Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveiki smile.gif

Sąrašiukas dalyvaujančių Kalėdiniuose mainuose: Zitlali, Stiklinė, Citra, Armana, Valetta, Tiny, Ninin, Antajo, Will, ketti, Bonda, solo, Kaktuke, Rico, boruzka (jei ką netyčia pražioplinau, šaukit) smile.gif

Kas dar norit galit man rašyt wink.gif

Beje, manau mainus jau reikėtų gruodžio pradžioj pradėt, nes yra užsieniečių, kuriems ilgiau siųsis laiškiukai wink.gif Beje, taip ir nenusprendėm kokio formato foto darysim ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 16 lapkričio 2009 - 10:25
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:15)
Kalėdiniuose mainuose...

o kas tai yra?... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 11:44)
o kas tai yra?... blush2.gif  ax.gif

Kiekvienas išsitrauks skaičiuką (dalyvį) ir tam ištrauktam dalyviui siųs kokią nors foto savo..bet kokią, nebūtinai kalėdinę... smile.gif (paštu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 16 lapkričio 2009 - 10:49
nur ir jau tikrai paskutines biggrin.gif pribaigsiu tiltu serija biggrin.gif epykit , kad subalamutijau su ta naktine fotografija ... jei kazkas negerai , galiu nebedeti unsure.gif

Zalias tiltas

user posted image

Estakada

user posted image

ir Baltas ...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 11 16, 10:59)
nur ir jau tikrai paskutines  biggrin.gif  pribaigsiu tiltu serija  biggrin.gif  epykit , kad subalamutijau su ta naktine fotografija ... jei kazkas negerai , galiu nebedeti  unsure.gif

Dėk, kodėl turėtum nedėti? Juk ne tik ND fotkes čia dedam wink.gif
Merginos, laikas naują temą galvoti.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:48)
Kiekvienas išsitrauks skaičiuką (dalyvį) ir tam ištrauktam dalyviui siųs kokią nors foto savo..bet kokią, nebūtinai kalėdinę...  smile.gif (paštu)

kaip fainiai wub.gif labai norėčiau prisijungti, bet.... kažkas būtų nuskriaustas gavęs mano foto blush2.gif nes mano sugebėjimai kolkas niekiniai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 12:14)
kaip fainiai  wub.gif labai norėčiau prisijungti, bet.... kažkas būtų nuskriaustas gavęs mano foto  blush2.gif  nes mano sugebėjimai kolkas niekiniai  verysad.gif

Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies wink.gif smile.gif visgi esam pradžiamokslių temoj...
Atsakyti
Sveikos, kiek daug graziu lasiuku per savaitgali pridejot thumbup.gif. Labai man patiko su citrina ir ryskios spalvos man visai nemaiso. Bandziau ir as vakar gaudyt lasiukus, bet nepatenkinta likau schmoll.gif , tai siandien jei vaikai leis bandysiu vel.
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 12:15)
bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies wink.gif  smile.gif  visgi esam pradžiamokslių temoj...

drinks_cheers.gif nesvarbu kokia bus foto, svarbu dovana bigsmile.gif ir geri norai mirksiukas.gif

koki formata pasirenkam, bent jau apytiksliai g.gif A4 g.gif

Boruzka, man vanduo labai graziai atrodo fotkese, kaip ledas spindi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olive*: 16 lapkričio 2009 - 11:28
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 11:22)
Sveikos, kiek daug graziu lasiuku per savaitgali pridejot  thumbup.gif. Labai man patiko su citrina ir ryskios spalvos man visai nemaiso. Bandziau ir as vakar gaudyt lasiukus, bet nepatenkinta likau  schmoll.gif , tai siandien jei vaikai leis bandysiu vel.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 11 16, 11:15)
Manau yra ir daugiau taip manančių....tikrai nemanau, kad aš kokį tai stebuklą nusiųsiu, bet svarbiausia, kad dovana būtų iš širdies wink.gif  smile.gif  visgi esam pradžiamokslių temoj...

QUOTE(Olive* @ 2009 11 16, 11:22)
drinks_cheers.gif nesvarbu kokia bus foto, svarbu dovana  bigsmile.gif ir geri norai mirksiukas.gif

koki formata pasirenkam, bent jau apytiksliai  g.gif A4  g.gif

Na, bet kažkaip gėda siųsti nevykusią nuotrauką, o gerų padaryti dar neišeina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 11 16, 10:14)
kaip fainiai  wub.gif labai norėčiau prisijungti, bet.... kažkas būtų nuskriaustas gavęs mano foto  blush2.gif  nes mano sugebėjimai kolkas niekiniai  verysad.gif

drinks_cheers.gif ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(laurx @ 2009 11 16, 13:27)
drinks_cheers.gif ar ir taip jauciuos. O kai pasiziuriu kokiu cia visos graziu foto pagauna, tai su nusiusta savo nuotrauka ko gero dar ka nors izeisciau  unsure.gif .

tai tu man siųsk, o aš tau bigsmile.gif abi panašios fuksės juk esam mirksiukas.gif
Atsakyti