Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2009 11 14, 17:21)
Tai ta proga bandžiau lašiukus, tik nelabai kas gavosi - su fotiko nustatymais dar nesusitariu.
Na, Jūsų teismui

Antra labiausai, tik gal tuos blykus nuklonociau, kad svaresne foto atrodytu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2009 11 14, 16:45)
Ačiū  4u.gif
Labai gražu - labai fainas antras planas - kaip padarei? Tik iš tiesų, norėtųsi didesnių fotkių.

fonas visai neplanuotai taip gavosi smile.gif pasidėjau dangtelį iš folijos, kad geriau šviesa sklistų ant lašiukų, jis po biškiuką apsitaškė ir taip gražiai susiliejo ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, pakomentuosiu visu nuotraukas rytoj, nes keliausiu sok su avaigzde ziureti (cia man sventas reikalas smile.gif ), ikeliu savo lasiukus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2009 11 14, 17:38)
Sveikutes, pakomentuosiu visu nuotraukas rytoj, nes keliausiu sok su avaigzde ziureti (cia man sventas reikalas smile.gif ), ikeliu savo lasiukus.

aš negaliu apsispręsti ar tas juodas rėmelis netrukdo rolleyes.gif ir kažkaip horizontaliai man atrodytų geriau gal.. g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 14, 19:42)
aš negaliu apsispręsti ar tas juodas rėmelis netrukdo rolleyes.gif ir kažkaip horizontaliai man atrodytų geriau gal..  g.gif  4u.gif

Man rėmelis kaip ir nieko, bet vertikalus kadras toks nelabai tikras atrodo - pasukta fotkė ax.gif
Atsakyti
antajo, man kažkaip labai skaniai Tavo pienas žiūrisi lotuliukas.gif

rarity, labiausiai patiko trečia thumbup.gif nes fonas mažiausiai maišo 4u.gif Šiaip labai super antra, bet per daug spalvų- žalia, raudona, juoda...

ASTYT€, šaunuolė thumbup.gif O blikai tiek įvaldyti, kad net čia žėri thumbup.gif wub.gif

DI, įdomus sprendimas su rėmeliu bigsmile.gif Man visai žiūrisi ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 11 14, 22:25)

rarity, labiausiai patiko trečia  thumbup.gif  nes fonas mažiausiai maišo  4u.gif  Šiaip labai super antra, bet per daug spalvų- žalia, raudona, juoda...

Ačiukas 4u.gif Na taip, reikėjo tą foną suvienodinti blush2.gif Na, kitą kartą bus geriau.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2009 11 14, 16:50)
labas !

na ir priplusau su lasais.. gal ne su lasais o kiek su pienu  tongue.gif dar karta isitikinau kad ne man makro fotografija  tongue.gif 

labai skanios spalvos wub.gif super tiesiog!

QUOTE(boruzka @ 2009 11 14, 17:26)
ikelsi savus senus lasus ir gal rytoj kazka naujo pabandysiu  ax.gif

Boruzka, o kas cia tokio? idomiai ziurisi smile.gif netradiciskai

QUOTE(rarity @ 2009 11 14, 18:21)

Na, Jūsų teismui

spalvos patinka, geri pagauti momentai, bet nesiziuti ''bliudas'', ta ptasme geriau butu jei jo nesimatytu. Aisku tada reiketu daug didesnio indo.

QUOTE(ASTYT€ @ 2009 11 14, 18:38)
sveikos mergaites,

uzburei su blikais wub.gif is tikruju labai labai patiko tavo lasiukai, man asmeniskai pirmas labiausiai thumbup.gif tik visuose horizonta patiesint reiketu siek tiek. Liuskai pavyko thumbup.gif
Papildyta:
ikekiu dar karta savo lasus, abiem variantais, nzn kuris geriau. man lyg abu patinka.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Di, cia tu vis apie saulegraza kalbejai? biggrin.gif
Man pirma labiau, bet gal per storas remas, neapsisprendziu smile.gif ir labai idomiai atrodo geles viduriukas su atspindziu bigsmile.gif sauniai cia gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

DI cia po lasu sesijos like slapi indai fotkinti is virsaus biggrin.gif balta didele lekste, salotine ir brendzio taure smile.gif

is vakar vakaro ...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 11 15, 11:10)
Labas rytas  4u.gif
\

WOW bigsmile.gif

MAN KAIP GRAZU wub.gif as bandziau kelionei vakara nufotkinti, kur tau verysad.gif
Man pirma labiausiai patiko foto 4u.gif
gal gali parasyti exif siu foto? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 15 lapkričio 2009 - 10:23
QUOTE(Zana4 @ 2009 11 15, 10:22)
WOW  bigsmile.gif

MAN  KAIP GRAZU  wub.gif  as bandziau kelionei vakara nufotkinti, kur tau  verysad.gif
Man pirma labiausiai patiko foto  4u.gif
gal gali parasyti exif siu foto?  blush2.gif

Aciu 4u.gif nors as labai kritikos noeciau, cia gi antriejibandymai po praeitu metu, komet pbndzius naktine foto nusviro rankos biggrin.gif

Nuotraukos data 2009:11:14 21:54:57
Failo data 2009:11:15 10:19:00
Išlaikymas 25/1 sec
Diafragma f 29
Jautrumas ISO 800
Ekspokorekcija 0 EV
Blykstė No Flash
Židinio nuotolis 52 mm
Eksponavimo programa Aperture Priority
Spalvų modelis Uncalibrated
Ekspozicijos matavimas Spot
Atsakyti