Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 16, 16:18)

Į kalėdinius mainus noriu ir bijau. Gerų foto neturiu, jeigu pakliūtų man zitlali, tai turbūt eičiau į netą vogti foto  unsure.gif , nes juk kokios žolytės jai nepatinka  doh.gif  biggrin.gif .

Va ir aš tokia pati nedrąsi fuksė. Tai tegu senbuvės nusprendžia, ar priima mus į mainus. O jei priima, tai ir rašomės visos smile.gif Bus stimulas stengtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2009 11 16, 15:18)
jeigu pakliūtų man zitlali, tai turbūt eičiau į netą vogti foto  unsure.gif , nes juk kokios žolytės jai nepatinka  doh.gif  biggrin.gif .

Manau, nežinosi kam siūsi nuotrauką mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 16, 14:23)
boruzka, paskutine serija tiltu tema man patiko labiausiai  thumbup.gif
Spanguole, puikiai pagavai lasiuka-karoliuka  thumbup.gif
as jungciausi prie kalediniu mainu zaliems, kad maziau gedos apturet, nors ir cia dar neaisku kaip bus  blush2.gif  doh.gif

O gal tikrai padarom zaliukiu kaledinius mainus bigsmile.gif tada ir as prisijungciau.
Eisiu siandien MB kankint, kad vandeni pilstytu o as laselius gaudyciau. Nes jau veluoju i traukini blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 16, 17:25)
Tai tegu senbuvės nusprendžia, ar priima mus į mainus. O jei priima, tai ir rašomės visos smile.gif Bus stimulas stengtis smile.gif

drinks_cheers.gif turbūt taip ir geriausia..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksvaite @ 2009 11 16, 15:25)
Va ir aš tokia pati nedrąsi fuksė. Tai tegu senbuvės nusprendžia, ar priima mus į mainus. O jei priima, tai ir rašomės visos smile.gif Bus stimulas stengtis smile.gif

Priimti, tai priimamos visos, čia dalyvaujančios. Aš irgi vis dar baidausi blush2.gif Dar iki galo savaitės pasibaidysiu, o paskui jau užsirašysiu bigsmile.gif
Stikline, nebus vėlu dar?
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 16:48)
Priimti, tai priimamos visos, čia dalyvaujančios. Aš irgi vis dar baidausi  blush2.gif  Dar iki galo savaitės pasibaidysiu, o paskui jau užsirašysiu  bigsmile.gif
Stikline, nebus vėlu dar?

Manau nebus vėlu iki gruodžio pradžios smile.gif Tai dar yra dvi savaitės smile.gif O kam siųsim, tai amtysim, nes sužinosim vardą, pavardę adresą to žmogaus smile.gif tik tas, kuris lauks foto nežinos iš ko laukia ... bus siurpraizas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 11 16, 16:33)
Manau, nežinosi kam siūsi nuotrauką  mirksiukas.gif

g.gif o tai adresa koki ant voko rasyt g.gif juk dauguma zinom ir vardus tikruosius g.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2009 11 16, 14:43)
O gal tikrai padarom zaliukiu kaledinius mainus  bigsmile.gif  tada ir as prisijungciau.
Eisiu siandien MB kankint, kad vandeni pilstytu o as laselius gaudyciau. Nes jau veluoju i traukini  blush2.gif

geriau pabandyk neužsukti krano iki galo kad kapsėtų vanduo, ir tada gaudyti lašiukus smile.gif pagausi ritmą ir lengviau bus nufotkint ką nori, o ir TB nesikamuos valandą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 16, 14:56)
geriau pabandyk neužsukti krano iki galo kad kapsėtų vanduo, ir tada gaudyti lašiukus smile.gif pagausi ritmą ir lengviau bus nufotkint ką nori, o ir TB nesikamuos valandą  ax.gif

aciu. Oi MB apsidziaugs. Atkris tada jam tas darbas. Bereiks tik visa vakara uz aukle but lotuliukas.gif niekad nesu lasiuku gaudzius... ziuresim kaip cia gausis
wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 14, 17:38)

bandau spėti su šia tema ir aš,

labai labai, ypac trecia thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 12:46)

nu ir dar viena, paskutine  biggrin.gif

sita thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Olive* @ 2009 11 15, 13:19)
atrodo kaip taures kotelis, pamenu, Bonda kazka panasaus turejo archyvuose  ax.gif

aha, turiu turiu ax.gif biggrin.gif

QUOTE(antajo @ 2009 11 15, 18:52)
is siandienos bandymu viena

kazkaip kapotoja esi tongue.gif tongue.gif ideja tai super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na jus cia ir pridejot grozybiu per savaitgali biggrin.gif

antajo- lasai labai skaniai atrodo biggrin.gif Patiko.

Kur su zali citrina lasai, siaip grazu,bet man tas indas labai truksdo, noretusi be fakturos.

boruzkos naktiniai bandymai thumbup.gif Tik jb pilkokas man g.gif

ASTYTES lasai wub.gif Tie blikai- labai grazus man bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikos,
Boruzka, tavo naktines foto fainos, patinka lempu sviesos labai bigsmile.gif 4u.gif
Noreciau ir as jungtis prie mainu, bet kazkaip netureciau ka siusti g.gif
Atsakyti