Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

deiido lb liux lasai, tik grudas kliudo, truksta aiskumo, skaidrumo smile.gif

Baznycios nuotraukos man nlb, antrojoj horizontas svyra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:44)

Baznycios nuotraukos man nlb, antrojoj horizontas svyra smile.gif

Tą antrą tai galai žino pagal ką tiesint doh.gif Pagal vieną liniją tiesini, tai pagal kitą griūna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 22:48)
Tą antrą tai galai žino pagal ką tiesint  doh.gif  Pagal vieną liniją tiesini, tai pagal kitą griūna  rolleyes.gif

tai manau pagal pagrindą į ką ji remiasi smile.gif ne pagal bokštus juk smile.gif o tai, kad ji krypsta, vadinas kampas nelabai smile.gif
Atsakyti
niu pagalvojau as taip drasiai uzsirasiau i mainus - o cia ziuriu visos tik bijo! tai ka jau atsisaukt man tada? unsure.gif doh.gif as asmeniskai lauksiu foto kuria zmogus siuncia man.. kur galvoja kad ji gera, ir nesvarbu pazenges jis labai toli ar tik pradedantis! vat! ir baikit prasytis komplimentu - rasykites tik i sarasa! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:53)
tai manau pagal pagrindą į ką ji remiasi smile.gif ne pagal bokštus juk smile.gif o tai, kad ji krypsta, vadinas kampas nelabai smile.gif

pioneer.gif
Geriau? Tiesinau pagal centrinę vertikalią ašį - durys-langas-kryžius

user posted image

QUOTE(antajo @ 2009 11 16, 21:57)
niu pagalvojau as taip drasiai uzsirasiau i mainus - o cia ziuriu visos tik bijo! tai ka jau atsisaukt man tada?  unsure.gif  doh.gif  as asmeniskai lauksiu foto kuria zmogus siuncia man.. kur galvoja kad ji gera, ir nesvarbu pazenges jis labai toli ar tik pradedantis! vat! ir baikit prasytis komplimentu - rasykites tik i sarasa!  tongue.gif

Na nebambėk jau, viskas bus ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 16 lapkričio 2009 - 22:03

QUOTE(Zitlali @ 2009 11 16, 21:11)
o iki kada iskept reik kadra?

tai gal jau iskeptas biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Graziu foto pridejot, lasai daugumoj thumbup.gif Antajo deserto ryskumas superinis 4u.gif Man tai baisiai geda prisipazint, nesigavo nieko rodomo is tu lasu doh.gif Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip doh.gif O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret? g.gif

Boruzka, naktinis Vilnius labai wub.gif Isvis, ziuriu dalis lasus, dalis nakti demonstruoja biggrin.gif

Del Kalediniu mainu tai as pasuoju, klaikiai laiko neturiu, o ir tas kuri turiu labai neprognozuojamas, tai nenoriu atsakomybes prisiimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 16, 22:12)
kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip :

tai kad nereik trumpiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2009 11 16, 21:12)
Labas vakaras smile.gif

Gal kas Canonus turit patarsit, kai isijungiu blykste trumpiausias galimas islaikymas pasidaro 1/200 ir daugiau niekaip doh.gif O be blykstes tamsu ziauriai namie, net prie lango, kai pasidara 1/800, 1/1000. Perknisau fotiko instrukcija skersai isilgai, neraso kaip atjungt toki finta, gal kas susiduret? g.gif

As su tokiu islaikymu fotkijau. Keliu i Flickr'a, tuoj imesiu cia jusu kritikai ax.gif

Papildyta:
Na keliu ir as savo laselius. Ir laukiu kritikos ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 11 16, 22:16)
tai kad nereik trumpiau cool.gif

Nu kai kuriems gal ir nereik...ale literatura lasu fotkinimo raso, kad reik biggrin.gif As jei rimtai tai net nebandziau su tokiu, nes nusrendziau, kad ner ko gero ir greito rezultato tiketis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 15:50)
Manau nebus vėlu iki gruodžio pradžios smile.gif Tai dar yra dvi savaitės smile.gif  O kam siųsim, tai amtysim, nes sužinosim vardą, pavardę adresą to žmogaus smile.gif tik tas, kuris lauks foto nežinos iš ko laukia ... bus siurpraizas smile.gif

g.gif O kam tiek laukti? Man pvz. norisi ankščiau žinoti, nes gal nerasiu tokios nuotraukos, ir teks ieškoti gerų kadrų blush2.gif
Atsakyti
emigrante, lasai fainus, tik pirmose 2foto tie lapeliai trukdo man, nelabai supratau kas ten kol kitu nepamaciau..
siaip man tai 4 butu labai - tik truputi ryskumo truksta, o va 7 tai gerai! 4u.gif
Atsakyti