Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(deiido @ 2009 11 15, 12:02)
žaidžiuosi kolkas su lašais, bet ir tai.... blush2.gif

geras bigsmile.gif kaip koks grybas išėjo biggrin.gif kaip čia taip ??? dvi srovės ? ryškumo trūksta, bet idėja tai superinė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 15 lapkričio 2009 - 13:06
QUOTE(deiido @ 2009 11 15, 14:02)

idomu kaip, cia taure apvertei?
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 14:10)
idomu kaip, cia taure apvertei?

atrodo kaip taures kotelis, pamenu, Bonda kazka panasaus turejo archyvuose ax.gif
Atsakyti
taip, ant apverstos taurės leidau srovelę vandens.... čia apversta foto... o mintis kilo pradžioje pabandžius su fairy buteliuku biggrin.gif o ryškumo visur pas mane trūksta verysad.gif dreba rankelė nors tu ką g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:10)
is vakar vakaro ...

Smagu buvo fotkint nakti? bigsmile.gif
bet zinok man visose nuotraukose su kompozicija prastokai. unsure.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 12:06)
naudok stova ir pulteli, nuspaudus pirstu , fotikas vistiek kazkiek sudreba, visas foto kurias fotkinau pirstu istryniau ... jei ner pultelio pabandyk su laikmaciu  mirksiukas.gif o del apkarpymo tai pabandysiu, nors man netrukdo sitose foto tas dalinimas pusiau  g.gif

as su laikmaciu nakti fotkinu tai visai gerai gaunasi smile.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 13:18)
man pirmas variantas gražiau  ax.gif tik dar nuklonuočiau tą tokį mėlyna kleckiuka juodam fone, aš net pačiupinėjau ekraną, ar nešvarus  biggrin.gif

jo, aciu reikes smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 13:34)
naudojau stova ir pulteli  mirksiukas.gif  ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....

o kas yra stabilumo rutuliukai? unsure.gif

QUOTE(deiido @ 2009 11 15, 14:28)
o ryškumo visur pas mane trūksta  verysad.gif dreba rankelė nors tu ką g.gif

o tu cia be stovo? su blykste ar be? jei be tai ryskumas is vis cia superinis smile.gif o ir siaip cia jo pakanka pilnai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 15, 15:47)
o tu cia be stovo? su blykste ar be? jei be tai ryskumas is vis cia superinis smile.gif o ir siaip cia jo pakanka pilnai  4u.gif

be stovo, su blykste... 4u.gif
Atsakyti
Šauniai mergaitės darbuojatės thumbup.gif Geri pavyzdžiai užkrečia bigsmile.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 14, 18:21)
Man antra patiko, tik lėkštė tokia buitiška. Kaip jau kažkuri minėjo, galėtų jos nesimatyti

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 14, 18:38)

QUOTE(DI @ 2009 11 15, 09:53)
Horizontali saulėgraža man labiau patiko, kažkaip natūraliau atrodo smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:10)
Nu ir pavarei  thumbup.gif . Net fotkinimo nustatymus išsinagrinėjau. Reikia ir man stovo, ir pultelio nuotolinio valdymo.
Gal žinot, kur galima jų įsigyti pigiau nei kokiam ala Topo centre ?

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 12:15)
Esu pastebėjusi, kad atostogų fotkės iš šiltųjų kraštų visos tooookios spalvooootos. Gražu.
Bet veža, kai tokios spalvos atiranda fotkėse iš pilkos kasdienybės.
Nu ir prifilosofavau  blush2.gif

Atsakyti
labas rytas! siand man svente nes ilgai miegojau tongue.gif

aciu mergaites uz komentarus desertui.. 4u.gif

Rarity, man tavo karuna patinka, gal kiek perspalvota bet karuna ispudinga 4u.gif

Di, man saulegraza horizantali labiau.. nes vertikaliai jeigu daria man norisi kad tie lasiukai butu patyse.. na tokie krentantys ax.gif

Astyt, tavo blikai grazus! bet kartu su lasais man nelabai.. ax.gif labai daug visko gaunasi.. man vandau lasu tu kintanciu tada nebesimato ax.gif bet bliku tai pavydziu tongue.gif

Deiido, saunus bandymai!!! bigsmile.gif su ps pabandyk dar pasharpint 4u.gif
ir gali pasistatyt fotika kur nors, ta prasme kad stabilus butu jeigu neturi stovo ir knygos gerai rolleyes.gif

boruzka, grazios zvaigzdutes - lemputes rolleyes.gif jeigu reiktu balsuot tai uz pirma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antajo: 15 lapkričio 2009 - 14:14
antajo , mano akiai tavoji deserto nuotrauka- puiki bigsmile.gif

ASTYT€ , kaip tu gavai tokį foną? Specialia programa? Noriu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 12:39)
... bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro?  g.gif

būna, bet jie dažniausiai ir nesunkūs, t.y. ir nelabai stabilūs... tiesa, galima ką nors sunkaus užkabinti, kad būtų stabiliau tongue.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 12:46)
nu ir dar viena, paskutine

man ši turbūt labiausiai patiko, tik tiltą norisi patiesinti.
Šiaip viso thumbup.gif čia aišku asmeninė nuomonė, bet man labai trūksta tamsaus dangaus, jis čia toks šviesokas, bet visiškai juodas ne kasdien būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 15, 13:47)
Smagu buvo fotkint nakti?  bigsmile.gif 
bet zinok man visose nuotraukose su kompozicija prastokai.  unsure.gif
as su laikmaciu nakti fotkinu tai visai gerai gaunasi smile.gif
jo, aciu reikes smile.gif
o kas yra stabilumo rutuliukai?  unsure.gif

zinok idomu smile.gif siaip susalau taip neblogai, nes vistik kol viska nusistatai, kol randi kampa ... patiko tikrai smile.gif truputi ir uzkrete biggrin.gif siandien gal vaziuosim iki Traku arba iki baltojo tilto biggrin.gif

bent jau ant mano stovo yra 2 rutuliukai,vandeny plaukiojantys, vienas ju rodo stovo stabiluma pakrypima nzn kaip paaiskint, o kitas fotiko padeti (pataisykit jei klystu) . Gal gali parasyti kas konkreciai kompozicijoje negerai? mano galva tai tipiniai vaizdeliai ....
Papildyta:
QUOTE(deiido @ 2009 11 15, 13:02)
boruzka, nerealus vaizdai  wub.gif ypač paskutinė...  man iki tokių sugebėjimų, kaip iki kosmoso    biggrin.gif
žaidžiuosi kolkas su lašais, bet ir tai.... blush2.gif
user posted image

Aciu mirksiukas.gif

man remelis nepatinka , ir del seselio neapsisprendziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 15, 14:54)
būna, bet jie dažniausiai ir nesunkūs, t.y. ir nelabai stabilūs... tiesa, galima ką nors sunkaus užkabinti, kad būtų stabiliau  tongue.gif
man ši turbūt labiausiai patiko, tik tiltą norisi patiesinti.
Šiaip viso  thumbup.gif  čia aišku asmeninė nuomonė, bet man labai trūksta tamsaus dangaus, jis čia toks šviesokas, bet visiškai juodas ne kasdien būna  doh.gif

vakar nebuvo vejo tai uzteko man to stabilumo ax.gif o toje paskutineje detas vinjetavimas , delto dangus tamsesnis g.gif
Atsakyti