Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

boruzka, Tikrai WOW, labai gražu, kokybiškos foto bigsmile.gif (man tokios niekaip nesigauna sad.gif ) Jei kabinėtis, tai tiltas visas jas kerta per pusę. Gal apkartyti kažkaip kitaip reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 15, 11:01)
boruzka, Tikrai WOW, labai gražu, kokybiškos foto  bigsmile.gif  (man tokios niekaip nesigauna sad.gif ) Jei kabinėtis, tai tiltas visas jas kerta per pusę. Gal apkartyti kažkaip kitaip reikėtų  g.gif

naudok stova ir pulteli, nuspaudus pirstu , fotikas vistiek kazkiek sudreba, visas foto kurias fotkinau pirstu istryniau ... jei ner pultelio pabandyk su laikmaciu mirksiukas.gif o del apkarpymo tai pabandysiu, nors man netrukdo sitose foto tas dalinimas pusiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:40)

dekui bigsmile.gif

del kritikos net nz ka ir pridurti, cia labiau patyrusios gal pasireiks blush2.gif

stai mano bandymas naktinis is egipto blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 11:15)
dekui  bigsmile.gif

del kritikos net nz ka ir pridurti, cia labiau patyrusios gal pasireiks  blush2.gif

stai mano bandymas naktinis is egipto  blush2.gif

man kazko truksta, gal kampo idomesnio ....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 15 lapkričio 2009 - 12:16
QUOTE(DI @ 2009 11 15, 07:53)

ikekiu dar karta savo lasus, abiem variantais, nzn kuris geriau. man lyg abu patinka.

man pirmas variantas gražiau ax.gif tik dar nuklonuočiau tą tokį mėlyna kleckiuka juodam fone, aš net pačiupinėjau ekraną, ar nešvarus biggrin.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 09:10)
Labas rytas  4u.gif

is vakar vakaro ...

o fotoaparatą rankose laikei? man neišeina labai gražiai nufografuoti nei "sustingus", nei pasirėmus, o kai nėra galimybės ant žemės ar kito paviršiaus pasideti tai ir gaunasi tokios biškiuką paplaukę nuotraukos g.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 10:15)

stai mano bandymas naktinis is egipto  blush2.gif

labai vykęs bandymas 4u.gif vanduo labai gražiai išėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 12:18)

o fotoaparatą rankose laikei? man neišeina labai gražiai nufografuoti nei "sustingus", nei pasirėmus, o kai nėra galimybės ant žemės ar kito paviršiaus pasideti tai ir gaunasi tokios biškiuką paplaukę nuotraukos  g.gif 

naudojau stova ir pulteli mirksiukas.gif ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 13:16)
man kazko truksta, gal kampo idomesnio ....

biggrin.gif visiskai nebuvo galimybes smile.gif sedejau aukstai, cia sou vyko, tai bent tiek prisiminimams biggrin.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 13:18)
labai vykęs bandymas  4u.gif  vanduo labai gražiai išėjo  ax.gif

aciuu.
irgi idomi foto bigsmile.gif
vandenuko turiu dar kelis kadrus smile.gif

fotkinta ne pagal taisykles, bet man pats fontaniukas ir isiliejimas patinka biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 15 lapkričio 2009 - 12:38
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:34)
naudojau stova ir pulteli  mirksiukas.gif  ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....

oho, tai tvarkingai su visa amunicija smile.gif aš noriu įsigyti stovą, kad kelionėse išeitų kuo kokybiškesnės nuotraukos, bet paskui pagalvojus kad reiks netik fotoaparatą nelengvą tasytis bet ir stovą, tai jau čia fizinis darbas bus, o ne atostogos doh.gif šeip apie stovus dar nelabai daug ką teišmanau, bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 13:39)
oho, tai tvarkingai su visa amunicija smile.gif aš noriu įsigyti stovą, kad kelionėse išeitų kuo kokybiškesnės nuotraukos, bet paskui pagalvojus kad reiks netik fotoaparatą nelengvą tasytis bet ir stovą, tai jau čia fizinis darbas bus, o ne atostogos doh.gif  šeip apie stovus dar nelabai daug ką teišmanau, bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro?  g.gif

jai del kelioniu, tai as nesugebeciau visko patysti, ne iki to buna, vaika priziuriu, va dabar vaziavau su drauge ir dviem mazameciais jos ir mano, aisku atsiputem, bet tie visi lagaminai maisai, suvenyrai ir fotiko amunicija ant peciu dar, nes i bagaza nedejau, tai vargas man sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 15, 12:39)
oho, tai tvarkingai su visa amunicija smile.gif aš noriu įsigyti stovą, kad kelionėse išeitų kuo kokybiškesnės nuotraukos, bet paskui pagalvojus kad reiks netik fotoaparatą nelengvą tasytis bet ir stovą, tai jau čia fizinis darbas bus, o ne atostogos doh.gif  šeip apie stovus dar nelabai daug ką teišmanau, bet gal jų būna lengvų ir mažų, o prireikus - tos mažos kojytės išsitiestų bent iki metro?  g.gif

mano stovas is easy serijos, berods net kilogramu nesveria g.gif siaip juk vistiek vaziuos kazkas kartu su tavim ir panesios stova mirksiukas.gif

nu ir dar viena, paskutine biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 14, 16:50)

bigsmile.gif koks ryskumas, uzsimanyt deserto taip galima thumbup.gif

Rarity, grazus lasiukai bigsmile.gif
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 14, 18:38)

bigsmile.gif koks fonas geras gavosi

QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 13:34)
naudojau stova ir pulteli  mirksiukas.gif  ir net stabilumo rutuliukus visus buvau suziurejus ....

thumbup.gif sauniai pasidarbavai
Atsakyti
boruzka, nerealus vaizdai wub.gif ypač paskutinė... man iki tokių sugebėjimų, kaip iki kosmoso biggrin.gif
žaidžiuosi kolkas su lašais, bet ir tai.... blush2.gif
user posted image
Atsakyti