Rrity manau tikrai turi ka siusti
stikline manau Belge pamirsai
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:32)
tai tu man siųsk, o aš tau abi panašios fuksės juk esam
ideja, bet pries tai reikia suregzt plana kaip tave issitraukt .
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 11:15)
Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies visgi esam pradžiamokslių temoj...
, del ir nesiregistruoju prie siuncianciu, nes abejoju ar ka pavyks padaryti vykusio, nors taip naguciai niezti
Stikline tu tai jau tikrai moki isspausti grozi
Papildyta:
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 11:39)
ideja, bet pries tai reikia suregzt plana kaip tave issitraukt .
gali dar mane traukti, jei ka
Stikline, o gal galima padaryti atskirą sąrašą ale "Fuksų kalėdiniai mainai"? tada niekam nepakenktumėme su savo "menais", o tuo pačiu ir sudalyvautumėme?.... sorry, jei lendu ne į savo daržą, tiesiog kilo tokia mintis
QUOTE(rarity @ 2009 11 16, 10:25)
Ačiū
Na, bet kažkaip gėda siųsti nevykusią nuotrauką, o gerų padaryti dar neišeina
Na, bet kažkaip gėda siųsti nevykusią nuotrauką, o gerų padaryti dar neišeina
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 10:27)
ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau .
del to ir as nesiregistruoju siuntime
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:32)
tai tu man siųsk, o aš tau abi panašios fuksės juk esam
QUOTE(liamuna @ 2009 11 16, 10:48)
QUOTE(Abi @ 2009 11 16, 10:52)
...ir mane
ir mane
O as lasiukus bandau ir vis laiko pritruksta, mazyle neleidzia
QUOTE(antajo @ 2009 11 16, 12:34)
Rimtai? jėtus man ana savaitė tokia aptemusi buvo... surašiau tas, kurias įtraukiau į sąrašą. Belge, aūūūūūūūū..parašyk savo duomenis
QUOTE(liamuna @ 2009 11 16, 12:48)
, del ir nesiregistruoju prie siuncianciu, nes abejoju ar ka pavyks padaryti vykusio, nors taip naguciai niezti
Jatau jatau, kam kalbėt, kam patylėt gausi diržo man rods
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 13:14)
Stikline, o gal galima padaryti atskirą sąrašą ale "Fuksų kalėdiniai mainai"? tada niekam nepakenktumėme su savo "menais", o tuo pačiu ir sudalyvautumėme?.... sorry, jei lendu ne į savo daržą, tiesiog kilo tokia mintis
Jei jau nenorit jungtis prie mūsų sąrašiuko, galit pasidaryti savo pačios aš bijau apsiimt, nes galiu susipainiot
as dar del kalediniu mainu?
tai tema foto nesvarbu kokia? tik nuotrauka reikia siusti? ar sveikinima kartu?
tai tema foto nesvarbu kokia? tik nuotrauka reikia siusti? ar sveikinima kartu?
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 16, 16:05)
Tai čia jau kaip kam norėsis...sveikinti, ar nesveikinti Tema nėra svarbi.. nes pagal temą gali būt sunku nufotografuot kažką. Tiesiog savo mylimiausią, labiausiai nusisekusią foto...tą, kurią norėtumėt, kad kažkas turėtų
Sveikutes,
nuostabiu naktiniu foto pridejot ir lasiuku
antajo, mergina man butu faina, bet tas sharpas man per stiprus gal einu pas tave i puslapi paziuret gal ten ne taip matos
o cia as savaitgali plusau biski irgi savaitgalio foto
nuostabiu naktiniu foto pridejot ir lasiuku
antajo, mergina man butu faina, bet tas sharpas man per stiprus gal einu pas tave i puslapi paziuret gal ten ne taip matos
o cia as savaitgali plusau biski irgi savaitgalio foto
Nespėju su jūsų tempais foto komentuoti, o ir nelabai moku. Kiek gyvenime tiek ir čia esu daugiau stebėtoja, prašom nesupykti už retus mano pasirodymus .
Gražios boruzkos naktinės foto, norėčiau ir aš pabandyti, ale su vaikais tai nevažiuosi, o viena irgi nelabai noriu, tai palauksiu geresnių laikų .
Labai žavios Loretoido foto .
Kad pataikyčiau į temą, rodau savo lašiukus, daryti senokai žinoma , ir kaikam jau matyti .
Į kalėdinius mainus noriu ir bijau. Gerų foto neturiu, jeigu pakliūtų man zitlali, tai turbūt eičiau į netą vogti foto , nes juk kokios žolytės jai nepatinka .
Gražios boruzkos naktinės foto, norėčiau ir aš pabandyti, ale su vaikais tai nevažiuosi, o viena irgi nelabai noriu, tai palauksiu geresnių laikų .
Labai žavios Loretoido foto .
Kad pataikyčiau į temą, rodau savo lašiukus, daryti senokai žinoma , ir kaikam jau matyti .
Į kalėdinius mainus noriu ir bijau. Gerų foto neturiu, jeigu pakliūtų man zitlali, tai turbūt eičiau į netą vogti foto , nes juk kokios žolytės jai nepatinka .
boruzka, paskutine serija tiltu tema man patiko labiausiai
Spanguole, puikiai pagavai lasiuka-karoliuka
as jungciausi prie kalediniu mainu zaliems, kad maziau gedos apturet, nors ir cia dar neaisku kaip bus
Spanguole, puikiai pagavai lasiuka-karoliuka
as jungciausi prie kalediniu mainu zaliems, kad maziau gedos apturet, nors ir cia dar neaisku kaip bus