Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Melodi @ 2009 11 16, 22:36)
Nu kai kuriems gal ir nereik...ale literatura lasu fotkinimo raso, kad reik biggrin.gif  As jei rimtai tai net nebandziau su tokiu, nes nusrendziau, kad ner ko gero ir greito rezultato tiketis blush2.gif

pas mane dauguma pavykusiu bandymu buvo kazkodel prie 1/50s ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 11 16, 22:42)
g.gif O kam tiek laukti? Man pvz. norisi ankščiau žinoti, nes gal nerasiu tokios nuotraukos, ir teks ieškoti gerų kadrų  blush2.gif

Tai gal per šią savaitę susiregistruojam g.gif Vis tik reikia laiko nufotkinti ką nors gražaus. Aš tai tikrai nieko neturiu blink.gif
Atsakyti
Emigrante, labiausiai man 4 ir priespaskutine ziuris, tik tamsokos. O su geliu ziedlapiais schmoll.gif, netvarkingai atrodo smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 16, 21:30)
As su tokiu islaikymu fotkijau. Keliu i Flickr'a, tuoj imesiu cia jusu kritikai  ax.gif

Papildyta:
Na keliu ir as savo laselius. Ir laukiu kritikos  ax.gif

jei nemaišau - tai prieš paskutinė man atrodo geriausiai, ryškiausias lašiukas. Žiedlapiai visai neblogai būtų, tik matyt jie išsisklaidė nuo kapsėjimo ir toks bardakėlis pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 11 16, 23:42)
g.gif O kam tiek laukti? Man pvz. norisi ankščiau žinoti, nes gal nerasiu tokios nuotraukos, ir teks ieškoti gerų kadrų  blush2.gif

Tai susitarkim kada jau traukiam tuos vardelius...aš kad ir šiandien galiu biggrin.gif bet sakau gal dar yra tokių, kurie vis bando drąsintis biggrin.gif

P.S. dalyvių nikai mano paraše smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 17 lapkričio 2009 - 08:27
QUOTE(ich @ 2009 11 16, 19:45)
Ryskumo labai truksta ir tamsu, bet ideja labai gera thumbup.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 11 16, 19:51)
deiido, ideja liuks, kazko triuksmu daug, iso koks nustatytas?

QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 20:43)
deiido, labai idomi ideja, tik noretusi ryskiau  mirksiukas.gif .

QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 20:51)
Tamsu ir neryšku, bet labai labai  thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 23:44)
deiido lb liux lasai, tik grudas kliudo, truksta aiskumo, skaidrumo smile.gif

ačiū, mergaites 4u.gif vat, su tais nustatymais tai dar niekaip ir nesutariu doh.gif
neperkandu ir vsio cry.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 17, 10:23)
Tai susitarkim kada jau traukiam tuos vardelius...aš kad ir šiandien galiu  biggrin.gif  bet sakau gal dar yra tokių, kurie vis bando drąsintis  biggrin.gif

aš jau įsidrąsinau blush2.gif ax.gif noriu dalyvauti 4u.gif gal ir nelabai pavyks, bet labai labai labai stengsiuos....
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 20:43)
Na, o stai mano lasiukai, kur siandien gaudziau:

oi, koks taisyklingas simpatulka wub.gif
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 17, 00:30)
Na keliu ir as savo laselius. Ir laukiu kritikos  ax.gif

man septintoji foto labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 16, 22:45)
pas mane dauguma pavykusiu bandymu buvo kazkodel prie  1/50s ax.gif  ax.gif

Nu tai tu saunuole thumbup.gif Zinok su 1/50 man net vaikas idealiai ryskus nesigauna...nekalbu apie lasus... blush2.gif Rankos dreba man visada lotuliukas.gif

Emigrante...man daugumoj tai vistik truksta to ryskumo gal g.gif Siaip labiausiai 3 ir 5 patiko. Bardakelis man nelabai maiso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 17, 09:10)
Nu tai tu saunuole thumbup.gif Zinok su 1/50 man net vaikas idealiai ryskus nesigauna...nekalbu apie lasus... blush2.gif Rankos dreba man visada lotuliukas.gif

dabar ant tiek nefotkinciau -butu maziau ismestu kadru lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ok. Ninin privertė mani susimąstyt šiandi biggrin.gif Skelbiu paskutinę registravimosi dieną 2009 m. lapkričio 19 d. 20-tą dieną darom traukimus... Ir dar bus laiko pamąstymams ar pafotkinimams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 17 lapkričio 2009 - 10:04
Balsuojam kokio dydžio foto siunčiam Kalėdiniuose mainuose wink.gif

Yra du variantai: 20x15 arba A4 smile.gif (gali būti ir kvadratinė foto, bet jau maždaug dydį pačiam siuntėjui teks susireguliuot smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 17, 10:23)

Yra du variantai: 20x15 arba A4    smile.gif  (gali būti ir kvadratinė foto, bet jau maždaug dydį pačiam siuntėjui teks susireguliuot  smile.gif )

Aš už 20x15... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 16, 23:10)
tai gal jau iskeptas biggrin.gif

aha biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 23:46)
Vis tik reikia laiko nufotkinti ką nors gražaus. Aš tai tikrai nieko neturiu  blink.gif

su tokiais pasisakymai tik i nevilti varot doh.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 17, 11:23)

Yra du variantai: 20x15 arba A4    smile.gif  (gali būti ir kvadratinė foto, bet jau maždaug dydį pačiam siuntėjui teks susireguliuot  smile.gif )

as irgi uz 20*15 arba kvadrata rolleyes.gif g.gif
Atsakyti