Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2009 11 10, 20:33)
As uzskaitau 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2009 11 10, 20:33)

aciuks.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 22:34)
Man atrodo, su koliažais kitiems įtikti (patikti  tongue.gif ) dar sunkiau nei su foto - pažiūrėkit, jei dedama serija, iškart atsiranda nuomonių skirtumas - vieniems pirma, kitiems pirma ir trečia, tretiems... ir taip be galo. O koliaže (man taip atrodo) ypač svarbu detalės, spalvų dermė, daiktų kompozicijos - visa tai mes priimame per savo prizmę - patinka mums ar ne, mėgstame tokius daiktus, drabužius, spalvas, stilių... Jei ne, tai negelbsti ir geros nuotraukos - nebepatinka visuma bigsmile.gif

drinks_cheers.gif pastebejau ir as tai.. ypac db kai sukeliau foto nestukes i efoto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 11 10, 21:34)
Man atrodo, su koliažais kitiems įtikti (patikti  tongue.gif ) dar sunkiau nei su foto - pažiūrėkit, jei dedama serija, iškart atsiranda nuomonių skirtumas - vieniems pirma, kitiems pirma ir trečia, tretiems... ir taip be galo. O koliaže (man taip atrodo) ypač svarbu detalės, spalvų dermė, daiktų kompozicijos - visa tai mes priimame per savo prizmę - patinka mums ar ne, mėgstame tokius daiktus, drabužius, spalvas, stilių... Jei ne, tai negelbsti ir geros nuotraukos - nebepatinka visuma bigsmile.gif

taip drinks_cheers.gif reik 'pagaut' ta, ka reikia thumbup.gif thumbup.gif

o tu tai tikrai su jais neblogai tvarkais thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 11 10, 22:33)
drinks_cheers.gif pastebejau ir as tai.. ypac db kai sukeliau foto nestukes i efoto smile.gif

kodel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2009 11 10, 19:07)
RamuteS- idomiai ziurisi tos akytes, bet visos 3,man jau per daug  rolleyes.gif O kaip padarei toki koliaza su uzapvalintais kampais?

As naudoju photscape programa.
Atsakyti
Sveikos, fotografės 4u.gif
Atradau puikų pradžiamoksliams naudingą puslapiuką. Ypač tiems, kas pritingi skaityti fotoaparato instrukciją. Visi niuansai paaiškinti vaizdžiai ir suprantamai. Tiesa, anglų kalba.
Taigi, dalinuosi:

http://web.canon.jp/...r/part1/1B.html
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2009 11 11, 00:10)
Sveikos, fotografės  4u.gif
Atradau puikų pradžiamoksliams naudingą puslapiuką. Ypač tiems, kas pritingi skaityti fotoaparato instrukciją. Visi niuansai paaiškinti vaizdžiai ir suprantamai. Tiesa, anglų kalba.
Taigi, dalinuosi:

http://web.canon.jp/...r/part1/1B.html

na nezinau ar cia geriau.. visgi instrukcija pritaikyta tavo fotoaparatui.. beto kas mokosi turetu bent kelis kartus perskaityt tongue.gif
Atsakyti
Dekui uz komentarus mano foto. Tiny, pirmoje nuotraukoje tikrai ryskumo truksta, net jb negelbsti smile.gif Ir ranka trecioje del rakurso tokia lyg trumpesne atrodo. Vadinasi, ne man vienai smile.gif

DI, Zitlali, Melodi, Citra, dekui uz pastebejima del galuniu. Paziurejau, kad po 50tuko ir su kitiniu galunes kapoju. Reikia gydytis smile.gif O modelis mano tas pats, kuri visa vasara kankinau smile.gif

Dar likau nepasisakiusi del Zitlali fotosesijos. Labai patiko ir nestuke, ir pilvas smile.gif Kambarys ir zoles nerealios smile.gif

DI sausainiai skanus smile.gif Bet ojojoj kiek diskusiju sukele biggrin.gif

Miegaliuko nefotkinu, nes tiek pravargstu, kol uzmigdau, ranka nekyla rizikuoti vel prizadinti smile.gif

Horizonto temai keli kadrai is atostogu

Cia horizontas beveik centre, bet man atrodo, kad tinka. Kaip jums?
user posted image

Zmogelis ne per daug suspaustas?
user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(BElge @ 2009 11 11, 04:03)

Pirmoje man irgi gerai ziurisi tas horizontas, todel kad del papildomos linijos, kur susikerta zeme ir vanduo, kadras dalinamas jau nebe i dvi o i tris dalis... O be to ir dviraciui toks kirpimas geras biggrin.gif

Antra nelabai man, zmogelis isties suspaustas blush2.gif

O jau paskutines koks grozis bigsmile.gif wub.gif Tos spalvos tokia ramybe dvelkia smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

DI, nors ir nesu žiedelių mėgėja, bet tavo orchidėja man visai patinka - gal kad taip netradičiškai pateikta, nes tas vanduo ir švlenios spalvos sukuria nuotraukai tokią užburiančią nuotaiką mirksiukas.gif

Galiu patvirtitni, kad RamuteS įdėtos blakstienytės yra tikros, teko jas gyvai pamatyti biggrin.gif .
Gražiai fokusą pagavai ir mintis įdomi, tik aš palikčiau koliažiuke greičiausiai kairįjį apatini paveiksliuką, o kituose dėliočiau kombinacijas , kuriuose visas veidelis matytusi.

Zana4, kaip atsitiktinai pagautas kadras, tai visa neblogai sukomponuotas, jaučiasi judėjimas ir jam palikta pakankamai erdvės, tik horizontas gal galėtų ir kitoje vietoje savo "brūkšnį" palikti, nes dabar labai jau arti kadro vidurio mirksiukas.gif

Belges man patinka pirma ir paskutinė - antra išties per daug suspausta mirksiukas.gif . Trečioj spalvos pasakiškos, bet horizontas centruojasi jeigu jau paisyti taisyklių biggrin.gif . Nors teisa pasakius šita foto ir su kalnais centre visai neblogai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 11 lapkričio 2009 - 08:51
labas rytas!
veluoju i darba, bet sventas reikalas sm ryte paskaityt lotuliukas.gif

belge, man primoji labai patinka!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 11 11, 03:03)

paskutinioji thumbup.gif
Atsakyti