Sveiki
Sąrašiukas dalyvaujančių Kalėdiniuose mainuose: Zitlali, Stiklinė, Citra, Armana, Valetta, Tiny, Ninin, Antajo, Will, ketti, Bonda, solo, Kaktuke, Rico, boruzka (jei ką netyčia pražioplinau, šaukit)
Kas dar norit galit man rašyt
Beje, manau mainus jau reikėtų gruodžio pradžioj pradėt, nes yra užsieniečių, kuriems ilgiau siųsis laiškiukai Beje, taip ir nenusprendėm kokio formato foto darysim
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:15)
Kalėdiniuose mainuose...
o kas tai yra?...
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 11:44)
o kas tai yra?...
Kiekvienas išsitrauks skaičiuką (dalyvį) ir tam ištrauktam dalyviui siųs kokią nors foto savo..bet kokią, nebūtinai kalėdinę... (paštu)
QUOTE(boruzka @ 2009 11 16, 10:59)
nur ir jau tikrai paskutines pribaigsiu tiltu serija epykit , kad subalamutijau su ta naktine fotografija ... jei kazkas negerai , galiu nebedeti
Dėk, kodėl turėtum nedėti? Juk ne tik ND fotkes čia dedam
Merginos, laikas naują temą galvoti.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:48)
Kiekvienas išsitrauks skaičiuką (dalyvį) ir tam ištrauktam dalyviui siųs kokią nors foto savo..bet kokią, nebūtinai kalėdinę... (paštu)
kaip fainiai labai norėčiau prisijungti, bet.... kažkas būtų nuskriaustas gavęs mano foto nes mano sugebėjimai kolkas niekiniai
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 12:14)
kaip fainiai labai norėčiau prisijungti, bet.... kažkas būtų nuskriaustas gavęs mano foto nes mano sugebėjimai kolkas niekiniai
Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies visgi esam pradžiamokslių temoj...
Sveikos, kiek daug graziu lasiuku per savaitgali pridejot . Labai man patiko su citrina ir ryskios spalvos man visai nemaiso. Bandziau ir as vakar gaudyt lasiukus, bet nepatenkinta likau , tai siandien jei vaikai leis bandysiu vel.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:15)
bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies visgi esam pradžiamokslių temoj...
nesvarbu kokia bus foto, svarbu dovana ir geri norai
koki formata pasirenkam, bent jau apytiksliai A4
Boruzka, man vanduo labai graziai atrodo fotkese, kaip ledas spindi
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 11:22)
Sveikos, kiek daug graziu lasiuku per savaitgali pridejot . Labai man patiko su citrina ir ryskios spalvos man visai nemaiso. Bandziau ir as vakar gaudyt lasiukus, bet nepatenkinta likau , tai siandien jei vaikai leis bandysiu vel.
Ačiū
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 11:15)
Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies visgi esam pradžiamokslių temoj...
QUOTE(Olive* @ 2009 11 16, 11:22)
nesvarbu kokia bus foto, svarbu dovana ir geri norai
Na, bet kažkaip gėda siųsti nevykusią nuotrauką, o gerų padaryti dar neišeina
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:14)
ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau .
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 13:27)
ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau .
tai tu man siųsk, o aš tau abi panašios fuksės juk esam