADIENT MAPA BW, ir dar kontrasto siek tiek, ir sarpo.
bet siaip BW paversti nuotrauka yra begale variantu. As pvz viena kart verciu vienaip, kita kart kitaip
QUOTE(Valetta @ 2009 11 11, 11:18)
man apacios truksta bet JB variantas daug geriau ziurisi
apacios truksta, bet kitaip nesikerpa
Viksvaite, patarimo neprasei bet as patarsiu vis tiek . Kai ruosiesi fotografuoti, stenkis pagalvoti apie fona, apie krastus nuotraukos, erdve, spalvas. Nes pats pasiruosimas fotografavimui ir uzima daugiausiai laiko. O po to jau tik pykst pokst is ivairiu kampu
beja, kiek mazutei laiko dabar?
QUOTE(DI @ 2009 11 11, 11:26)
O po to jau tik pykst pokst is ivairiu kampu
oj nesutikciau
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 11, 11:27)
oj nesutikciau
pykst pokst turejau omeny pati fotografavima jau po pasiruosimo. o su kuo nesutiktum?
Sveikutes
Tai po trumpo pasitarimo Skype buvo pasiulyta nauja savaites tema "LASIUKAI"
ar pritariat? laukiam bent 5 balsu
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 11:12)
Sveikutes
Aš tai už, tik galvoju, ką mes juos fotkinant išmoksim? ryškumas? pabandymai su blykste, išlaikymu? šiaip čia graži tema
solo, as irgi nelabai uz sia tema buvau, nes jau fotkinau dar pacioj pradzioje kai ND dariau ir ji yra prie ND, tai kaip ir kiekviena turetu pasibandyti juos fotkinti, na bet is kitos puses juk ta savaitele greit prabegs ir vel kita tema imsim
QUOTE(Pelenė. @ 2009 11 11, 11:22)
solo, as irgi nelabai uz sia tema buvau, nes jau fotkinau dar pacioj pradzioje kai ND dariau ir ji yra prie ND, tai kaip ir kiekviena turetu pasibandyti juos fotkinti, na bet is kitos puses juk ta savaitele greit prabegs ir vel kita tema imsim
ne, aš tai neprieštarauju, man visos temos geros, kad tik naudos būtų
Lašiukai tai ne tik tykštantys, bet ir visokie kitokie. Man asmeniškai tai lašiukai yra labai puikus objektas. Manau, kad tikrai darom lašiukus