deiido lb liux lasai, tik grudas kliudo, truksta aiskumo, skaidrumo
Baznycios nuotraukos man nlb, antrojoj horizontas svyra
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:44)
Tą antrą tai galai žino pagal ką tiesint Pagal vieną liniją tiesini, tai pagal kitą griūna
QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 22:48)
Tą antrą tai galai žino pagal ką tiesint Pagal vieną liniją tiesini, tai pagal kitą griūna
tai manau pagal pagrindą į ką ji remiasi ne pagal bokštus juk o tai, kad ji krypsta, vadinas kampas nelabai
niu pagalvojau as taip drasiai uzsirasiau i mainus - o cia ziuriu visos tik bijo! tai ka jau atsisaukt man tada? as asmeniskai lauksiu foto kuria zmogus siuncia man.. kur galvoja kad ji gera, ir nesvarbu pazenges jis labai toli ar tik pradedantis! vat! ir baikit prasytis komplimentu - rasykites tik i sarasa!
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:53)
tai manau pagal pagrindą į ką ji remiasi ne pagal bokštus juk o tai, kad ji krypsta, vadinas kampas nelabai
Geriau? Tiesinau pagal centrinę vertikalią ašį - durys-langas-kryžius
QUOTE(antajo @ 2009 11 16, 21:57)
niu pagalvojau as taip drasiai uzsirasiau i mainus - o cia ziuriu visos tik bijo! tai ka jau atsisaukt man tada? as asmeniskai lauksiu foto kuria zmogus siuncia man.. kur galvoja kad ji gera, ir nesvarbu pazenges jis labai toli ar tik pradedantis! vat! ir baikit prasytis komplimentu - rasykites tik i sarasa!
Na nebambėk jau, viskas bus
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:11)
o iki kada iskept reik kadra?
tai gal jau iskeptas
Labas vakaras
Graziu foto pridejot, lasai daugumoj Antajo deserto ryskumas superinis Man tai baisiai geda prisipazint, nesigavo nieko rodomo is tu lasu Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret?
Boruzka, naktinis Vilnius labai Isvis, ziuriu dalis lasus, dalis nakti demonstruoja
Del Kalediniu mainu tai as pasuoju, klaikiai laiko neturiu, o ir tas kuri turiu labai neprognozuojamas, tai nenoriu atsakomybes prisiimt
Graziu foto pridejot, lasai daugumoj Antajo deserto ryskumas superinis Man tai baisiai geda prisipazint, nesigavo nieko rodomo is tu lasu Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret?
Boruzka, naktinis Vilnius labai Isvis, ziuriu dalis lasus, dalis nakti demonstruoja
Del Kalediniu mainu tai as pasuoju, klaikiai laiko neturiu, o ir tas kuri turiu labai neprognozuojamas, tai nenoriu atsakomybes prisiimt
QUOTE(Melodi @ 2009 11 16, 22:12)
kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip :
tai kad nereik trumpiau
QUOTE(Melodi @ 2009 11 16, 21:12)
Labas vakaras
Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret?
Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret?
As su tokiu islaikymu fotkijau. Keliu i Flickr'a, tuoj imesiu cia jusu kritikai
Papildyta:
Na keliu ir as savo laselius. Ir laukiu kritikos
QUOTE(bonda @ 2009 11 16, 22:16)
tai kad nereik trumpiau
Nu kai kuriems gal ir nereik...ale literatura lasu fotkinimo raso, kad reik As jei rimtai tai net nebandziau su tokiu, nes nusrendziau, kad ner ko gero ir greito rezultato tiketis
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 15:50)
Manau nebus vėlu iki gruodžio pradžios Tai dar yra dvi savaitės O kam siųsim, tai amtysim, nes sužinosim vardą, pavardę adresą to žmogaus tik tas, kuris lauks foto nežinos iš ko laukia ... bus siurpraizas
O kam tiek laukti? Man pvz. norisi ankščiau žinoti, nes gal nerasiu tokios nuotraukos, ir teks ieškoti gerų kadrų
emigrante, lasai fainus, tik pirmose 2foto tie lapeliai trukdo man, nelabai supratau kas ten kol kitu nepamaciau..
siaip man tai 4 butu labai - tik truputi ryskumo truksta, o va 7 tai gerai!
siaip man tai 4 butu labai - tik truputi ryskumo truksta, o va 7 tai gerai!