boruzka, Tikrai WOW, labai gražu, kokybiškos foto (man tokios niekaip nesigauna ) Jei kabinėtis, tai tiltas visas jas kerta per pusę. Gal apkartyti kažkaip kitaip reikėtų
QUOTE(rarity @ 2009 11 15, 11:01)
boruzka, Tikrai WOW, labai gražu, kokybiškos foto (man tokios niekaip nesigauna ) Jei kabinėtis, tai tiltas visas jas kerta per pusę. Gal apkartyti kažkaip kitaip reikėtų
naudok stova ir pulteli, nuspaudus pirstu , fotikas vistiek kazkiek sudreba, visas foto kurias fotkinau pirstu istryniau ... jei ner pultelio pabandyk su laikmaciu o del apkarpymo tai pabandysiu, nors man netrukdo sitose foto tas dalinimas pusiau
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:40)
dekui
del kritikos net nz ka ir pridurti, cia labiau patyrusios gal pasireiks
stai mano bandymas naktinis is egipto
QUOTE(DI @ 2009 11 15, 07:53)
ikekiu dar karta savo lasus, abiem variantais, nzn kuris geriau. man lyg abu patinka.
man pirmas variantas gražiau tik dar nuklonuočiau tą tokį mėlyna kleckiuka juodam fone, aš net pačiupinėjau ekraną, ar nešvarus
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 09:10)
Labas rytas
is vakar vakaro ...
is vakar vakaro ...
o fotoaparatą rankose laikei? man neišeina labai gražiai nufografuoti nei "sustingus", nei pasirėmus, o kai nėra galimybės ant žemės ar kito paviršiaus pasideti tai ir gaunasi tokios biškiuką paplaukę nuotraukos
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 10:15)
stai mano bandymas naktinis is egipto
labai vykęs bandymas vanduo labai gražiai išėjo
QUOTE(ASTYT @ 2009 11 15, 12:18)
o fotoaparatą rankose laikei? man neišeina labai gražiai nufografuoti nei "sustingus", nei pasirėmus, o kai nėra galimybės ant žemės ar kito paviršiaus pasideti tai ir gaunasi tokios biškiuką paplaukę nuotraukos
naudojau stova ir pulteli ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 13:16)
visiskai nebuvo galimybes sedejau aukstai, cia sou vyko, tai bent tiek prisiminimams
QUOTE(ASTYT @ 2009 11 15, 13:18)
labai vykęs bandymas vanduo labai gražiai išėjo
aciuu.
irgi idomi foto
vandenuko turiu dar kelis kadrus
fotkinta ne pagal taisykles, bet man pats fontaniukas ir isiliejimas patinka
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:34)
naudojau stova ir pulteli ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....
oho, tai tvarkingai su visa amunicija aš noriu įsigyti stovą, kad kelionėse išeitų kuo kokybiškesnės nuotraukos, bet paskui pagalvojus kad reiks netik fotoaparatą nelengvą tasytis bet ir stovą, tai jau čia fizinis darbas bus, o ne atostogos šeip apie stovus dar nelabai daug ką teišmanau, bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro?
QUOTE(ASTYT @ 2009 11 15, 13:39)
oho, tai tvarkingai su visa amunicija aš noriu įsigyti stovą, kad kelionėse išeitų kuo kokybiškesnės nuotraukos, bet paskui pagalvojus kad reiks netik fotoaparatą nelengvą tasytis bet ir stovą, tai jau čia fizinis darbas bus, o ne atostogos šeip apie stovus dar nelabai daug ką teišmanau, bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro?
jai del kelioniu, tai as nesugebeciau visko patysti, ne iki to buna, vaika priziuriu, va dabar vaziavau su drauge ir dviem mazameciais jos ir mano, aisku atsiputem, bet tie visi lagaminai maisai, suvenyrai ir fotiko amunicija ant peciu dar, nes i bagaza nedejau, tai vargas man
QUOTE(ASTYT @ 2009 11 15, 12:39)
mano stovas is easy serijos, berods net kilogramu nesveria siaip juk vistiek vaziuos kazkas kartu su tavim ir panesios stova
nu ir dar viena, paskutine
QUOTE(antajo @ 2009 11 14, 16:50)
koks ryskumas, uzsimanyt deserto taip galima
Rarity, grazus lasiukai
QUOTE(ASTYT @ 2009 11 14, 18:38)
koks fonas geras gavosi
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 13:34)
sauniai pasidarbavai
boruzka, nerealus vaizdai ypač paskutinė... man iki tokių sugebėjimų, kaip iki kosmoso
žaidžiuosi kolkas su lašais, bet ir tai....
žaidžiuosi kolkas su lašais, bet ir tai....