Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Rrity manau tikrai turi ka siusti tongue.gif
stikline manau Belge pamirsai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:32)
tai tu man siųsk, o aš tau  bigsmile.gif abi panašios fuksės juk esam  mirksiukas.gif

thumbup.gif ideja, bet pries tai reikia suregzt plana kaip tave issitraukt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 11:15)
Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies wink.gif  smile.gif  visgi esam pradžiamokslių temoj...

drinks_cheers.gif , del ir nesiregistruoju prie siuncianciu, nes abejoju ar ka pavyks padaryti vykusio, nors taip naguciai niezti blush2.gif
Stikline tu tai jau tikrai moki isspausti grozi tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 11:39)
thumbup.gif ideja, bet pries tai reikia suregzt plana kaip tave issitraukt  biggrin.gif .

gali dar mane traukti, jei ka hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 11 16, 11:48)

...ir mane blush2.gif
Atsakyti
Stikline, o gal galima padaryti atskirą sąrašą ale "Fuksų kalėdiniai mainai"? blush2.gif tada niekam nepakenktumėme su savo "menais", o tuo pačiu ir sudalyvautumėme?.... ax.gif sorry, jei lendu ne į savo daržą, tiesiog kilo tokia mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 10:25)
Ačiū  4u.gif
Na, bet kažkaip gėda siųsti nevykusią nuotrauką, o gerų padaryti dar neišeina  blink.gif

QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 10:27)
drinks_cheers.gif ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau  unsure.gif .

del to ir as nesiregistruoju siuntime ax.gif
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:32)
tai tu man siųsk, o aš tau  bigsmile.gif abi panašios fuksės juk esam  mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 11 16, 10:48)
:

QUOTE(Abi @ 2009 11 16, 10:52)
...ir mane  blush2.gif

ir mane biggrin.gif

O as lasiukus bandau ir vis laiko pritruksta, mazyle neleidzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 16, 12:34)
Rrity manau tikrai turi ka siusti  tongue.gif
stikline manau Belge pamirsai  tongue.gif

Rimtai? blink.gif jėtus man ana savaitė tokia aptemusi buvo... surašiau tas, kurias įtraukiau į sąrašą. Belge, aūūūūūūūū..parašyk savo duomenis 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 11 16, 12:48)
drinks_cheers.gif , del ir nesiregistruoju prie siuncianciu, nes abejoju ar ka pavyks padaryti vykusio, nors taip naguciai niezti  blush2.gif

Jatau jatau, kam kalbėt, kam patylėt blink.gif gausi diržo man rods biggrin.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 13:14)
Stikline, o gal galima padaryti atskirą sąrašą ale "Fuksų kalėdiniai mainai"?  blush2.gif tada niekam nepakenktumėme su savo "menais", o tuo pačiu ir sudalyvautumėme?.... ax.gif  sorry, jei lendu ne į savo daržą, tiesiog kilo tokia mintis  4u.gif

Jei jau nenorit jungtis prie mūsų sąrašiuko, galit pasidaryti savo pačios wink.gif aš bijau apsiimt, nes galiu susipainiot blush2.gif
Atsakyti
as dar del kalediniu mainu?

tai tema foto nesvarbu kokia? tik nuotrauka reikia siusti? ar sveikinima kartu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 16, 16:05)

tai tema foto nesvarbu kokia?  tik nuotrauka reikia siusti? ar sveikinima kartu?  blush2.gif

Tai čia jau kaip kam norėsis...sveikinti, ar nesveikinti biggrin.gif Tema nėra svarbi.. nes pagal temą gali būt sunku nufotografuot kažką. Tiesiog savo mylimiausią, labiausiai nusisekusią foto...tą, kurią norėtumėt, kad kažkas turėtų smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nuostabiu naktiniu foto pridejot ir lasiuku thumbup.gif

antajo, mergina man butu faina, bet tas sharpas man per stiprus gal g.gif einu pas tave i puslapi paziuret gal ten ne taip matos 4u.gif

o cia as savaitgali plusau biski irgi doh.gif savaitgalio foto
Atsakyti
Nespėju su jūsų tempais foto komentuoti, o ir nelabai moku. Kiek gyvenime tiek ir čia esu daugiau stebėtoja, prašom nesupykti už retus mano pasirodymus 4u.gif .

Gražios boruzkos naktinės foto, norėčiau ir aš pabandyti, ale su vaikais tai nevažiuosi, o viena irgi nelabai noriu, tai palauksiu geresnių laikų biggrin.gif.

Labai žavios Loretoido foto wub.gif .

Kad pataikyčiau į temą, rodau savo lašiukus, daryti senokai žinoma blush2.gif , ir kaikam jau matyti unsure.gif .

user posted image

user posted image

user posted image

Į kalėdinius mainus noriu ir bijau. Gerų foto neturiu, jeigu pakliūtų man zitlali, tai turbūt eičiau į netą vogti foto unsure.gif , nes juk kokios žolytės jai nepatinka doh.gif biggrin.gif .

Atsakyti
boruzka, paskutine serija tiltu tema man patiko labiausiai thumbup.gif
Spanguole, puikiai pagavai lasiuka-karoliuka thumbup.gif
as jungciausi prie kalediniu mainu zaliems, kad maziau gedos apturet, nors ir cia dar neaisku kaip bus blush2.gif doh.gif
Atsakyti