Sveikutes
kokiu kadru pridejot
kaip smagu pamatyti naktini Vilniu kokia nostalgija
Berods DI saulegraza - geriau horizontali
lasiukai Antajo ir tie su oranziniu fonu ir zaliu vaisiumi patiko- issikiria, o daugelio kitu lasiukai deja susilieja ir nesinori gaisti laiko ieskant kazko
is siandienos bandymu viena
QUOTE(antajo @ 2009 11 15, 20:52)
is siandienos bandymu viena
labai faina...man iškart ant drobės norisi ją perkelt...tik gal foną už nugaros nuimti ir viespalvį, pereinantį į tamsumą, kokį uždėti ...
QUOTE(deiido @ 2009 11 15, 19:09)
labai faina...man iškart ant drobės norisi ją perkelt...tik gal foną už nugaros nuimti ir viespalvį, pereinantį į tamsumą, kokį uždėti ...
dekui
Sveikutes.Parsiradau ir as is Egipto,bet savo foto tai bijau perziurinet,tokiu graziu naktiniu spalvu kaip pas Zana4 net nesvajoju.Jei ka padoresnio rasiu,butinai ikelsiu.O lasiuku lasiuku cia pas jus
QUOTE(Aidulia @ 2009 11 15, 13:19)
ASTYT , kaip tu gavai tokį foną? Specialia programa? Noriu
jau rašiau kažkur, kad nieko specialiai nedariau, netikėtai taip išėjo. pasidėjau folijos kietos dangtelį, kad nesimatytų betkokio fono už jų, ir kad šviesa geriau sklistų. o ta folija apsitaškė nuo lašų, ir taip gavosi kai susiliejo fonas.
skaitineju ir matau nostalgisku naktinius vaizdus grazu boruzka
vis paskaitineju kas naujo ,bet nesireiskiu kazkaip grazus lasiuku bandimai ,prisimenu kaip ir as terliojausi ,smagu buvo net taure sudauziau kuria vistiek kaip kompoicija fotkinimui panaudojau ale pasiziuriu dabar truksta ten ryskumo reiktu daryt is naujo ...
imetu nors pora naktiniu experimentu ,kan is saraso neisbrauktumete
night in greenwich
vis paskaitineju kas naujo ,bet nesireiskiu kazkaip grazus lasiuku bandimai ,prisimenu kaip ir as terliojausi ,smagu buvo net taure sudauziau kuria vistiek kaip kompoicija fotkinimui panaudojau ale pasiziuriu dabar truksta ten ryskumo reiktu daryt is naujo ...
imetu nors pora naktiniu experimentu ,kan is saraso neisbrauktumete
night in greenwich
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 23:44)
is siandien tesu tiltu serija
Šaunuolė - labai gražu. Na, kur man su savo Mega dabar dėtis
Ir Aleksoto tiltas
Labas rytas
rarity, zibintai prie megos kokie geri gavosi
o paskutine man labai patiko
matyt kazka praleidau? cia ND dabar naktine foto?
QUOTE(Uogienė @ 2009 11 16, 09:26)
Labas rytas
Ačiū Uogiene
Ne, ne naktinė dar. Aš tai stovą bandau
Sveikos,
Gržios nuotraukos naktinės
Boružka, man ta antra patiko.
Rarity, faini žibintai
Antajo, labai geras bandymas, tik gal biškuti prie peties kabinčiaus, tas dešinys toks platus atrodo, nemoku paaiškinti bet šiaip gražu
Uogiene, ND lašiukai dabar
Gržios nuotraukos naktinės
Boružka, man ta antra patiko.
Rarity, faini žibintai
Antajo, labai geras bandymas, tik gal biškuti prie peties kabinčiaus, tas dešinys toks platus atrodo, nemoku paaiškinti bet šiaip gražu
Uogiene, ND lašiukai dabar